Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Anelize,le poti combina linistita. Cum a zis si Maya, ar fi bine sa mananci paine cat mai putina.
Maya,ia pune o poza sa vedem freza cea noua Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
melany72 spune:
Buna seara!!
Hai ca "in genunchi ma intorc la voi"..
Am avut o perioada aglomerata la servici/acasa...printre altele m-am apucat sa testez retete de fursecuri, nemonti evident, dar i-am bucurat pe colegii mei cu un platou intreg.
Azi am iesit si la sanius ca am avut zapada in parcare , asa ca am febra musculara;noroc ca la picioare nu la degetele de la maini.
Puisoare, vad ca te-ai cumintit.Eu dupa Revel ca ma asteapta un prag dificil.I-am promis fetitei ca ma las de fumat, deci trebuie sa ma pun pe picioare si cu dieta si cu sportul!!!
Distractie placuta de Craciun.Ai mancat pomana porcului sau la voi in Ardeal nu se "executa".
Andanii, felicitari pt podium;o sa mearga din ce in ce mai bine.
MAya, felicitari.Hai ca ajungi la 80 pana la sf anului daca te tii tare.
Fetele noi, bine ati venit la noi.
YmCA, si tu...Brutus? Am zis ca numai eu sunt pe langa.
Da.E adevarat ca vremea rece duce la consumarea de carbohidrati (aici intra si painea).Corpului ii trebuie mai multa energie sa se incalzeasca.
Va pup pe toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Anelize, io's mai noua in Monti, dar cred ca poti pune orice pe broccoli - io nu stau sa calculez IG-urile, merg doar pe categorii care se combina au ba. Bine, nici nu am rezultate spectaculoase Ideea e ca legumele merg cu orice (legumele permise, nu morcovi fierti), deci poti ori cu carne, ori cu branza - respectiv parmezan - dar nu cu toate la un loc.
Si pana la urma esti insarcinata?
Of, fetelor, la mine cu Sarbatorile e si mai nasol. Pe langa Craciun si Revel e si ziua mea (intre cele 2) si am musafiri pe ture. Deci nu cred ca scap prea ieftin in perioada aia.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anelize spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Anelize, io's mai noua in Monti, dar cred ca poti pune orice pe broccoli - io nu stau sa calculez IG-urile, merg doar pe categorii care se combina au ba. Bine, nici nu am rezultate spectaculoase ![]() Si pana la urma esti insarcinata? ![]() Of, fetelor, la mine cu Sarbatorile e si mai nasol. Pe langa Craciun si Revel e si ziua mea (intre cele 2) si am musafiri pe ture. Deci nu cred ca scap prea ieftin in perioada aia. Monica mami de ![]() (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Nu,nu sunt insarcinata,dar intentionez sa fiu...de vreo 4 luni.Sper ca pana se va intampla minunea sa ma prin si eu ce-i cu Monti asta pt ca imi doresc tare mult sa-l tin,dar cateodata imi prin urechile.
Va multumesc ca sunteti aici sa ma indrumati,sa ma corectati si ca aveti rabdare cu mine.
![](icon_smile_big.gif)
maya_m spune:
Citat: |
![]() Maya,ia pune o poza sa vedem freza cea noua ![]() |
![](nani.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
anelize spune:
Buna ziua fetelor.
Raportez de ieri:
MD:3-4 lingurite gem dietetic +ceai
P:salata vinete+salata de rucola,castraveti si boabe de fasole neagra.
Gustare:2 patratele ciocolata neagra
C:Brocolli fiert cu parmezan
La mine nu o problema panea,doar ca s-a intamplat ca in prima zi de monti sa fie mai multa.De obicei o arunc pentru ca se mucegaieste.Eu cu dulciurile am probleme maaari.Foarte mari.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
fetelot maine ma ocup de capitol nou si de tabelul din fata ... am de lucru mult , nu am timp nici sa mor azi ... nu va suparati da ???
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Monnvas spune:
Helau. Andanii, pt capitol nou, te rog sa nu-mi pui porcul ca am dat jos jumate.
Anelize, succes! Spor la lucru
Arata bine meniul de azi, poate ma inspira si pe mine.
Azi am adunat retete pt Craciun de pe culinar.ro, topicurile Monti. Probabil main course va fi pui cu naut si pt ziua mea curcan cu masline
A, stai ca puiul cu naut nu era de la Monti, dar nah, de Sarbatori cred ca ne punem toate cate un
in lista.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
A, si datele mele le gasesti pe pag. 6 a acestui capitol. Cand ai timp de actualizat lista, mi-ar placea sa fiu primita si pe prima pagina, ca pana acum m-am simtit tare bine in clubul vostru
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Buna dimineata. Va invit la o cafeluta decofeinizata
Andanii, nici o problema . Faci capitolul nou cand ai timp si poate ne faci si un tabel nou.
Anelize,la micul dejun ai putea manca mai consistent. Nu mai stiu cat vrei sa slabesti dar daca mananci asa putin nu cred ca te va tine prea mult. Prin Monti se slabeste incet si sigur, de aceea trebuie sa mancam suficient ca sa nu avem frustrari si sa o dam in balarii
Monica, dar este pui cu naut monti. Eu il fac destul de des pt ca ii place si sotului meu. Ce bine suna curcan cu masline
Melany, welcome back . Te asteptam cu forte proaspete dupa rev. Tinem pumnii sa reusesti sa te lasi de fumat(eu m-am lasat doi ani jumate, perioada de gravidie si alaptat dar tot mai trag cate una la un chef sau o sueta)
Maya, cum a fost la stoma? Parerea mea e ca nu tu esti de vina ca ti-e frica ci stomatologii la care ai fost pana acum . Cel putin in cazul meu asa a fost. Stomatoloaga la care merg acum e super ok,imi face si cate trei anestezii daca e cazul. Asa ca dintr-un stoma freak m-am transformat intr-o persoana care merge la dentist fara probleme,doar just in case de control.
Ieri am mancat doar de doua ori( daca e sa nu pun inghetata halita in mol pe post de pranz). De dimineata ultimele felii din rulada cu masline si ardei iar de cina creveti cu usturoi si patrunjel .
Azi habar nu am ce meniu voi avea pt ca va fi o zi tare incarcata si cu deplasari.
Sa aveti o zi minunata Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X