Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina84 spune:
Neatza
DEVYLA multumesc de sugestie,gata l-am trecut pe privat
Alex,imi pare rau,nu te pot ajuta,piciu meu a avut fontanela un pic mai inchisa din cauza acumularii de calciu prea mult de mine in sarcina,sper sa fie totul bine si sa treaca grijile
trec si adresa la pozici poate nu se mai poate vedea daca am trecut pe privat
http://community.webshots.com/album/575600283jFHrOH
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 no bun! ziceti voi..nu am copila de gasca?! m-a lasat sa scriu 3 mesaje..si daca ma mai lasa sa pun si gaina de supa in oala... hai ca ma duc repede la bucatarie..poate am noroc! |
Buna dimineata!
Si al meu a fost dragut ieri. Am papat o supa, am bagat o masina,am spalat si hainutele lui(are mama un fix ca pana la 6 sapt sa nu le bag la masina asa ca i-a cumparat lighean,galeata... si am zis sa spal si eu de mana sa-i fac pe plac ca doar mai e doar o sapt si pana acum a spalat iar si aseara "imi lua toata mana" zicand ca pana la botez "e bine". Botez pe care cred c-o sa-l facem pe la sf lu' ian asa ca nici nu se pune pb de spalat la mana pana atunci ca doar nu suntem in evul mediu)am pus ciorbita la foc si cand mi-am scos lingurita sa pap si eu un iaurt a inceput sa urle ca dormea de 3 ore si pe zi mananca mult mai des.Poate reusesc sa mananc iaurtul azi.
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
NelaM spune:
Servus dragelor!
Ce faceti, cum sunteti?
Noi bine, pe-acasa, un pic mai tarziu la apelul de dimineata pe DC pentru ca am fost furnicuta harnicuta si am dat cu aspiratorul repede in toata casa. Ana asculta mesmeralizata...
Acest aspirator pinky pink e achizitie noua, noi pana acum nu am investit intr-unul pentru ca nu am avut nevoie.
Multumim din suflet fetelor ce ne-au urat foarte frumos ieri, pentru cele doua lunite.
O chestie mi-au ramas in cap, un post lung despre vaccinari pe care eu recunosc ca nu am avaut rabdarea sa il citesc. Oricum, raman la aceeasi parere ca fiecare face cum crede de cuviinta cu aceste vaccinari, iar informarea este baza, intr-adevar. Eu insa mizez pe recomandarea pediatrului, ca de aia ma duc la el, altfel stau acasa si ma documentez pe net despre tot si toate si macar stiu de-o treaba, fac si economie de bani.
Luto, dear, ma bucur ca sunteti bine, ca intrasem la banuieli deja. Cu curcanul ala, stiu ca e imensa dihania si ca daca ne strofocam avem si la Craciun din el, dar tot l-am comandat, asa, macar s-avem de-o poza, sa avem cu ce ne lauda, ca neam de neamul nostru n-am avut un curcan intreg la masa...
Claudia, am vazut ca esti tristuta. De ce, mami? Te pupam cu drag.
Am vazut si pozele Madalinei si ale lui Miha74. Ce frumosi copii avem, mai fetelor. Creste inima in mine de drag cand ma uit la toti.
Si stiu ca sunt si destepti, ca uite fratii lor mai mari ce rezultate bune au. Si Laura lui Miha74, si Andra de Liliana si Iulia a Claudiei. Bravo!
Oh, ma duc sa linistesc maimutzica din dotare si revin.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
citat din mesajul lui 4mykids Si pe langa starea pe care o am, ma uit in capul Isabellei si vad ca se umple de cojite,fetelor care v-ati lovit de asta ,i-ati dat cu ceva,pe Iulia stiu ca am dat-o cu Sanosan ulei , dar nu am decat crema. Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! |
Claudia, eu stiu decat un leac naturist, mi l-a zis mama prietenilor nostri de aici, mexicanca, dar nu am incercat ca n-am avut nevoie. Cel cu ceai de musetel, 3-4 pliculete la o cana de apa. Sper sa ajute.
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Claudia, eu stiu decat un leac naturist, mi l-a zis mama prietenilor nostri de aici, mexicanca, dar nu am incercat ca n-am avut nevoie. Cel cu ceai de musetel, 3-4 pliculete la o cana de apa. Sper sa ajute. Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
nu am observat postul acesta.
Clau Adi al meu continua masajul de seara, cel cu ulei de masline si pe cap. Numai cateva zile a avut cojite si i-au trecut imediat. Pana dimineata se absoarbe in pielicica lui si parul ramane minunat dimineata. Vorba vine...parul la David
Nu mai fi tristuta ca probleme/nacazuri/hopuri/griji/nerealizari avem cu totii ...dar trebuie sa stim sa trecem peste ele
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
Alex si eu am observat de cateva ori si m-am gandit imediat la filmul "Hanibal" cu Anthony Hopkins exact asa cum ma gandeam in sarcina la "Alien", cand misca Bebitza.
Mintea umana nu poate fi controlata
Acum serios, chiar nu stiu dar nici nu am pe cine intreba.
Cred ca e normal si nu-mi fac griji ...David se comporta minunat si e un copilas perfect. Daca ar fi ceva sunt sigura ca as observa in comportamentul lui.
Tine-ma la curent cu ce mai afli
Edit: am uitat sa te felicit pentru alegerea cu leaganul si sa nu uiti sa cumperi si 2 - 3 plase de baterii
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana Vorba vine...parul la David |
asa zici ca are paru Davidelu', ...niiiceee.
Ce faci, cum esti? Mi-a fost dor de tine!
Ce face David cel Mare?
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Liliac vreo concluzie de la RadulescoCu privire la campania electoralå.. |
Am tot uitat sa va zic; pediatrul meu mi-a zis sa nu fie tv in camera sau macar sa nu se poata uita bebe ca-i face rau la ochisori
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
lutoniana spune:
Nela multumim, suntem bine.
Ne iubim si ne dragalim, dimineata are cam o ora de entuziasm maxim cand se uita fix in ochii mei si rade .....da din manute ...iar eu din coada.
Apoi isi reia activitatile lui de pipi, caca, parturi, mancat, vomitat, leganat, dormit, plimbat etc.....
Asa ca tocmai am incheiat ora de fericire sublima si acum ofteaza in somn epuizat
Eu incerc un Hei Rup ceva...sa ma ridic de pe canapea sa fac un pic de curat sau macar sa spal vasele sau macar sa pun ceva la spalat.....dar uite ca nu tine. Nici macar o cafea nu mi-am facut sunt tare lenoasa azi....sper sa-mi revin
Ana cu ce se lauda ?
NelaM spune:
citat din mesajul lui Dana15 continuam procesul de acomodare cu slingul mai dupa masa (fetelor, este minunat slingul acesta..numa' eu mi's tare neindemanatica.. deocamdata..) |
Ce te invidiez ca ai sling... am fost si noi ieri la mall si nu mi-a placut nimic, ori ca sunt eu prea pretentioasa, ori nu stiu, dar raportul calitate pret la ce-am vazut eu lasa de dorit! Asa ca n-am luat.
In schimb am cumparat inca o suzetica, mare si rosie, cat tot capul Anei aproape si prima ei jucarioara, un fluture care scoate sunete si cu ceva luminite in obrajori, l-am poreclit Fifi. Se pare ca ii place, zambeste la el cand i-l arat.
De fapt jucaria mi-a placut mai mult mie.
Sper sa reusim sa ii schimbam bateriile cand s-o termina asta.
Apropo de baterii, am uitat bouncerul pe vibratii cred ca cel putin o ora... ma uitam asa, in zare, cu Ana pe genunchi, si numa' vad ca vibreaza ceva langa geam.. .era bouncer-ul!!!