Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 5
Gianina34 spune:
nu mai stiu ce bebe avea o pata /iritatie mai uscata aspra: avand atata experienta cu dermatita de contact, dermatita atopica, alergi... cand aveam astfel de pete , cel mai bine ne-a mers cu crema lipobase repair ( acum 2 luni aveam obrajii parca arsi, aveau o crusta aspra iar dupa 3 aplicari s-a rezolvat problema
acum o folosim imediat ce vad ceva "suspect" pe pielea ei si nu am mai avut probleme![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
ei? se vede ca-s nevorbita?
pacat ca atunci cand veti fi toate pe forum eu nu voi mai putea intra
asa ca abia astept sa ajung dimineata la servici sa va pot citi![]()
avem 7 luni
Floric spune:
Doamne Dumnezeule...da' mult mai scrieti.
In primul rand...Ilincuto, cum poti tu sa te vaiti ca Sophilica nu e curtata???? Nu ai inteles dintr-un mesaj anterior nika, nika...?
Adevarat ca era destul de subtil mesajul. Iaca mai incerc o data sa iti arat asemanarea dintre Sophilica si Raru Pentru Sophilica
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Floric spune:
Bun, revin. Am vrut sa vad daca mi-a iesit faza cu pusul pozei sub svris, intelegeti voi. Mamaaaaa, da; ce dasteapta sunt...![]()
Mihaela, hai sambata pe zi de o intalneala. Se poate?
Monica, si eu ma gandeam la o combinatie dintre Maria si Alexandra. Dar, optez pt Maria, sau Mia.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
andiaroro spune:
Gianina-Bine ca ai scapat!A doua oara sigur nu mai faci![]()
La mine-i circ mare cu 2 maraiti...bine,anastasia mai zambeste, dar frati-su e supertrist ca nu l-am dus la dans si muzica si sare pe canapele de parca n-ar avea 39 de 3 zile...
Floric-ti-a iesit....pai soacra mare trebuie musai sa fie descurcareata![]()
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 sariti la pagina urmatoare, ca acolo e Ok eu am verificat, nu e de la mesajul meu latita pagina ![]() ![]() ela ia incearca tu sa stergi de la mesajul tau citatul lui aris... poate acolo e buba diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Are IUCA o linie la semnatura din prea multe caractere.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
Avem si noi poze de astazi de la intalnirea Luanei cu prietenul ei.
http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#5405449822498439042
incepand de aici. Si sta binisor singurica in picioruse, ca un mosulet cracan, sau, mai bine, ca o babuta. Si i-au placut paharelele care se baga unul in altul, sau unul peste altul. si noi aveam multe de-astea, de construit dupa marimi, dar Clau fiind mare le-am donat la gradinita. O sa-i cumpar si ei, ca a plecat plangand dupa un paharel din ala, a trebuit prietena mea sa ni-l dea imprumut.
Daca nu are saracuta jucarii acasa
luam de la alti copii.
Am si eu o intrebare, pt mamicile care va scoateti deja copiii in picioruse afara. In ce ii incaltati? Va rog detalii despre primele incaltari pe care le-ati gasit/ales voi. Thanx!
Fug sa termin mancarea. Pup
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Gianina-Bine ca ai scapat!A doua oara sigur nu mai faci La mine-i circ mare cu 2 maraiti...bine,anastasia mai zambeste, dar frati-su e supertrist ca nu l-am dus la dans si muzica si sare pe canapele de parca n-ar avea 39 de 3 zile... Floric-ti-a iesit....pai soacra mare trebuie musai sa fie descurcareata ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
maraitii sa se faca repede bineeu scapai, astept acum sa treaca si miscunica mea cu bine
tare ma streseaza tusea (este cu expectoratii si bine-nteles ca-i tot vine sa vomite si ... stii cum este)
avem 7 luni
ramona7575 spune:
| citat din mesajul lui saby Aris, noroc cu tine ca altfel ma chinuiam eu mult si bine si nu-mi dadeam seama cum sa scriu, e clar ca s-a intamplat ceva cu forumul. Dyana felicitari pt kilogramele pierdute, la multe inainte asi mai vrea inca 4 si sunt super multumita, ajung la greutatea dinainte de sarcina.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |

, sper sa nu ii treaca ideea asta geniala ... Te rog, si-mi si mie miracolul curei de slabit...toata viata am fost o slabatura si acum am burta

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84
Gianina34 spune:
ayla - pupacim printesa scumpica
ce iubita mai este ea de flacau![]()
de pe-acum face victime![]()
ps: mai este nevoie de ploaia de pupicuri pentru tine? ca de-acum sunt la datorie si daca vrei ma execut imediat
avem 7 luni

asi mai vrea inca 4 si sunt super multumita, ajung la greutatea dinainte de sarcina.
Maia Andreea ( 07 apr 2009)