Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

nu mai stiu ce bebe avea o pata /iritatie mai uscata aspra: avand atata experienta cu dermatita de contact, dermatita atopica, alergi... cand aveam astfel de pete , cel mai bine ne-a mers cu crema lipobase repair ( acum 2 luni aveam obrajii parca arsi, aveau o crusta aspra iar dupa 3 aplicari s-a rezolvat problema
acum o folosim imediat ce vad ceva "suspect" pe pielea ei si nu am mai avut probleme

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

ei? se vede ca-s nevorbita?

pacat ca atunci cand veti fi toate pe forum eu nu voi mai putea intra
asa ca abia astept sa ajung dimineata la servici sa va pot citi

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Doamne Dumnezeule...da' mult mai scrieti.

In primul rand...Ilincuto, cum poti tu sa te vaiti ca Sophilica nu e curtata???? Nu ai inteles dintr-un mesaj anterior nika, nika...? Adevarat ca era destul de subtil mesajul. Iaca mai incerc o data sa iti arat asemanarea dintre Sophilica si Raru Pentru Sophilica

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bun, revin. Am vrut sa vad daca mi-a iesit faza cu pusul pozei sub svris, intelegeti voi. Mamaaaaa, da; ce dasteapta sunt...

Mihaela, hai sambata pe zi de o intalneala. Se poate?

Monica, si eu ma gandeam la o combinatie dintre Maria si Alexandra. Dar, optez pt Maria, sau Mia.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gianina-Bine ca ai scapat!A doua oara sigur nu mai faci
La mine-i circ mare cu 2 maraiti...bine,anastasia mai zambeste, dar frati-su e supertrist ca nu l-am dus la dans si muzica si sare pe canapele de parca n-ar avea 39 de 3 zile...
Floric-ti-a iesit....pai soacra mare trebuie musai sa fie descurcareata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

sariti la pagina urmatoare, ca acolo e Ok
eu am verificat, nu e de la mesajul meu latita pagina
ela ia incearca tu sa stergi de la mesajul tau citatul lui aris... poate acolo e buba

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Are IUCA o linie la semnatura din prea multe caractere.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Avem si noi poze de astazi de la intalnirea Luanei cu prietenul ei.
http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#5405449822498439042
incepand de aici. Si sta binisor singurica in picioruse, ca un mosulet cracan, sau, mai bine, ca o babuta. Si i-au placut paharelele care se baga unul in altul, sau unul peste altul. si noi aveam multe de-astea, de construit dupa marimi, dar Clau fiind mare le-am donat la gradinita. O sa-i cumpar si ei, ca a plecat plangand dupa un paharel din ala, a trebuit prietena mea sa ni-l dea imprumut. Daca nu are saracuta jucarii acasa luam de la alti copii.

Am si eu o intrebare, pt mamicile care va scoateti deja copiii in picioruse afara. In ce ii incaltati? Va rog detalii despre primele incaltari pe care le-ati gasit/ales voi. Thanx!
Fug sa termin mancarea. Pup

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Gianina-Bine ca ai scapat!A doua oara sigur nu mai faci
La mine-i circ mare cu 2 maraiti...bine,anastasia mai zambeste, dar frati-su e supertrist ca nu l-am dus la dans si muzica si sare pe canapele de parca n-ar avea 39 de 3 zile...
Floric-ti-a iesit....pai soacra mare trebuie musai sa fie descurcareata

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

maraitii sa se faca repede bine

eu scapai, astept acum sa treaca si miscunica mea cu bine
tare ma streseaza tusea (este cu expectoratii si bine-nteles ca-i tot vine sa vomite si ... stii cum este)

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Aris, noroc cu tine ca altfel ma chinuiam eu mult si bine si nu-mi dadeam seama cum sa scriu, e clar ca s-a intamplat ceva cu forumul.

Dyana felicitari pt kilogramele pierdute, la multe inainte , si eu m-am apucat de o dieta de o saptamana jumate si am dat 4 jos, asi mai vrea inca 4 si sunt super multumita, ajung la greutatea dinainte de sarcina.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Of, zi-mi si mie reteta ca sunt disperata, am o burta ingrozitor de urata... am pus numai pe burta... si vreau sa fac minuni pana vine acasa (sf.lunii ianuarie)... saracu` imi tot zice ca de ce nu sunt si eu in poza cu Stefan iar eu "ei, draga pai cine sa ne faca poze, Nelutu? El nu extista in viata mea... (Nelutu` fiind barbatu`ce are grija de familie dupa ce pleaca el )... si uite asa mai fac cate o poza dar cu Stef in asa fel incat sa nu se vada burta... uufff, daca imi cere o poza sexy , sper sa nu ii treaca ideea asta geniala ...
Te rog, si-mi si mie miracolul curei de slabit...toata viata am fost o slabatura si acum am burta

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

ayla - pupacim printesa scumpica
ce iubita mai este ea de flacau
de pe-acum face victime

ps: mai este nevoie de ploaia de pupicuri pentru tine? ca de-acum sunt la datorie si daca vrei ma execut imediat

avem 7 luni

Mergi la inceput