Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
![]() ![]() sa fie totul bine!Si acum, chiar daca si tu mi-esti draga, tre' sa te cert. Cum ai putut sa tii asa mandrete de flacau ascuns? Pai cu un zambet ca asta uiti de toate vasele nespalate si covoarele neaspirate si... sa mai zic? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Multu' de aprecieri si de lamuriri; tare as incerca faza cu biscuitii (se gasesc oare in Sensiblue, ca-n Bistrita, cumparaturri de bebe numa' akolo poti face) da', cind e vorba de Ian, sint cam...fricoasa
Cit despre vase, covoare etc...ce sa zic? Mare gospodina n-am fost veci, in sensul ca m-am sustras cu succes de la indeletnicirile gospodaresti de cite ori am avut okazia, dar, de cind cu Ian, e musai pentru ca-i...obligatoriu
Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
Monnvas spune:
Stai ca mai vroiam sa va zic ceva: azi i s-a nazarit lu' hasbandu ca fi-su e prea blond. 
Aris dar Vitamina nu avea un biznis cu Dragoana? Macar la porecle se potrivesc ![]()
Hai ca nush ce-am avut azi cu tine. Cre' ca jumate din mesaje te-au avut destinatar. Imi fac stele pe cocoasha ta ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
pisigri spune:
Novus,
si noi venim. Vreau contul si ...cit sa pun in el
. Ma uit si la caciulite, daca ceva le termina doamna pina la intilnire?
Brad in ghiveci.
Bradul se transplanteaza primavara sau vara, mai greu iarna. Si e NEAPARAT sa i se pastreze orientarea fata de punctele cardinale, dificila treaba pt brad de ghiveci. In plus, anul trecut am gasit brad la ghiveci cu instructiuni, si scria ca trecerea in si din casa se face cu o perioada intermediara de acomodare intr-o zona luminata, la 12-14 grade, timp de 2-3 saptamini. La bloc n-am cum...Deci e destul de pretentios.
Shasa, sper ca nu eu te-am suparat
. Chiar daca eu, oricum si eu sint de partea ta si a indienilor
. Da daca nu-s eu, dati un PM sa nu mor proasta![]()
Anca, mai da-ne vesti cu Florinela si Victor...
Georgiana, Inapreda, ma gindesc la voi si va tin pumnii.
Ayla, o sa vreau si eu jmekerii de-alea dragute dar tb sa ma hotarasc!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel in sfirsit, am revenit la normal! Motanul meu a fost in spital pina azi, a plecat duminica la urgente si l-au priponit acolo ![]() Azi a venit, dar miercuri ce vine se duce inapoi, la taiere ![]() Noi am stat nervicioase/suparate 3 zile, acum e mai bine, a revenit si apetitul si moralul. |
Valeu! Ne poti spune ce-o avut Motanul?

tot familionul de matze, sa vina acasa repede si cu o cusatura sexi.Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
gata gagici, fug in patut ca mutzu e cam nelinistit si prevad ca fac ture in noaptea asta; macar 2-3 ore sa le prind si eu
; pupi multi... parca vad ca maine sunt la capitol nou, ca iar s-a dat drumul la limbarita pe forum.... si eu sunt in extaaaaaaaaaaaazzzz

v-am multumit ca existati????????? daca nu...... MULTUMEEEEEEESC!!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Novus, si noi venim. Vreau contul si ...cit sa pun in el |

pai ca avans eu zic 100 ron e de ajuns
caciulitele, daca nu sunt complicate si neexperimentate pana acum
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Dyana si eu am sa-ti multumesc pt raspunsuri.
Fetelor, azi n-am apucat sa fac NIMIC ca am stat sa recuperez. Daca mai radeti 2 cap pana maine, sa nu ziceti ca va dau ignore, da' maine ma duc la Baby Expo, vineri n-am cum.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
chatonel spune:
si ultimul filmulet
invitatie la dans
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
inapreda spune:
| citat din mesajul lui chatonel in sfirsit, am revenit la normal! Motanul meu a fost in spital pina azi, a plecat duminica la urgente si l-au priponit acolo ![]() Azi a venit, dar miercuri ce vine se duce inapoi, la taiere ![]() Noi am stat nervicioase/suparate 3 zile, acum e mai bine, a revenit si apetitul si moralul. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Of, of. Sanatate multa.

Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
aris26 spune:
gina - Ian este intradevar un copil frumos. sa creasca mare si sanatos si sa se faca un barbat chipesh
. vad ca si voi ati avut nishte accidente neplacute
stai pe pace cu arcada ca se sparge de obicei cand e uda piele. pe uscat rezista la shocuri de genul asta
. si al meu a dat cu barba de marginea patutului tot asa intr-un moment de curaj cand a incercat sa vada daca merge si fara maini statul asta in picioare si surpriza....nu a mers
ayla - eu i-am luat ortopedia pt mers pe jos. asa am primit instructiuni pt ca al meu a avut probele cu o glezna la nashtere.
monnvas - hmmm...ia sa o pun pe sora-mea sa verifice parchetul. sigur a facut gaura![]()
gianina - bine ca ai scapt(zic eu ushor fata de ce poveshti auzisem) cu tusea mai bine sa ii asculte plamanii sa nu dea in vreo bronshita sau alta minune. imi pare tare rau, numai raceala asta ii lipsea
sotului i-am spus dimineata nu pt ca s-ar fi vazut ceva,dar nu ma simteam eu bine sa ii ascund evenimentul. de durut nu il mai durea din secunda doi. lovitura a fost super ushoara, totushi a cazut de la nici 5 cm, nu? nashpa a fost ca a cazut fix in dintii de sus cu gura inchisa
sigur am uitat ceva, dar na...mai bine raspund la una doua postari decat deloc
25 martie 2009