Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Apropo de baterii, am uitat bouncerul pe vibratii cred ca cel putin o ora... ma uitam asa, in zare, cu Ana pe genunchi, si numa' vad ca vibreaza ceva langa geam.. .era bouncer-ul!!!

...si la noi sunt si scumpe de plangi in pumni. Am luat unele noname si a doua zi se stricase placa cu melodii la leganus
Acum am unele care tin deja de o saptamana

Felicitari pentru jucarica

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata fetelor si de la mine!

raportam o noapte linistita si o dimineata mai putin linistita, cea din urma nu inteleg din ce cauza! din pacate pentru mine azi mi-am pierdut rabdarea poate si din cauza faptului ca nu am ajutor din partea nimanui (in afara de sot care este cam 12 ore la serviciu) si mi-e din ce in ce mai greu. norocul meu este ca este tare cumintel carol in 75% din timp pentru ca altfel cred ca as fi cazut in cea mai mare depresie.

ma plang si eu voua ca in alta parte nu am unde. socrii mei nu sunt din bucuresti si nu au cum sa ma ajute cu ceva, cumnata mea e studenta deci nu are cum, in schimb mama si-a anuntat intentia de a ma ajuta numai ca aproape de fiecare data cand am solicitat-o nu a putut din varii motive. dar vine sa se joace cu el atunci cand eu nu am nevoie de ajutor. dar sfaturi cat cuprinde din partea tuturor. de fapt nu sunt sfaturi, sunt apecieri negative la ceea ce fac (nu fa asa, tine-l asa nu asa, fa aia, drege aia) asa ca ieri nu i-am raspuns la telefon! poate si de asta e agitat copilul.

nu mai pot sa-l tin la baie pentru ca s-a facut greut (oricum asta cu baia e cu dus si intors ca trebuie sa incalzesc apa la boiler de fiecare data si sa-l tin la cada), spatele ma omoara pentru ca urc si cobor carucioarul pe scari 2 etaje singura si pentru ca stau aplecata la schimbat ca nu avem o masuta de infasat

am uitat sa va zic ca noi stam intr-o garsoniera asa ca toate alea se amplifica de 1000 de ori...

si ar mai fi atat de multe de spus dar nu are rost sa va intristez si pe voi!

o zi frumoasa sa aveti!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neata fetelor si de la mine!

raportam o noapte linistita si o dimineata mai putin linistita, cea din urma nu inteleg din ce cauza! din pacate pentru mine azi mi-am pierdut rabdarea poate si din cauza faptului ca nu am ajutor din partea nimanui (in afara de sot care este cam 12 ore la serviciu) si mi-e din ce in ce mai greu. norocul meu este ca este tare cumintel carol in 75% din timp pentru ca altfel cred ca as fi cazut in cea mai mare depresie.

ma plang si eu voua ca in alta parte nu am unde. socrii mei nu sunt din bucuresti si nu au cum sa ma ajute cu ceva, cumnata mea e studenta deci nu are cum, in schimb mama si-a anuntat intentia de a ma ajuta numai ca aproape de fiecare data cand am solicitat-o nu a putut din varii motive. dar vine sa se joace cu el atunci cand eu nu am nevoie de ajutor. dar sfaturi cat cuprinde din partea tuturor. de fapt nu sunt sfaturi, sunt apecieri negative la ceea ce fac (nu fa asa, tine-l asa nu asa, fa aia, drege aia) asa ca ieri nu i-am raspuns la telefon! poate si de asta e agitat copilul.

nu mai pot sa-l tin la baie pentru ca s-a facut greut (oricum asta cu baia e cu dus si intors ca trebuie sa incalzesc apa la boiler de fiecare data si sa-l tin la cada), spatele ma omoara pentru ca urc si cobor carucioarul pe scari 2 etaje singura si pentru ca stau aplecata la schimbat ca nu avem o masuta de infasat

am uitat sa va zic ca noi stam intr-o garsoniera asa ca toate alea se amplifica de 1000 de ori...

si ar mai fi atat de multe de spus dar nu are rost sa va intristez si pe voi!

o zi frumoasa sa aveti!

nimic nou sub soare.
Pun pariu ca fiecare dintre noi are astfel de zile si de ganduri.
Si eu sunt singurica si nu apuc sa gatesc...mai sunt zile cand nu e absolut nimic in frigider si mananc niste biscuiti naspa ca sa imi treaca foamea pana apuc sa ies cu puiu sau sa vina Adi etc...
As vrea sa vina cineva sa se joace cu el 0 ora sa fac si eu o baie etc....
Noi nu avem nici televizor asa ca daca vrei pot sa iti continui o lista sa te bat de zece ori la "jocul" asta.
Dar nu asta e esenta. Ci felul in care trecem peste. Nu te lasa invinsa. Foarte bine ai facut ca nu ai raspuns la telefon pentru alte multe si noi sfaturi ...asa e lumea, nu pune la suflet.
Acum ai vrea sa vina cineva sa te ajute si daca ar veni te-ar enerva ceea ce face, sunt sigura de asta.
Hai, mai stai cu noi la povesti, fa o cafeluta, deschide fereastra, citeste un banc doua si ziua ti se va infrumuseta.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84
l-am vazut si pe mihnea de suede cu pantalonasi lui ridicati sa nu ne scape,apropo am iesit odata cu piciu afara si la apucat foame,atat sa zbatut in carucior incat am ajuns cu el dezbracat in casa ca isi daduse panataloni jos,erau tot asa mari ca ai lui mihnea,asta se intampla prin sept cand inca era cald si mergea doar in costumas,sa nu credeti ca sunt nebuna sa ies cu copilu dezbracat afara

Eu m-am adaptat(asta pt ca baga ambele picioare pe un crac): ii inchei body-ul peste pantaloni(d-aia subtirei).

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Pentru toti dovleceii, fraiericii, bebelusii fiintele acestea minunate care ne-au umplut viata de iubire:
http://www.dailymotion.com/video/x9ckz_ten-sharp-you
sper sa nu pice netu si ligheanu asta de comp iara ca de 2 ore ma chinui!

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
http://community.webshots.com/album/575519363TPyKrz?vhost=community

Mergi la inceput

Ioana am uitat sa-ti spun ca in plus m-am uitat de dimineata la pozele Madalinei pt care o felicit si pup baiatul mare si frumos si m-a apucat iar jalea ce bine arata fata, cu ce manute conturate....iar la mine atarna celulita pe picioare si pe brate, in loc de abdomen am 3 maxim 4 burti, depinde de pozitia in care stau asezata.....dar sunt fericita cand privesc manunchiul de vergeturi de pe stanga burtii si imi imaginez ca sunt un buchet de lacramioare de la David.
Mai mult decat atat, dupa ce am citit postul Claudiei cum ca face seara cate 50 de abdomene mi-am promis sa fac si eu, m-a ambitionat si pe mine...dar nu am facut ca nu am pe ce si pe jos m-ar durea spatele.
Sa-mi spui daca vrei sa mai continui

Mergi la inceput

Angelli buna dimineata. Ca bine zici, de muzica am uitat in discursurile mele anterioare

Cum se prezinta dimineata la dumneavoastra ?

Mergi la inceput

luto multumesc de gandurile bune!

sper sa treaca si sa nu ma copleseasca! pana acuma (si inainte de a exista Carol in viata noastra) am reusit sa ma pacalesc ca totul e ok! din nefericire nu prea e! acuma stau si pun cap la cap o multime de lucruri si gasesc prea multe raspunsuri

nici noi n-avem tv.. noroc ca mai merg unele posturi pe internet!

hai sa va mai zic una: la botezul copilului meu nu a venit nimeni din familia mea (in afara de mama, evident)!!!

toate trec...

si acuma sa revenim la optimism ieri a fost prima data cand Carol s-a uitat extrem de atent la manutele lui! vaaaaii, era asa de de dulce cum le studia el si pe fata si pe dos! el ar vrea, daca s-ar putea, sa suge ambele manute si suzeta in acelasi timp! e mortal, nu alta!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ioana am uitat sa-ti spun ca in plus m-am uitat de dimineata la pozele Madalinei pt care o felicit si pup baiatul mare si frumos si m-a apucat iar jalea ce bine arata fata, cu ce manute conturate....iar la mine atarna celulita pe picioare si pe brate, in loc de abdomen am 3 maxim 4 burti, depinde de pozitia in care stau asezata.....dar sunt fericita cand privesc manunchiul de vergeturi de pe stanga burtii si imi imaginez ca sunt un buchet de lacramioare de la David.
Mai mult decat atat, dupa ce am citit postul Claudiei cum ca face seara cate 50 de abdomene mi-am promis sa fac si eu, m-a ambitionat si pe mine...dar nu am facut ca nu am pe ce si pe jos m-ar durea spatele.
Sa-mi spui daca vrei sa mai continui

ne imbarbatam una pe alta! o sa fie bine, o sa ne descurcam amandoua doar avem niste comori langa noi care ne zambesc sincer cand ne privesc in ochi si nu au interese meschine!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza buna si de la noi
Hmmm...daca e vorba de descarcat,de-as scrie cate un post pt fiecare nemultumire pe care o am,as ajunge "membru matur" in cateva minute.Incerc sa trec peste,sa ma gandesc ca intr-un final toate se vor rezolva si sa ma bucur in prezent de ce am...
Chiar acum cand scriu,vine Alex la mine si se uita cu o fata miloasa si zice "mami,tu putu!" in traducere,mami tu poti...asa imi zice cand vrea sa-i dau ceva ce el nu poate sau sa-l ajut cu ceva.In momente din astea,dai toate grijile si te bucuri de lucrurile marunte zilnice dar atat de frumoase...

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput