Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Andanii, incerc eu ca si asa nu-i stiu gustul...da' sa fie putin lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Maya, nu e de glumit,mergi la spital pt tratament adecvat.

Eu am trecut printr-o pneumonie acum cativa ani..

am fost la medic miercuri luam tratament antibiotice si alte cele si ca sa fiu eu linistita[doctorita de fam. a zis ca nu aude nimic la plamani da' eu nu prea am incredere]m-am programat la un particular da' doar maine am gasit liber..puiu' e bine nu-i suparat are pofta de mancare cat pt. doi azi nu a facut febra si sper sa nici nu mai faca..acum asteptam ziua de maine sper sa primim vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

maya sanatate maxima
melany a fost bun ?

eu plec imediat ... sa va ganditi la noi , sa ne tineti pumnii maine da ??? va rogggg

va pup , sa fiti conforme

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Andanii, bun fu.Dar se pune ca am baut si milkshake pe urma la Mac, la o petrecere?

Tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

salutare fetelor,ANDANII ,tin pumnii sa iesiti pe un loc fruntas la[ podium

azi am fost la medicu' nr. doi care mi-a confirmat ca nu se aude nimic pulmonarsi ca e ceva virotic...ne-a schimbat tratamentul iar luni mergem la control..azi nu a facut febra deloc asa ca eu sper sa fim pe drumul cel bun...PUISORULE sotul tau cum mai e ...ati rezolvat problemele

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Maya, bine ca nu e pneumonie, ramai sensibil o viata intreaga dupa ea.

Puisor sper ca totul e bine.

Eu azi sunt la munci.

Hai ca dau si o veste buna, ieri am folosit si eu banda din dotare dupa nu stiu cat timp.

O duminica frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna!

Mai primiti membri? Promit sa fiu cuminte si sa nu ma abat

Sa facem cunostinta: am inceput sarcina la 49 de kile si tot acolo vreau sa ajung (bine, aratam super la 47, da' intre timp am terminat liceul ). In sarcina am ajuns la 66 de zicea lumea ca fac poc! - toate pe burta si fund. Dupa nastere am lasat 7 kg in maternitate, da' in nebunia primelor luni de dupa am inceput sa urc. Pe la 61 kg am hotarat ca orice limita are o margine si m-am apucat de disociat. A tinut figura 3 saptamani, apoi pauza, apoi iar disociat, iar pauza. Cand am cedat nervos ajunsesem la 56. Acum is pe la 54,5, nu fac sport de puturoasa nu beau destula apa, dar celelalte recomandari Monti le respect... dupa disociat mi se pare floare la ureche.
Am mareata inaltime de 1,57 si o conformatie de-aia nasoala, cu bazinul lat, sanii mici si burta dusa in fata (lordoza parca, nu?) de-aia nu imi permit sunculitze pe burtica si pe fund. Stiu ca "sunt in grafic" conform tuturor graficelor de inaltime-greutate, da' daca am o conformatie idioata...
Raportul zilnic:
md: 2 oua si o feliuta de somon afumat
d: peste cu broccoli si ciuperci
c: ori un iaurt, ori fructe, vedea-vom.

Imi place clubul vostru ca aici se vorbeste si despre everyday life, nu numai despre greutate.

A, si nush cand o sa mai dau raportul, ca mi-a murit cantarul. RIP.

Spor la dat jos kilele!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Daca ma primiti si pe prima pagina :
Greutate initiala: 56
IMC: 22,48
GT: 49
IMC (GT): 19,67
GA: 54,5
IMC (GA): 21,68
inaltime - am zis, 1,57

Mai trebuia ceva?

Maya bine ca nu a fost pneumo, uite, eu am facut in maternitate si mereu tre' sa ma pazesc, orice raceala netratata la timp degenereaza

multumesc

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

monnvas, bine ai venit si mult succes!

andanii, cum fu concursul? au fost la inaltime? sau au rau de intaltimi?

voi cum reusiti sa mancati brocoli? am vazut ca puisorul mananca des, acum si monnvas...eu am un blocaj psihic. numai cand vad manunchiul ala verde in farfurie si mi se face rau. nu pot nici macar sa-l gust...nu-mi place nici cum miroase...stiu ca antioxidant excelent, ca are mai mult calciu decat 2kg de portocale, ca e sanatate curata..dar am senzatia ca nu are ce cauta in stomacul meu. aveti vreun secret de gatit? sau il aruncati in apa fierbinte si lasat acolo 2 minute, cum scrie la carte?

meniu azi:
- cascaval afumat, 3 felii, simplu, fara nimic pe langa
- ciorba de legume si piept pui la gratar cu castraveti murati
- ceva zacusca...nu m-am hotarat inca.

Am avut un weekend bun, am fost la targul de carte, am fost in sania lui Mos Craciun si m-am pozat cu el (n-au vrut fetele sa urce singure, asa ca am urcat cu ele...Mosu' mirosea putin a alcool, dar era de inteles ca se lasase frigul.. dupa ce ne-am pozat cu el, ne-a dat niste felicitari cadou, a vorbit cu fetele, de-ale copiilor, a aparut un assistant manager de undeva, foarte ceremonios si a intrebat tare: Mosu', sa va aducem o cafea? o ciocolata fierbinte? si Mosu', cam suparat: Ehhh...am comandat o cafea acum 2 ore dar nu mi-a adus-o nimeni...adica Mosu' e si el om ca toti oamenii, are si el necesitatile lui, nervii lui). Am fost si la teatru de copii, si la un loc de joaca, la cumparaturi...mi-au aratat 100 de jucarii pe care le vor cadou.

Eu am mancat aiurea: la ore ciudate, prajituri de casa, mancare gatita nemonti. Dar am fost la sala si cred ca nu s-a depus nimic.

Eu stagnez la 72kg de multa vreme, stiu ca trebuie sa fiu mai consecventa in ale mancatului monti. trebuie sa ajung la 66kg. Deci mai trebuie un efort de 6kg. Mi l-am impartit mental in 3 inainte de craciun si 3 dupa craciun.

melany, bine-ai revenit in randul sportivilor!

maya, sanatosi? voiosi?

puisorul, cum mai esti? saptamana asta plecati la budapesta?

Mergi la inceput

Neata frumoaselor!

YMCA, broccoli chiar asa il mananc, oparit nitel in apa cu sare/magia gustului si cu zeama de lamaie pe deasupra.Langa peste e de belea.

Il mai pun si in supa crema.In ultima vreme am facut supa verde spre fericirea celor din casa..cu mazare si broccoli.

Spor la treburi.Mona, bine ai venit!

Mergi la inceput