Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
neata fetelot ... am o durere de torticolis de nu-mi pot intoarce capul , nu stiu ce am patit da toate ma napadesc acuma ... lipsa sportului , anul trecut n-am avut nimic
ce ai patit draga Melany, erai asa cuminte sa-ti revii
in alta ordine de idei ... mda , colind soselele , ce sa facem cu copii astia , ne umbla de numa cu concursurile lor ... speram sa fie cu noroc deplasarea asta speram , speram cat mai sus , sau cel putin din nou finala
pentru azi am painici integrale cu tarate facute de mine aseara in cuptorul nou , branza de vaci , iaurt si rosii .... n-am mai gatit aseara ca ma dureau toatele
hai fetelor , chiar nu mai scrieti pe aici , orice ,moare subiectul ... si e pacat ... suportul nostru moral
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ymca spune:
in sabii sa ne luptam? sau in kg date jos?
azi m-am trezit f luptatoare!...din cate se vede sunt gata sa ma iau la tranta cu oricine.
ieri am fost undeva, si am mancat ceva. nu dau detalii pen' ca au fost dintr-ale abaterilor. nu am mancat mult - asta e compromisul pe care il fac; cand e sa ma abat, ma abat cantitativ putin.
azi sunt iar cuminte:
md: inca nimic, dar chiar nu mi-e foame
d: ciorba si piept pui la gratar
cina: zacusca
ieri am fost complimentata ca am slabit de catre cineva care nu m-a vazut de multa vreme.
daca va pricepeti, vreau si eu o info. vreau sa iau niste...nici nu stiu cum sa le numesc, vitamine, suplimente...de genul Omega3, fibre, vitamina D sau E. prietenul meu, dr Oz, mi-a facut o recomandare, dar pe o ureche mi-a intrat si pe alta mi-a iesit. si nici nu prea am putere sa caut...
azi nu fac sport, dar maine voi fi pe metereze.
andanii, deci miroase bine la tine-n bucatarie iarna asta.
melany, urmam indemnurile cu constiinciozitate.
maya, ce mai faci?
puisorul spune:
Buna dimineata
Eu sunt intr-o pasa mai proasta zilele astea asa ca mai rarut am chef de scris.
Alayna, kefirul il fac eu acasa din lapte degresat.
Maya, imi pare rau daca te-am suparat cu mustrarile noastre dar sa stii ca sunt doar cu scop motivational. Cam toate face abateri dar parca daca iti spune cineva ca ai gresit a doua oara te gandesti mai bine inainte de a calca stramb
Melany, revino la calea cea dreapta . Oricum parca nu mai ai mult pana la target. Eu nu mai numar calorii dar se pare ca nici nu mai e nevoie
Andanii, poate daca te faci cu ceva ungvent cu antiinflamator te mai lasa torticolisul . Ce te invidiez pt cuptorul cel nou , al meu zice ca nu luam cuptor numai cand ne mutam de unde stam acum
Meniu ieri:
MD: wassa cu salata de vinete
P: fructe de mare la tigaie cu usturoi, sos de soia si patrunjel
C: paste cu quark, oua, sirop de agave si caise uscate la cuptor(abatere )
Azi:
MD: wassa cu tofu
P: ciorba de vita
C: salata cu ton,salata verde si capere
Am gasit la DM in Real sirop de agave cu doar 10 ron( inainte luasem de la o farmacie naturista cu 20 ron) si e cel mai bun indulcitor folosit pana acum. Fata de stevia e mult mai buna si poate fi folosita si la dulciuri.
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
ymca spune:
si m-ati terminat cu soselele alea...ca numai "sosete" am citit peste tot si-am crezut ca s-a pus andanii pe crosetat sosete pentru cadouri de craciun
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca in sabii sa ne luptam? sau in kg date jos? azi m-am trezit f luptatoare!...din cate se vede sunt gata sa ma iau la tranta cu oricine. ieri am fost undeva, si am mancat ceva. nu dau detalii pen' ca au fost dintr-ale abaterilor. nu am mancat mult - asta e compromisul pe care il fac; cand e sa ma abat, ma abat cantitativ putin. azi sunt iar cuminte: md: inca nimic, dar chiar nu mi-e foame d: ciorba si piept pui la gratar cina: zacusca ieri am fost complimentata ca am slabit de catre cineva care nu m-a vazut de multa vreme. daca va pricepeti, vreau si eu o info. vreau sa iau niste...nici nu stiu cum sa le numesc, vitamine, suplimente...de genul Omega3, fibre, vitamina D sau E. prietenul meu, dr Oz, mi-a facut o recomandare, dar pe o ureche mi-a intrat si pe alta mi-a iesit. si nici nu prea am putere sa caut... azi nu fac sport, dar maine voi fi pe metereze. andanii, deci miroase bine la tine-n bucatarie iarna asta. melany, urmam indemnurile cu constiinciozitate. maya, ce mai faci? |
Omega 3 eu am luat de la Doppler ,scumputze dar am avut puncte pe card de la farmacie.Vitaminele le ocolesc si eu, am luat complex din ala de Vitamax, dar nu am simtit vreo inviorare.
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata Eu sunt intr-o pasa mai proasta zilele astea asa ca mai rarut am chef de scris. Alayna, kefirul il fac eu acasa din lapte degresat. Maya, imi pare rau daca te-am suparat cu mustrarile noastre dar sa stii ca sunt doar cu scop motivational. Cam toate face abateri dar parca daca iti spune cineva ca ai gresit a doua oara te gandesti mai bine inainte de a calca stramb Melany, revino la calea cea dreapta . Oricum parca nu mai ai mult pana la target. Eu nu mai numar calorii dar se pare ca nici nu mai e nevoie Andanii, poate daca te faci cu ceva ungvent cu antiinflamator te mai lasa torticolisul . Ce te invidiez pt cuptorul cel nou , al meu zice ca nu luam cuptor numai cand ne mutam de unde stam acum Meniu ieri: MD: wassa cu salata de vinete P: fructe de mare la tigaie cu usturoi, sos de soia si patrunjel C: paste cu quark, oua, sirop de agave si caise uscate la cuptor(abatere ) Azi: MD: wassa cu tofu P: ciorba de vita C: salata cu ton,salata verde si capere Am gasit la DM in Real sirop de agave cu doar 10 ron( inainte luasem de la o farmacie naturista cu 20 ron) si e cel mai bun indulcitor folosit pana acum. Fata de stevia e mult mai buna si poate fi folosita si la dulciuri. O zi frumoasa Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
Ma, nu mai am mult, vreo 2 kg.Bine ca stau pe loc zic eu...
Eu nu prea fac dulciuri, ca se mananca dar o sa trec si eu pe la DM ca am vazut magazinul si la noi..
Andanii, succes si la concursul asta.
Am spus, nu ma las, dar nu am forta sa ma iau de sport, asta e durerea mea.
azi sunt intr-o fusta pana la fund, toata maro:fusta,bluza,leggings, cizme, geanta, palton...evident cu nuante diferite..
maya_m spune:
Salutare fetele,eu sunt pe aici,n-am avut timp sa intru -al meu bebel e bolnavior- un inceput de pneumonie-ceva ciudat, fara febra ingrijoratoare[37,2]fara tuse doar nasuc infundat dureri de burtica si obrajori visinii...imi vine sa cand ma gandesc ca toate problemele vin din cauza gradinitei unde o gramada de parinti inconstienti isi duc copii chiar si at. cand au febra-numai saptamana trecuta am auzit pe doi dintre colegii lui tusind atat de urat ca m-am ingrozit....zilele astea ma gandeam ce bine de noi ca anul asta scolar n-am apelat la antibiotice..se pare ca m-am bucurat prea repede...ma gandesc serios sa nu-l mai duc la gradi pana in primavara numai ca acum e perioada cu mosii cu cadouri si tare mult l-ar incanta venirea mosului..azi e ceva mai vesel decat ieri nu mai e somnolent da' ieri cand am vazut cat e de dat peste cap de toate cele mi-o venit sa sun la gradi sa le spun vreo doua si asistentei si educatoarei asa de furioasa am fost...
ieri am fost monti si azi o sa fiu sigur pt. ca n-am nici o pofta cand mi-s careva bolnaviPUISORULE stai linistita ca nu m-am suparatziceam asa ca la mine nu tine deloc faza cu motivarea prin mustrarea... cand cineva imi spune nu fa asa de-a draqului fac chiar daca stiu ca nu-i bine ..asta mie firea..de catarva las ca iar are febra acum e 37,3YMCA esti mortala cu ''sosetele''tale
melany72 spune:
Maya, nu e de glumit,mergi la spital pt tratament adecvat.
Eu am trecut printr-o pneumonie acum cativa ani..
Da-ne vesti bune!!
Somn usor.
ymca spune:
andanii, cum stai cu durerea? te-a mai lasat? succes la marele concurs de sambata si sa veniti finalisti!
puisorul, ciudat...am postat azi mesajul aproape in acelasi timp cu tine, te-am citit, dar eu am o problema si citesc numai ce-mi convine. acum, pe seara, relaxata, te-am recitit...si-am vazut ca spui ca treci printr-o pasa mai proasta....remarcasem eu ca erai mai tacuta, dar am pus pe seama sportului care-ti mai ia din timp. ce e? ai emotii pentru Budapesta? eu te si daca ai nevoie de ceva, spune-mi ca's pe-aici. sau mai bine da-mi PM ca sa primesc si eu PM
maya, sanatate celui mic.
melany, hai ca scot eu majoretele pentru ultimele 2 kg ale tale! omega 3 din ala avem si noi prin casa.
am dat totusi o cautare pe google si era vorba despre 1000UI vit D, omega 3, ca+mg (si cu asta nu prea sunt de acord) si 2 baby aspirin/ zi dupa varsta de 40 de ani. erau 5 puncte si uite ca nu-mi ies decat 4.
noapte buna.somn usor
andanii spune:
neata fetele
va servesc un lapte cu inka
cine doreste , cine pofteste
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"