Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna!

intru si eu intr-o fuga....ca nu mai reusesc deloc...desi tare imi place sa va citesc.

am vazut ca mai era cineva care intreba de botez in ziua de Florii. am dat sfoara in tara sa ne interesam daca este posibil, ca am vrea si noi
Si tot apropos de botez, cand am nasit (pe 24 octombrie) s-a intamplat la biserica Sf. Spiridon (bisericuta, micuta alba, la fosta Opereta) tot acolo ne-am si casatorit (acum 13 ani) acolo am botezat-o si pe Laura, si este un super preot. Ne-a costat 200 de lei taxa, si am lasat 150 de lei in cutia bisericii...adica noi stim ca de fiecare data este cat vrei la cutie, nu impune nimic. Am avut 3 preoti si cor, si nu face botez decat la cate un copil o data. O amica si-a botezat fetita sambata trecuta, au fost 4 copii in biserica si taxa bisericii a fost de 350 de lei (pentru fiecare), un singur preot si fara cor.

cateva cuvinte despre noi:

- eu nu i-am dat nimic in afara de laptic de la mine.
- fara caciulita in casa
- ne-am vaccinat de 2 luni, si nu am avut nici o problemuta. din contra a dormit dusa, asa ca i-am zis ca daca asa se comporta ii fac mai des
-avem 6100 g si 58cm. adica suntem in grafic.
-seara baita la ora 20.00, masaj inainte de baie, apoi papa si somn pana pe la 3-4 dimineata, cand papam vreo 5-7 minute si apoi doarme pana pe la vreo 7 cand se scoala cu o foame....
-incepem sa zambim si noi....dar asa timid.

Zua mai vine mama pe la mine, si mai ramane ea cu Iris, ca sa il pot scoate pe Matei afara, ca altfel e ca un leu in cusca...si il duce mintea doar la prostiute. Dar ni se mai intampla si lucruri bune, de vreo cateva zile stam fara scutec in casa, pentru ca cerem la olita asta ca va vaitati de scutece..se poate si mai rau, cand cumperi doua masuri
pe Iris nu am mai scos-o de vreo cateva zile ca a fost cam ceata si foarte umed.

asa, si acum sa va spun ce mandra sunt, asta seara am avut sedinta cu parintii la Laura siiiii....fata mea cea mare este cea mai buna din clasa, adica cu exeptia unui 9 luat marti la un test la fizica, are 10 pe linie nici nu am cuvinte sa va spun ce bine m-am simtit, si de fiecare data mi-a dat-o exemplu.

si pun si eu un link cu ceva pozici:

http://community.webshots.com/user/mihaela_florea

elle-[pup]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara,gata m-am trezit,am dat papa la arici,mie si acum sta langa mine,suge pumni si vb cu un servetel
Vazut pozici de Natalia,care doarme frumos pe pieptul lui mami,dar din pacate nu stiu numele lui mami,caci am deschis mai multe poze si nu scrie de jklijkl
Am vazut si primele poze ale lui Aidan de Manga,cum doarme el in scoica,vad ca si tu l-ai pus destul de repede in scoica
claucia ,vazut poze cu alessia si cu elisa,trei fete frumoase si ranjite
selenico,ce falcute are ursulica si cum adoarme ea pe toata lumea si ea are ochii mari,mari
Gospodina noastra tot gospodina ramane,am vazut tortuley de o luna a annei,pe eva sufland in lumanarica surpri ei si vreauuuu si eu salopetica rosie de craciun
IULIKA ce barbatel ai tu acolo si ce cuminte a fost el la botez iar tu mami arati super
Monikus vazut poze de Rares cu suzi lui albastra si cu luna pe ea,vad ca si rares are par la fel de mult ca ariciu meu
Vazut poze si de Mattia a lui danangie,de cand s-a nascut,poate sunt si mai noi dar nu am dat de ele,apropo dana sper ca ati trecut cu bine de toate problemutele
trimit sa nu pierd si revin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Hai ca fii-mio e la ora de bicicleta,da din picioare si din maini,nu are treaba cu noi dar si cand oboseste sa te ti
Ioi,Luto ce ochi are gogo si ce se buzeaza el,iar voua vi se citeste fericirea pe fata
Am vazut poze si de allesia zeina,apropo frumos nume,cu toate fetisoarele ei,la baita,in brate in cos,si cum sta ea predata cu mainile in sus
MIHA ce mare mi se pare Iris si ce ochi frumosi are si ea,cu bentita pe capulet si e o grasunica
4mykids,wow ce eleganta si finuta e isabela,se vede ca aveti mai multe oportunitati in afara,ca eu daca as vrea sa-l imbrac pe pitic cu haine d-astea mai shukare mi-as da toata pensia pe un costumas,dar las ca ne facem noi mari si plecam la nasa sa ne itolim....foarte frumoasa pitica ta
SI SHOPIE AMELIE e o domnisorica frumoasa,si Darius de pazza e un pitic mititel
Monica am vazut poze de dragoselul care zambeste asa frumos,am vazut si pe mami fericita,ma bucur pentru voi mult de tot
Gata ca sa plictisit singur si incepe distractia
O sa ma mai uit si dupa alte pozici dar dupa ce adoarme scandalici,pup toate fetele

IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

YUHUU am descoperit cine e jklijkl,banuiam eu ca e raluca paun dar nu vrut sa fac vreo boacana
Nela ce frumoasa e ana si ce barbota apetisanta are,si la piciu meu i-as manca barbita
Am vazut si baleni frumosi de Techila la botez,mamica frumoasa si tatic fericit
Am vazut-o pe amalia cu sosoni ei si cu curuletu ei dat in spate,cu cercelusi mari si atenta la ce se intampla
Ce marinar de IOANNA avem,frumos foc si ce doarme el in patut,n-are treaba
DANUTA1979 ce frumusete ai tu acolo si ce dormiti voi linistite
l-am vazut si pe mihnea de suede cu pantalonasi lui ridicati sa nu ne scape,apropo am iesit odata cu piciu afara si la apucat foame,atat sa zbatut in carucior incat am ajuns cu el dezbracat in casa ca isi daduse panataloni jos,erau tot asa mari ca ai lui mihnea,asta se intampla prin sept cand inca era cald si mergea doar in costumas,sa nu credeti ca sunt nebuna sa ies cu copilu dezbracat afara
Am incercat sa vad pozici de la toate mamicutele care au scris in ultimul si primul capitol,sper sa gasesc si poze de la raluk sa-i vad mandretea,de la aida si toate burticutele care nu le-am vazut
Toate avem niste copii minunati unul mai frumos ca celalalt,mai elegant mai fitos si cu fetisoare cat mai amuzante
Maine o sa pun si eu pozici cu noi daca nu plec la coafor,dar cum mama lucreaza toata ziua nu cred ca ajung maine
Va pupic si sa aveti o noapte linistita,scz greselile dar scriu repejor

IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Stiu ca toti avem greutati si majoritatea copii plangareti...dar chiar si asa lasati-ma sa-mi spun offul.... In seara asta a trebuit sa-l chem pe Alin de la munca ptr ca nu reuseam sa adorm copii. A fost groaznic.Cand inceta unul incepea celalalt, cand taceau amandoi in secunda doi incepeau amandoi odata.La 23,00 a venit Alin de la munca ptr a-l adormi pe Alessio ca nu reuseam sa adorm pe niciunul Sunt terminata si nu stiu la cine sama duc. Adica....sa stau cu Mattia sau sa ma duc la Alessio?

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Dana, mie pediatra mi-a recomandat la acele bubitze Atoderm de la Bioderma-un gel si Baneocin si s-a facut o crusta urata...cum am dat cu Bephanten, a trecut d tot.

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

off,danangie,imi inchipui cat trebuie sa-ti fe de greu si sa nu mai sti ce sa faci.lasa mami ca vin si vremuri bune,cu doi puiuti zambitori scare spun in cor:mami te iubim
Sper sa fie linistiti la noapte si sa te odihnesti si tu
Am pus si pozici cu printisorul meu,cu iubirea mea

http://family.webshots.com/photo/2614402090104955882gZZAxt

IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

off,danangie,imi inchipui cat trebuie sa-ti fe de greu si sa nu mai sti ce sa faci.lasa mami ca vin si vremuri bune,cu doi puiuti zambitori scare spun in cor:mami te iubim
Sper sa fie linistiti la noapte si sa te odihnesti si tu
Am pus si pozici cu printisorul meu,cu iubirea mea

http://family.webshots.com/photo/2614402090104955882gZZAxt

IRINEL ANDREI

Madalina sa-ti traiasca baiatul.E atat de dulce si are o figura de baiat poznas
Cu riscul de-a te supara,as vrea sa te rog,cum pot eu mai frumos,sa pui pe privat pozele cu bb nud.Sunt atatia oameni rai pe internet,ce folosesc pozele in scopuri murdare si imorale.
Atrag atentia tutror mamicilor ce isi pun poze cu bbei.Eu inteleg foarte bine dorinta de-a arata,de-a imparti clipe,momente cu noi toate,e minunat cand privesc pozele cu toti copilasii si zambesc.Dar altul in clipa aceea,poate priveste poza cu un scop anume,si nu unul tocmai bun.
Cand am nascut-o pe Erika am pus ca voi,pozele pe public,pana am avut doua intamplari cat se poate de neplacute.
Mi-a scris un user dc,barbat,pe mail...cum ca eu as fi tare frumoasa(eram inca gravida) si ca lui ii plac femeile insarcinate.L-am intrebat daca e casatorit si daca sotia stie cu ce isi pierde el vremea la calculator.Soc mare,avea si copii!Putea foarte bine sa minte,insa senzatia aia de "gol" pe care mi-a lasat-o...ca sunt si astfel de oameni bonlavi care in timp ce privesc poza cine stie ce fac...
Si a doua faza,ma acosteaza unul pe messenger cu aceelasi text si de data asta replicand si si fii-mea e deosebit de draguta si frumoasa si punctul culminat,avea poze cu mine!!!Poze luate de pe webshots,sau unde le publicasem.Atunci am simtit ca mor de furie si mi-am sters tot ce aveam public.
V-am povestit ca sa luati aminte,sa va ganditi de 5 ori inainte de a posta poza publica,pentru ca e f trist sa stii ca pozele cu bebelusul tau mult iubit sunt folosite pe site-uri de matrimoniale,cu conotatii sexuale sau mai stiu eu ce le da prin minte,cum de altfel s-a mai intamplat.
Puteti sa va faceti albume private,cu invitatie pe mail comun si regulat sterse.
Sper ca nu supar pe nimeni,insa experienta mea nu este una tocmai placuta si poate va ajuta sa intelegeti cat de periculos este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Mada, sa iti traisca piciul, sa ii dai un pupic de la mine!

Devylla, nu pot sa zic decat ca mi s-a ridicat pielea pe mine cand am citit, dar analizand stau si ma gandesc cata dreptate ai...

AM si eu o intrebare ptr voi: voi ati observat vreodata la bbeii vostri ca li se zbate fontanela anterioara??? La noi este destul de mare si ieri am observat ca se zbate in ritmul batailor inimii, numai ca pana acum nu a fost vizibil...oare sa ma ingrijorez??? HELP!!!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Sabina, mi s-a facut pielea de gaina! Doamne fereste, cati nebuni..

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput