Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
maya pe pizza pune decat legume mai bine .... ciuperci fara sunca
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Catalishka spune:
Neatza fetelor! iata ca avem si primii fulgi...ofi bine o fi rau...om vedea, deocamdata e doar frumos.
Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce am gasit pe net. Poate fetele vechi cunosc deja acest topic, dar pentru fetele noi in pana de idei cred ca ajuta.
So http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Indexarea-retetelor-Montignac/
ca tot vb de pizza, este o reteta in care blatul este adaptat unui meniu lipidic.
O zi buna va doresc!
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,82,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
anelize spune:
Wassa am vazut la Mega Image,dar aveam IG 60.E buna pt monti? painea de tarate are mai IG mai mic.Sau mancati un anume tip pe paine wassa???
Mai am o intrebare: ce fel de faina folositi ca sa o inlocuiti pe cea normala,alba? Am vazut faina neagra,dar IG-ul nu era f diferit de cel al fainii normale.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Of, tocmai scrisesem un mesaj lung si mi s-a intrerupt netul si l-am pierdut
Maya,eu nu mi-as pune mari sperante in pizza cu aluatul de wassa. Poate sa faci aluatul din faina integrala si sa pui pe ea doar legume.
Sa ne zici cum a iesit.
Catalishka,si eu fac des retete de pe culinar. Am facut si pizza cu blat de conopida dar nu mi-a placut
Anelize, faina monti e jumate faina integrala si jumatate tarate. Faina neagra nu e buna decat cea integrala. Painea poate fi doar din faina integrala si atunci se combina cu glucide sau din amestec de faina si tarate si atunci se poate manca si cu lipide. Wassa eu o fac dupa reteta asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13046/Retete-Montignac-Paine-de-taratze/.
Poti manca monti linistita si daca esti insarcinata( chiar esti?) pt ca pana la urma nu e o dieta ci un mod sanatos de viata. Eu inca alaptez si tin monti de mai mult de un an fara nici o problema.
Raportul la cantar se da luni( pt cine are ce raporta ) iar meniul fiecare cum vrea. Ar fi bine zilnic pt ca ne mai putem inspira sau corecta daca e cazul.
Melany, unde ai disparut? Hai ca mie dor de tine
Pana acum am mancat conform,sper sa nu intervina nici o ispita.
MD: rulada cu masline,suc de portocale, gref si lamaie
P: varza calita cu friptura de porc
C: nu stiu inca
Nu stiu cum e la voi dar la Cluj ninge asa frumos Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
anelize spune:
Puisorul,multumesc mult pentru informatii.
Atunci raportez si eu meniul de ieri:
MD:2 felii paine hipoglucidica,prajita,unt,ceai
P:o felie paine tarate
Gustare:2 mandarine
C:100 gr paste negre din grau dur cu somon si 1 lingura ulei de masline + 2 mandarine
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anelize Puisorul,multumesc mult pentru informatii. Atunci raportez si eu meniul de ieri: MD:2 felii paine hipoglucidica,prajita,unt,ceai P:o felie paine tarate Gustare:2 mandarine C:100 gr paste negre din grau dur cu somon si 1 lingura ulei de masline + 2 mandarine |
anelize zic si eu...mandarinele dupa masa nu au ce cauta. fructele doar singure cu juma de ora inainte de masa cel mai preferat dimineata. in plus avand ceva vitamina c pot da usoare insomnii.
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,82,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
![](ispita.gif)
anelize spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Catalishka
anelize zic si eu...mandarinele dupa masa nu au ce cauta. fructele doar singure cu juma de ora inainte de masa cel mai preferat dimineata. in plus avand ceva vitamina c pot da usoare insomnii. www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,82,60,/weight.png" target="_blank"> vreau sa ajung ![]() |
Merci de sfat.E bine primit.
![](icon_smile_blush.gif)
maya_m spune:
Merci fetelor de sfaturi da' am amanat pizza pt. maine ca mi-a facut coafeza loc azi si n-am putut refuza ca cine stie cand mai prindeam ocazia..mi-am tras coafura noua si culoare suuuper
![](pupic.gif)
anelize spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m Merci fetelor de sfaturi da' am amanat pizza pt. maine ca mi-a facut coafeza loc azi si n-am putut refuza ca cine stie cand mai prindeam ocazia..mi-am tras coafura noua si culoare suuuper ![]() ![]() |
Nu mi-as fi dat seama,dar cand ma uit la ce am scris iti dau dreptate.
Azi am recuperat.Am fost mai "cuminte" .