Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

petratudor - te-am auzit cu lintea. Vrei sa-mi spui si mie cum o prepari pt bebe?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Gianina, fierbi o canuta de linte impreuna cu 2 morcovi si un cartof (30 min), amesteci cu suc de portocala portia pentru o zi, dai prin blender si asta este Eu am trecut rezultatul si prin tifon, mi s-a parut ca au ramas totusi niste cojite marunte si mi-a fost frica sa nu-l doara burtica. Cealalta portie o amesteci a doua zi cu suc.

A, si folosesti linte din cea fina.

Reteta este dintr-o carte de bucate pentru bebei. Ar fi trebuit sa pun pun si coriandru dar mie mi se pare prea devreme pentru condimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna. Am un capitol si de recuperat. Citesc si revin

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ayla - pupacim printesa scumpica
ce iubita mai este ea de flacau
de pe-acum face victime

ps: mai este nevoie de ploaia de pupicuri pentru tine? ca de-acum sunt la datorie si daca vrei ma execut imediat

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Multumesc!
Uneori da, mai este nevoie.
Acum tocmai ce mi-a venit stralucita idee, daca tot creez grafice si cu numele Mariei, sa ii fac si ei un web site, ca altfel arata toate pe pagina. Si asa m-a coplesit tristetea.

Stiu ca voi nu aveti preocuparea asta cu graficele, dar ati vazut intrebarea mea, daca vreti si voi din modele de iarna/Craciun, cu numele copiilor vostri? Sau nu e nimeni interesata...
Vorbeam azi cu Alex, si spunea ca nici macar nu-si doreste brad de Craciun. Si ca in nici un caz sa nu-i pun ingerasi sau fluturasi. Ca mai bine aleg ceva simplu, traditional...adica globuri (nu turte dulci si mere ) si eventual globuri... mov. Cu obsesiea lui Clau cu totul mov. Bine...eu acuma rad, discutia era de fapt trista. Si am sa vad daca pot comanda undeva, sau sa scriu chiar eu, pe cate un glob mare, nu neaparat mov numele copiilor, pt fiecare cate unul. Mi se pare o idee draguta.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Este vorba despre cineva de aici care posteaza destul de rar si totusi nu prea are loc de mine. Multumesc

Cand am zis "Stiu eu! Stiu eu!" am sperat ca ne referim la aceeasi persoana. Dat fiind ca Aris nu mi-a dat insa raspunsul, continui sa sper... Nu am citit ce s-a mai scris de la acest mesaj al shasei... da' eu vorbesc... sper sa nu o fac aiurea... Sa descriu si eu... so: Este vorba despre cineva care posteaza rar, prost, fara a respecta netiketa, cu greseli de ortografie care fac mesajele adeseori ilizibile, cu mesaje care au pretentia de adevaruri fundamenatale, indiferent daca sunt sau nu adevarate...

Aris, please, da-mi un pm sa stiu dc vb despre acelasi lucru (asta daca nu s-a spus lar intre timp...
)

Cu petitul... si noi suntem nepetite... de cand s-a nascut Platinatu' eu am tot trimis semnale, da' Florinela nu da nici un raspuns.... Si cum Bogdanel tare e pe placul socrilor!!!! ne inscriem si noi!!!! Cu atat mai mult ma oftic ca nu reusesc sa rezolv problema "locativa", sa ac casa asa cum vreu... sa poata merge unde vrea ea...

Despre tarc... la noi a iesit de mult din skema... la fel si covorasul.. doar usa ne mai opreste, daca gaseste usha dekisa... o culeg din hol, alergand pisik...

Of! Pupici pt Vitamina! Adelake nu a cazut niciodata, decat "de la proprie inaltime" si tot m-am agitat... sa treaca. Da-mi pm ca mor de curiozitate daca m-am aruncat ca... fazanu' au ba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Pisik imi pare rau pt pierdere. E grav ca au luat ceva cu valoare sentimentala. Mai stii, poate aveau chei de-alea smechere?

Novus vreau si eu caciulita. Trimite-mi pe pm un nr de cont in care sa iti virez banii si iti zic culorile (si eu tot 2 vreau).

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Ha ha vad ca la capitolu trecut vorbirati politica. Am o vaga impresie ca eu fac front comun cu Denisa. Sper, nu de-alta, dar iar ma trezesc singura

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Monica-Tu si Alex simtiti nevoia sa va exprimati tristetea in mod diferit...Faceti un brad traditional si, daca tu vrei ceva cu fluturasi, poti face un aranjament pentru fete, pe care il asezi undeva unde isi va da si Alex acordul- e doar o sugestie...E clar ca numai de Craciun nu prea va arde, dar e, in primul rand, Craciunul Luanei si al lui Claudiu...
Nu ma intelegeti gresit, pt mine Craciunul e sarbatoarea copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Dyana si Saby felicitari pt kg in minus Eu insa nu inteleg un lucru...mi-a zis mai multa lume ca am slabit, insa cantarul imi arata ca n-am slabit aproape deloc

Gianina bine ca ai scapat Sper sa-i treaca si la micuta raceala
Hai sa-ti spun cum fac sucul de rodii, este fff simplu si nu trebuie sa speli nimic dupa Iau rodia intreaga, nu o desfac, nu-i fac nimic, si incep s-o presez cu palma de masa. O sa auzi cum se sparg bobitele...sa nu-ti fie frica sa te lasi pe ea...ii dai pana se face moale. Apoi iei un cutit, faci o gaurica si torni sucul in pahar. Dar sa ai grija cum intepi caci poate sa te stropeasca. Este simplu, asa-i?

Floric cat de tare este Raru

Luana babuta este tare haioasa si vad ca deja are pretendenti la usa. Pitonul stie?

Denisamada eu cred ca tu cam ai dreptate.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
din mesajul lui aris26

nu pot sa cred!!! ceva mai revoltator de atat nu credeam ca...
ooff hai ca mi s-a ridicat tensiunea nu mai pot scrie coerent. eu era sa imi pierd parinti la mineriada si doar printr-o minune nu eram si eu cu ei. de obicei ne duceam dupa amiaza. eram Golan-Elev(pt cine stie povestea)

Eu eram soim al patriei La revolutie eram comandant chiar, activist de partid, ce mai! M-a pacalit bunicul ca dupa revol se vor impusca toti activistii si eu, de frica, am taiat toate pozele in uniforma.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

andiaroro sanatate multa si pentru piticii tai Si mi-am adus aminte: super aparatul de facut iaurt Oare gasesc asa ceva si la noi?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput