Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara asta de ziceam se numeste test O`sullivan, la prima ora pe nemancate ti se da o sticla cu glucoza ceva de genul asta, mie mi.a placut la ivan, era dulce atat , o bei cum iti spun ei, incet incet, in timp de 20 de minute parca, nu.s sigura, si nu te misti de pe scaun,apoi te duci si ti se ia sange sa vada reactia |
Chestia aia de baut e ca o coca-cola, dar dulce rau si nu asa acidulata...si pe stomacul gol, la mine nu a fost o placere. Problema mai mare e ca ti se ia sange atunci, dupa o ora si dupa 2 ore si abia apoi e gata testul si poti manca...Sfatul meu e sa faceti testul la prima ora, dimineata devreme si sa aveti la voi ceva de papa si de baut dupa ce se termina testul.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki Este o prietena de-a mea..nasi nu avem ca nu suntem casatoriti...dar pentru ca ea mai avea botezati inainte,dar baieti nu ne poate boteza fata.Nu-i da voie preotul in biserica sa boteze fata.Daca botezi prima data fata,apoi numai fete tre sa botezi,daca botezi baiat apoi numai baieti.. . |
Cine ti-a zis asa ceva? In ce religie?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
freedelia spune:
Boooon, am revenit... in cateva ore se intoarce tati, nu mai pot, sunt ca un copil in seara de Craciun, asteptandu-l pe Mosu'
Sa imi pun si eu my 2 cents despre sanatatea copilului. Eu am doi, amandoi sanatosi tun, cu exceptia unei perioade de vreo luna, cand John avea 2.5 ani si jodie 6 luni, cand am crezut ca imi pierd mintile, nu li se desfundau nasurile si nu le trecea tusea cu nimic, pana nu am trecut pe tratament cu nebulizator.
Deci -- copiii mei, amandoi nascuti in Martie, scosi afara din prima saptamana de viata, dusi cu mine peste tot (shopping, biserica, restaurant, absolut peste tot). Nu am mers cu mijloace de transport in comun, ca nu mergem, dar in rest, nu am avut treaba. Nu am lasat lumea sa puna mana pe ei nespalata pe maini, in brate ii luau numai cunoscutii, de care cam stiam ca nu merg prin tramvaie sau autobuze. Caciulita nu au vazut (decat John cand am mers la munte, la Sighisoara, cand avea 2 luni, acolo chiar era frig, desi era Mai). Nu am aplicat principiile sfinte la romani -- sa nu iesi afara dupa baita, sa nu stai in curent, sa nu mergi in picioarele goale, iar aerul conditionat a mers la noi in casa in continuu de cand aveau 2 luni (pana atunci nu era nevoie, fiind nascuti in Martie). Aaaa, ca sa nu mai spun de spalatul/fiertul/calcatul lucrurilor copiilor. Le spalam (parca) separat de ale noastre la inceput, nu sterilizam, nu fiernbeam, nu calcam -- cine avea timp de asa ceva. Poate la John sa mai fi facut, ca eram mamica panicoasa la primul copil, dar oricum nu prea mult.
Eu -- la fel, a treia sarcina trecuta aproape 3 sferturi si mai mult de un rosu in gat nu am avut niciodata. Iar la sarcinile dinainte lucram, predam, aveam studenti de la cativa ani pana la adulti, si chiar nu am avut niciodata probleme. Ba chiar, ca amuzament, cand a fost epidemia aia nasoala de pneumonie atipica (SARS), am mers in excursie in Hong Kong, unde era cel mai mare focar. Si nu mi-am pus nici masca, decat in prima zi. Mi se parea ridicol...
Dayanara -- mie INES AROA mi se pare bestial!!!! Suna de milioane!!!! Poate ti-l fur :)
Niki -- de unde asta cu nu ai voie sa botezi decat un sex de copii??? Nu am mai auzit asa ceva. Ba chiar stiam ca e recomandat ca nasii de cununie sa boteze toti copiii finilor daca se poate... hmmm
Tre sa ma opresc aici, nu am terminat de citit, dar s-au trezit copiii si trebuie sa plecam la joaca.
Va pup si revin sa va citesc.
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
freedelia spune:
Am revenit -- in 5 minute plecam sa il luam pe Coleman de la aeroport.
Andira -- sanatate, eu ma simt in continuare ca lovita de tren :( dar nu am febra, insa am inceput sa tusesc si imi da cate un junghi in burta cand tuses de imi vine sa urlu...
Lui Coleman ii place sa gateasca, mie nu. Lui i se pare o activitate misto si romantica sa gatim impreuna, asa ca am sa il indulge... El face niste mancaruri complicate de sta cateva ore in bucatarie, dar cand termina nu mai am nici un vas curat si nici un centimetru din bucatarie curat...
Cu party-urile, pana acum, Jodie a avut numai in familie (si john la fel in primii 3 ani). John la 4 si 5 ani a avut party cu copiii, anul asta trebuie sa ii fac si lui Jodie si voi face doua separate, ca Jodie vrea petrecere de printese iar John vrea petrecere Lego. trebuie sa organizez totul dinainte de a naste, ca o sa fie imediat dupa si nu o sa am timp de umblat. Cu cezariana inca nu am stabilit nimic, dar eu as vrea pe 1 sau 2 Martie.
Iar tre sa fug -- poate reusesc sa revin mai tarziu.
Va pup!
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

.