Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus nu stiu daca ai citit, dar si prietenul Alexandrei vrea caciula faina Am si masuratoare la caput, caci acum cateva zile l-a masurat pediatra.

Olga, mamica lui David iepurasul

pai cum sa-l neglijez tocmai pe boss-ul ??
trimite dimensiunea si cam ce culoare doriti !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Al meu este mai capos: 44,5 Culoare inca nu m-am hotarat, dar cred ca ceva cu albastru inchis, sau cu rosu, sau cu verde...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

[quote]citat din mesajul lui dyana27

bine ca va bateti voi pe fete; pai mutzu meu e deja "abandonat si dezamagit in dragoste", ca nora mea nu a mai aparut de luni bune (lena a raalucai); deci... cine ne panseaza si noua rana???????????
[quote]

Fata mea este singurica...inca

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa) si sa cupleze copiii!
Avem asa:
- titi Ian
- Bogdanel
- Raru tziparu'
- bb3
- bb de aditzapop
Si fetitze "neluate"
- Sophiphi
- Timeea
- Gazulina
- Eva
- Adelake
Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca.
Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea. Sa vedem cum procedam cu cei care ne-au cerut mana: Petra.Tudor si anca_nicolae- Bucuresti; Floric- Galati/Braila. Aoleu, tufetelor, credeti ca-mi dau eu fata asa departe?? Sa sara camasha de pe mine la cat de rar o s-o vad?! Asa ca mai aproape e...Bistritza! Plus ca ne putem intalni la Clujul meu drag, mai la mijloc! Deci castigator: bebe Ian!
Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi!
No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Ilinca, mama... M-ai lasat fara grai! Mai aveai un pic si calculai cu care baiet ai putea avea mejda la teren

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Inca sunt la cap. trecut

Novus in legatura cu biscuitii: la inceput ii rupi tu bucatele si ii dai cate o bucatica - atat cat crezi tu ca poate mesteca. Apoi ii poti lasa biscuitele intreg in mana. Al meu a mancat asa, singur, biscuiti de-aia cu miere, de oameni mari ca i-a dat o baba

de sfaturi !!

PS- zic si eu ca Pisik , deci nu esti suparata pe mine ? nu ca ai avea de ce , dar pana acum cand te-am intrebat ceva mi-ai dat ignore
nu de alta, dar mie imi esti draga

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

fara intentie. Cum sa nu o Monica mamica de fata cu ochi de peruzea?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Inca sunt la cap. trecut

Novus in legatura cu biscuitii: la inceput ii rupi tu bucatele si ii dai cate o bucatica - atat cat crezi tu ca poate mesteca. Apoi ii poti lasa biscuitele intreg in mana. Al meu a mancat asa, singur, biscuiti de-aia cu miere, de oameni mari ca i-a dat o baba

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Pot sa-i dau o bucatzica cam cit un bob de mazare? Nu se inneaca? Nu are dinti si nu mi se pare ca ar avea oarishce intentii de a mesteca ceva, desi, in ultima perioada, ii pasez unele fructe cu furculitza. In seara asta i-am dat o felie mare de mar: a tot lins-o, a mozolit-o si apoi a rupt o bucata destul de mare dar n-am mai stat sa vad ce face tipu' cu ea, i-am scos-o eu urgent.

Gina lu' Ian

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Botez Ian

Da. Al meu are 2 dinti jos, crezi ca face mare branza cu aia? (in afara de a o musca pe mami ). Incearca biscuiti de-aia mai moi, sunt la Organix unii cu aroma de portocala, o cutie mai mare cu 10 biscuiti ambalati cate 2. Sunt

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Buna seara fetelor!
INA multumesc!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

[quote]citat din mesajul lui dyana27

bine ca va bateti voi pe fete; pai mutzu meu e deja "abandonat si dezamagit in dragoste", ca nora mea nu a mai aparut de luni bune (lena a raalucai); deci... cine ne panseaza si noua rana???????????
[quote]

Fata mea este singurica...inca

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

haaaaaaaaaaa!!!!!! stai sa vezi acu' ce sar repede mamele de baieti sa ti-o fure!!!!!!! o sa iasa macel nu asa!!!!! pai ati uitat gagici ca avem o "prospatura"???????? da' sa nu va aud, ca daca nu-mi apare nora in curand, o ia mutzu fara discutii!!!!!!!! ca daca tot e parasit, macar sa ia una mai tinerica

eu zic ca facem o megaintalnire cu bebeii, le dam drumul la toti pe jos.... si vedem care cu care se cupleaza.... ca s-ar putea sa nu se potriveasca socoteala "soacrelor" cu gusturile motoceilor

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

OLISHKA esti o scumpa

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Da, o sa va tin la curent; m-am hotarit sa fac operatia la Bistrita cu dr.-ul cu care am nascut; vineri merg doar la o consultatie, sa-mi spuna ce analize tre' sa mai fac si sa stabilim data operatiei (sper cindva, saptamina viitoare ca m-am hotarit sa iau taurul de coarne si sa nu o mai tot lalai).

sa fie totul bine!

Si acum, chiar daca si tu mi-esti draga, tre' sa te cert. Cum ai putut sa tii asa mandrete de flacau ascuns? Pai cu un zambet ca asta uiti de toate vasele nespalate si covoarele neaspirate si... sa mai zic?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Gata fetelor ma retrag. Dar asa de impacata......
Chiar daca nu imi place sa starnesc astfel de furtuna recunosc ca mi-a mers la SUFLET sa vad ca ma sustineti! Va din suflet la toateVa iubesc!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Ai primit PM-ul?

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Da DODO l-am primit eu credeam ca ai gresit destinataru'Avand in vedere ca eu sunt pe net doar noaptea. Dar daca va fi nevoie si de tura de noapte si eu sunt on-line promit sa incerc

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput