Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetelor!

Pe rand:

1. Cativ, ai citit ce ti-a scris geanina despre dermatita si crema aceea fb? acu 2 pagini... nu isi amintea cine intrebase, dar am facut eu lipitura:)

2. Pisik06, e nasoala faza, pe de o parte ideea furtului, pe de alta parte pierderea pozelor dragi... acum tre sa gandesti ca esti pusa la un "test de psihologie live" si sa iti impui sa nu te enervezi mult prea tare, sa le iei incet-incet la rand, sa vezi ce mai poti recupera, apoi sa te gandesti ca putea sa fie mai rau, sa ii surprindeti pe hoti si sa iasa cu bataie... Pisik, aveti tot timpul sa construiti noi si noi amintiri... .
Apoi, sincer, eu NU as rata ceva ce imi place [nu doar mie, ci si familiei mele] pentru ceva rece si de aparenta. Cum au zis "sotul tau si fetele nostre", un cadou e suficient, insa eu as adauga sa le sugerati ca le faceti separat o vizita la o sapta dupa botez, si atunci dai si cadoul, vedeti si bebelusul... Si puteti zice ca e un team-buolding si nu puteti lipsi ca era programat mai de mult. Hai, trebuie sa veniti!!! Si daca trebuie, vin la mine si cu Nan HA...

3. Ilinca.M, eu sincer credeam ca e deja petita "cumintenia pamantului", dar vazui in capitolele astea 2 ca abia acum se deschide lista... PetraTudor e in top, si parca cineva deja cedase... pai eu nu cedez asa usor, pentru ca eu asa stiu, un barbat trebuie sa lupte pt gagica oricat alti concurenti are, nu? Deci il putem trece si pe bb3 [zic mai incolo rezultatul de nume] pe Sophiphi's agenda?

4. Oli, pai nu am stiut frate ca e chiar asa nasol cu socrela, sa nu puteti aplica pentru bb2, din motive de dansa... Bine ca pe langa venire, are bilet si de plecare... Si data viitoare sa te asiguri tu sa ii cumperi dus-intors, da? Ii zici ca e cu reducere...

5. Sasha, eu am vazut discutia cu sustinerea, dar doar de la juma incoace, si nu stiam care cu cine e in competitie si nici macar motivul, credeam ca vreo reteta ratata, gen "iaurtul lui Oli"... acu, la spartul targului, vad ca e ceva "cu vorbe la forum", cum s-ar da in carti, , si desi tot nu stiu cine e, zic si eu: te sustin. Acu, am citit si ceva explicatii ca persoana cu pricina se va da disparuta si ca mai si scrie cu greseli ... UUUUUPS, mi-am zis ca eu nu scriu constant si mai si sar/incurc litere, deci "trebuie-musai" sa scriu, ca sa nu fiu banuita... desi nu cred eu ca eram .

6. Tot nu am primit de la nima contul comun de mail, please vreau pm... Ca uite, nu pot sa ajung la lista aia cu telefoane...

7. Scorul...
12 Adrian
14 Robert
1 pt "va decide el"
2 fatza de Adrian, dar nume mai frumos Robert.

Eee, asa ca "ramane cum am stabilit" , il strigam pe ambele nume, sper pana la insuratoare sa isi aleaga ceva, daca nu, o sa specificam, SI primarului, ca pe mire il cheama SI Roberet, SI Adrian :)).
Multam la toate pt voturi, v-am zis ca le-am salvat pe toate, cand avem chef de amintiri, postam lista... ca oricum, zice Aris ca tot pe net e mai sigur .

Pupam si mai scriem mai incolo...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Monica-Tu si Alex simtiti nevoia sa va exprimati tristetea in mod diferit...Faceti un brad traditional si, daca tu vrei ceva cu fluturasi, poti face un aranjament pentru fete, pe care il asezi undeva unde isi va da si Alex acordul- e doar o sugestie...E clar ca numai de Craciun nu prea va arde, dar e, in primul rand, Craciunul Luanei si al lui Claudiu...
Nu ma intelegeti gresit, pt mine Craciunul e sarbatoarea copiilor.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Multumesc pt intelegere!
De fapt nici nu se punea problema ca nu am face brad, sau nu ne-am pregati pt Craciun...cu toate cele. Chiar si in anul in care am fost plecati de sarbatori, brad tot am avut. Pana anul trecut Alex avea un brad imend, brad artifical, ca in pozele artistice, cu globuri mari si rosii, cu beteala stufoasa. Si pt ca nu se prea potriveste domeniului in care lucreaza, cu bradul artificial, anul trecut am cumparat unul natural. A fost mai dificil de intretinut, fiind cald in orice colt al casei, se scutura si era mereu plin de ace. (sa vedem anul asta ce facem, eventual sa caut covoras de pus sub, sa nu le stranga Luana, ca tare strangareata e cu tot ce gaseste pe jos). Si pt ca am schimbat tipul bradului, am schimbat si decoratiunile. Cu fetite-ingerasi, cu aripi de puf, si rochite cusute cu fir auriu. Decoratiuni pe care clar nu le voi folosi. Asa ca instauram legea de a ne schimba decoratiunile in fiecare an, in functie de toane Si eu vroiam in prima faza...fluturasi. Iar Alex a zis ca lui sa nu-i pun fluturi in brad. Dar in magazine chiar e plin de decoratiuni...mov, pe bune, radem noi de "viata mov" dar incep sa imi dau sema ca ar contrasta perfect cu verdele bradului. Oricum pt Clau o sa iau un golb imens mov pe care a scriu numele lui.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bine ca va bateti voi pe fete; pai mutzu meu e deja "abandonat si dezamagit in dragoste", ca nora mea nu a mai aparut de luni bune (lena a raalucai); deci... cine ne panseaza si noua rana??????????? de fapt... ce pansament... acuma ne luptam in sabii pentru gagici neluate; adelake cu ochii negrii nu e luata???????? sophiphi cu ochii albastrui nu e luata????????? haaaaaaaaaaa!!!!! sarim si noi, ca abandonati nu ramanem
mutzu meu doarme.. in leaganul spanzurat de usa; e fantastic, ala e somnifer curat; de 4 ori l-am pus, de 4 ori a adormit lat; si noroc ca pot sa-l dau putin pe spate tragand de sfori.... ca altfel doarme si-n fund cu capul pe zornaitoare daca e nevoie
asta e leaganul

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

anca ai PM cu mailul

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

4. Oli, pai nu am stiut frate ca e chiar asa nasol cu socrela, sa nu puteti aplica pentru bb2, din motive de dansa... Bine ca pe langa venire, are bilet si de plecare... Si data viitoare sa te asiguri tu sa ii cumperi dus-intors, da? Ii zici ca e cu reducere...

Pai sa-ti explic: soacra are urechi luuuuuungi, iar noi suntem mai galagiosi , asa ca nu ma risc...desi sa stii ca acum mi-ai dat o idee...poate se simte si nu mai sta asa de mult

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Stiu ca voi nu aveti preocuparea asta cu graficele, dar ati vazut intrebarea mea, daca vreti si voi din modele de iarna/Craciun, cu numele copiilor vostri? Sau nu e nimeni interesata...
Vorbeam azi cu Alex, si spunea ca nici macar nu-si doreste brad de Craciun. Si ca in nici un caz sa nu-i pun ingerasi sau fluturasi. Ca mai bine aleg ceva simplu, traditional...adica globuri (nu turte dulci si mere ) si eventual globuri... mov. Cu obsesiea lui Clau cu totul mov. Bine...eu acuma rad, discutia era de fapt trista. Si am sa vad daca pot comanda undeva, sau sa scriu chiar eu, pe cate un glob mare, nu neaparat mov numele copiilor, pt fiecare cate unul. Mi se pare o idee draguta.

Eu kiar vreau... ne-ai dat tu un site unde editam pozulici, cand am facut pozulicile pt pagina de bebe... dar nu mai stiu nimic... cum intram acolo... adresa...

Eu vreau sa fac ceva dragut pt felicitarile de Craciun si pentru niste cadouri personalizate... Unde editam pozici?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

bine ca va bateti voi pe fete; pai mutzu meu e deja "abandonat si dezamagit in dragoste", ca nora mea nu a mai aparut de luni bune (lena a raalucai); deci... cine ne panseaza si noua rana??????????? de fapt... ce pansament... acuma ne luptam in sabii pentru gagici neluate; adelake cu ochii negrii nu e luata???????? sophiphi cu ochii albastrui nu e luata????????? haaaaaaaaaaa!!!!! sarim si noi, ca abandonati nu ramanem
mutzu meu doarme.. in leaganul spanzurat de usa; e fantastic, ala e somnifer curat; de 4 ori l-am pus, de 4 ori a adormit lat; si noroc ca pot sa-l dau putin pe spate tragand de sfori.... ca altfel doarme si-n fund cu capul pe zornaitoare daca e nevoie
asta e leaganul

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Eu zic ca daca este dragoste adevarata, puteti sa mai asteptati...si noi am fost abandonati de Briusca, dar uite ca a revenit

Vreau sa va si eu cum arata balansoarul de la tocul usii (cu tot cu mutzu daca se poate) caci numai din asta ne lipseste

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ayla,

Ca si in alte dati, pentru tine mesaj separat.

Mai intai, nu stiu dc ai observat, la tine [ca si la Sasha], folosesc mereu aceeasi culoare, purple, asta e un fel de mov... eu asa de fapt voiam, mov, si culmea e ca aceasta perceptie despre tine o am demult, de luni de zile... Asa ca un glob mare, rotund si "cu putin mov" va fi muninat.

Apoi, legat de bradul de Craciun... intr-adevar, este unul din putinele momente/lucruri CONCRETE ce ne scot din linearitatea vietii cotidiene, servici-casa-calcule de bani si ne trimit catre ganduri AFECTIVE & SPIRITUALE. Si atunci, el, acest bradut, capata multa pondere si ne capteaza multa atentie. Dar trebuie sa ne aduca SI bucurie. De asta, ca o sugestie de la mine, eu as impodobi bradul cu globulete, bomboane pt Clau si jucarele pt Luana si Clau, si separat, in alt loc, un mic aranjament gen ikebana, pt gandurile tale si pentru ele doua, ele ce mereu vor ramane micute, vor ramane ca niste licurici in inima ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am aparut.... am aparut....

bine ai revenit si sanatae in continuare

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Woooow, io ma plang de-atata vreme ca-mi ramane Sophiphi domnisoara batrana, "piatra-n casa", si uite ce de pretendenti aparura...si ce posibile cuscre, toate una si una: Petra.Tudor, Inapreda, Floric, Anca_nicolae...nici n-as sti ce sa aleg! Io, care am zis ca alt copil nu mai fac, mai ca as mai face vreo 3 fete numa sa ma-ncuscresc cu toate tufetele astea!
Dyana, si eu zic sa nu-l dezvortzezi pe mutzu de Lena, ce vina are biata fata ca mamica-sa trage chiulul la greu, eu cred ca ar fi tare suparata sa se trezeasca parasita...e rusine, tu, Dyana, chiar si-n secolu' asta
Ayla, ati pus borcan mare cu apa in care sa intre tulpina bradutului? Noi asa facem si tine mult; intr-un singur an n-am pus ca ne-a fost lene sa cioplim cat sa iasa tulptina din suport si atunci repede i-au cazut acele la sarmanu' brad...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput