Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_e spune:
Buna seara,
Iaca m-am intors si eu de pe meleagurile patriei. A trebuit sa fac pe ghidul apentru niste prieteni greci intrucat sotul meu nu a putut sa plece de la serviciu si a cazut responsabilitatea plimbarii pe umerii mei. Trebuie sa fiu sincera ca nu m-am tinut 100% de monti dar m-am straduit si surprinza, cantarul arata 73 kg. Deci, ceva tot a fost.
Spre exemplu azi am mancat iaurt 0% dimineata (adica la ora 11,30), la pranz am avut aripiore de pui cu gogosari si telemea de vaca cu rosii iar seara 2 mandarine - (si putin lapte de vaca - stiu ca e abatere dar chiar mi-era pofta).
Pentru maine clasicul iaurt 0,1% si mai vedem mai tarziu, depinde de ce treaba voi avea si unde voi fi la ora pranzului (posibil o pulpa de pui sau ficatei de pui) iar seara clasicele fructe.
Va doresc numai bine, pe maine
andanii spune:
Buna ziua fetelor ... moama ce activitate ...
mie-mi vin rusii si ma simt tare tare rau , ma doare burta ,spate, cap .... vai de mine ... am papat branza cu rosii si muschi file ....
hai fetelor ca asa slaba activitate pe aici nu a fost de tare mult timp oare de ce ???? nu mai vreti sa slabiti ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ymca spune:
buna dimineata...nu stiu de ce, dar inca nu simt ca e deja pranz.
eu de slabit vreau sa slabesc dar imi este tare greu
nu sunt constanta in nimic si asta ma ucide.
meniu azi:
dimineata: cafeluta mea nemonti
la 12: ciorba de legume, acra, buna, fierbinte
mai am la mine: conserva de ton in apa, 10 frunze de salata, 2 buc piept pui la gratar, niste varza calita. Trebuie sa ma hotarasc ce voi manca si ce pastrez pentru maine. Momentan am burta plina de ciorba si nu mi-e pofta de nimic.
in seara asta merg la sala si dupa aceea sper sa nu mai mananc deci la 18 voi inchide frigiderul.
puisorul spune:
Melany, uite ca la asta nu m-am gandit. O sa incerc sa cumpar somon intreg si eventual il tai rondele ca nu stiu sa-l filetez.
Mihaela, welcome back. Nu e cam putin doar un iaurt degresat dimineata?
Andanii, asa e, cam slabuta activitate . Te-ai apucat de sport?
MENIU:
MD: musli cu kefir, o bucatica de telemea
P: fruptura de vita cu salata de varza
c: inca nu stiu
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul [ Andanii, asa e, cam slabuta activitate . Te-ai apucat de sport? |
NUUU NU m-am apucat , ieri eram rupta de oboseala dupa doua zile de condus , plus ca ma dureau toate cele , si azi sunt si mai si , nu stiu din ce cauza am asa dureri mari , o fi de la tratament??? io stiu .... sper sa-mi treaca pana vineri cand plec la Turda
beau acuma un ceai de afine cu scortisoara, un deliciu , ce mai
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
maya_m spune:
Mai fetelor ma criticati de parca eu as fi singura care are momente din astea..de abandon, de haos interior..si io nu functionez prea bine pe baza de critici..PUISORULE ai dreptate cu sportul ar trebui da' habar n-am cu ce-as putea incepe [conditia mea fizica e la pamant]si nici nu sunt suficient de consecventa incat sa ma tin de un program zilnic fie el si minim..singura chestie care-mi surade ar fi bicicleta da' iarna asta nu stiu daca imi permit una ..asa ca astept sugestii ..nu
ANDANII ceai de frunze de afine bei sau de afine[fructe] ....stii de ce intreb ..pt. ca mami bea pt. scadere glicemiei..la fel ca tine cu scortisoara
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii mie-mi vin rusii si ma simt tare tare rau , ma doare burta ,spate, cap .... vai de mine ... am papat branza cu rosii si muschi file .... |
Si la mine vor veni rusii si ma simt asa rau ,ma dor toate,in special sanii,aseara a fost prima oara in viata mea cand am dormit cu sutien ma dureau ingrozitor si nu stiam cum sa-i protejez.
Aseara am avut o pofta nebuna,tampita de dulce,am bagat napolitane ,eugenie si biscuiti cu crema de capsuni.Sa ma iertati fetelor .
Nu puteam sa ma opresc.Parca eram un boschetar lasat sa manance ce vrea intr-un restaurant.Nu ma puteam controla .Vi s-a intamplat ????
Mi-a fost rau toata noaptea ,imi veneau pe gat biscuitii aia,gustul ala de la faina,nu stiu ce naiba ,nu mi-am revenit pana nu am mancat o portocala dimineata
Am mancat prost si azi ,iar acum tocmai am bagat o felie de pizza Nu sunt asa de obicei,dar nu stiu ce am de vreo 2 zile exact.Probabil rusii.Urasc aceasta perioada
Puisor,vroiam sa te intreb,cate grasimi % are kefirul tau? Sau cum ? Eu am vazut aici cu 1,5 % .E bun ? Sa-mi iau?
Mihaela,bine-ai revenit.Cum e iaurtul 0% ??? Exista asa ceva ? Eu una n-am vazut in viata mea si am cautat si pe aici prin market-uri.Sunt curioasa cum e la gust .
Andanii,eu una ma repet,sa o stapanesti sanatoasa . E superba bucataria .Vezi poate-ti fura sotul locul in bucatarie si se apuca de gatit si spalat Ar fi bine,ai avea si tu mai mult timp sa ne scrii aici pe DC
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/
andanii spune:
alayna multumesc pentru aprecieri
am facut ieri painici (chifle ) mi-au iesit demential... e super cuptorul meu cel nou ... nu mi-a venit sa cred cat de frumos a putut sa le coaca .... fata de cuptoul ce l-am avut care nu cocea , le ardea
maya eu beau ceai de afine fructe cu scortisoara betisoare care se cumpara separat si eu pun in apa
io-s tot cu dureri de burtiq
ANDANII
melany72 spune:
Buna seara,
Hai ca vin si eu cu spovedania...sunt la pamant cu toate.Ma incadrez in calorii dar prost mai mananc.
Andanii te-ai pus pe sosele vad.Iar concurs?
Puisor, macar tu sa ne mai tii la suprafata ca in rest ne facem de rusine..
melany72 spune:
Buna dimineataaaaa!
Hai scularea.
Va indemn la disciplina si la mancat ponderat.
Va pup pe toate.