Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Foarte TARE IlincaM... fetele alea multe si fara succes in fata lui Scarlet din Pe Aripile Vantului ti-ar vinde cate o mosie sa le faci si lor lipeala...

Novus, venim si e ok, dar eu vineri pot trimite banii, e ok? Si cat? 3 milioane?

Fetelor..., i-am scris Florinelei ca o pupam si intrebam de ea, si mi-a raspuns..., trista, cica nu fac prea bine, azi iar l-a trecut pe Vic pe perfuzie, a avut scaun cu mucozitati, era iar apatic, diagnostic malnutritie severa... , asteapta maine rezultatul de la analizele de tranzit... Si totusi, asa suparata, a zis ca ne pupa . Chiar nu gasesc medicii o rezolvare? Sunt f trista.

Mai vb maine, acu merg la culcare, cand ma gandesc ce lucru mare ca eu pot sa merg la nani si toti copiii mei deja dorm in patuturile lor, si Florinela cu ochii pe punga de perfuzie... Sper sa se faca incet incet bine si Victoras.

Pup.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Acum predau stafeta, ca a aparut Shasa. Ori am ramas io pana mai tarziu, ori indienii s-au culcat mai devreme.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

apropo... am scapat de 7,5 kg

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Felicitari!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa) si sa cupleze copiii!
Avem asa:
- titi Ian
- Bogdanel
- Raru tziparu'
- bb3
- bb de aditzapop
Si fetitze "neluate"
- Sophiphi
- Timeea
- Gazulina
- Eva
- Adelake
Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca.
Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea. Sa vedem cum procedam cu cei care ne-au cerut mana: Petra.Tudor si anca_nicolae- Bucuresti; Floric- Galati/Braila. Aoleu, tufetelor, credeti ca-mi dau eu fata asa departe?? Sa sara camasha de pe mine la cat de rar o s-o vad?! Asa ca mai aproape e...Bistritza! Plus ca ne putem intalni la Clujul meu drag, mai la mijloc! Deci castigator: bebe Ian!
Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi!
No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Tare m-am emotionat ca mesajul tau mi-a adus statutul de cuscra si tare m-am bucurat ca-i vorba de Sophiphie dar si tare m-am necajit ca alegerea a avut la baza niste banale criterii...geografice da' las' ca stiu io ca, de fapt, ti-o picat o tzir cu tronc Ian, asha-i???

Gina lu' Ian

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Avem si noi poze de astazi de la intalnirea Luanei cu prietenul ei.
http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#5405449822498439042
incepand de aici. Si sta binisor singurica in picioruse, ca un mosulet cracan, sau, mai bine, ca o babuta. Si i-au placut paharelele care se baga unul in altul, sau unul peste altul. si noi aveam multe de-astea, de construit dupa marimi, dar Clau fiind mare le-am donat la gradinita. O sa-i cumpar si ei, ca a plecat plangand dupa un paharel din ala, a trebuit prietena mea sa ni-l dea imprumut. Daca nu are saracuta jucarii acasa luam de la alti copii.

Am si eu o intrebare, pt mamicile care va scoateti deja copiii in picioruse afara. In ce ii incaltati? Va rog detalii despre primele incaltari pe care le-ati gasit/ales voi. Thanx!
Fug sa termin mancarea. Pup

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

mai sa fie, sint in dezacord! baiatul asta e prea mare pt luana! ei ii trebuie un finut ca ea :) io as pupacio mereu daca ar fi a mea!!!! Si sper ca s-ar lasa pupata, nu avem amanunte daca e pupacioasa :) (ayla, help!).

DEspre incaltari: noi am luat de pe net, ebay, deci incaltari noi de ocazie :), astia (de care sint f multumita, o ajuta la echilibru cind sta pe picioruse)

http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290364692764&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

si acum asteptam sa ne vina astia

http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260503896605&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Cind plecam in ro planuiesc sa iau cizmulite fitoase

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai fetelor...ma faceti cu nervii pana sa ajung la ultima pagina ma ustura ochii deja si vreau in pat
am si uitat cui si ce am vrut sa raspund ca nu am mai stat sa scriu in timp ce citeam ca imi era ca nu ma mai vad la mal

ilinca - daca tot faci combinatii de x luate cate doua ia baga-l si pe vitamina in ecuatie...deshi sincer nu stiu ce fatita curajoasa s-ar incumeta la tiribomba asta de copil

ii scrisesem gianinei un mesaj fix acum o mie de ore si a avut grija dragutzul meu sotz sa imi inchida pagina

ooof sunt rupta de oboseala, se vede ca am satat toata ziua in casa cu elicopterul asta mic...zici ca sunt beata, asa ma simt

va si sa stiti ca am citit tot si am si raspuns in sinea mea tuturor...nu va suparati pe mine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Da, o sa va tin la curent; m-am hotarit sa fac operatia la Bistrita cu dr.-ul cu care am nascut; vineri merg doar la o consultatie, sa-mi spuna ce analize tre' sa mai fac si sa stabilim data operatiei (sper cindva, saptamina viitoare ca m-am hotarit sa iau taurul de coarne si sa nu o mai tot lalai).

sa fie totul bine!

Si acum, chiar daca si tu mi-esti draga, tre' sa te cert. Cum ai putut sa tii asa mandrete de flacau ascuns? Pai cu un zambet ca asta uiti de toate vasele nespalate si covoarele neaspirate si... sa mai zic?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!
ooof, sanatate si sa fie cu bine!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

[quote]citat din mesajul lui dyana27

bine ca va bateti voi pe fete; pai mutzu meu e deja "abandonat si dezamagit in dragoste", ca nora mea nu a mai aparut de luni bune (lena a raalucai); deci... cine ne panseaza si noua rana???????????
[quote]

Fata mea este singurica...inca

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

haaaaaaaaaaa!!!!!! stai sa vezi acu' ce sar repede mamele de baieti sa ti-o fure!!!!!!! o sa iasa macel nu asa!!!!! pai ati uitat gagici ca avem o "prospatura"???????? da' sa nu va aud, ca daca nu-mi apare nora in curand, o ia mutzu fara discutii!!!!!!!! ca daca tot e parasit, macar sa ia una mai tinerica

eu zic ca facem o megaintalnire cu bebeii, le dam drumul la toti pe jos.... si vedem care cu care se cupleaza.... ca s-ar putea sa nu se potriveasca socoteala "soacrelor" cu gusturile motoceilor

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

buna idee

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

in sfirsit, am revenit la normal!
Motanul meu a fost in spital pina azi, a plecat duminica la urgente si l-au priponit acolo
Azi a venit, dar miercuri ce vine se duce inapoi, la taiere

Noi am stat nervicioase/suparate 3 zile, acum e mai bine, a revenit si apetitul si moralul.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aaa ilinca si pe noi ne-ai sarit din schema

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput