Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 15
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
pai cum sa-l neglijez tocmai pe boss-ul ?? trimite dimensiunea si cam ce culoare doriti !! ![]() ![]() ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Al meu este mai capos: 44,5 Culoare inca nu m-am hotarat, dar cred ca ceva cu albastru inchis, sau cu rosu, sau cu verde...
Olga, mamica lui David iepurasul

simina_kin spune:
[quote]citat din mesajul lui dyana27
bine ca va bateti voi pe fete

; pai mutzu meu e deja "abandonat si dezamagit in dragoste", ca nora mea nu a mai aparut de luni bune (lena a raalucai)

; deci... cine ne panseaza si noua rana???????????
[quote]
Fata mea este singurica
...inca![]()
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa Avem asa: - titi Ian - Bogdanel - Raru tziparu' - bb3 - bb de aditzapop Si fetitze "neluate" - Sophiphi - Timeea - Gazulina - Eva - Adelake Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca. Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi! No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Monnvas spune:
citat din mesajul lui novus
de sfaturi !!PS- zic si eu ca Pisik , deci nu esti suparata pe mine ? nu ca ai avea de ce nu de alta, dar mie imi esti draga ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
fara intentie. Cum sa nu
o Monica mamica de fata cu ochi de peruzea? 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui inapreda
Pot sa-i dau o bucatzica cam cit un bob de mazare? Nu se inneaca? Nu are dinti si nu mi se pare ca ar avea oarishce intentii de a mesteca ceva, desi, in ultima perioada, ii pasez unele fructe cu furculitza. In seara asta i-am dat o felie mare de mar: a tot lins-o, a mozolit-o si apoi a rupt o bucata destul de mare dar n-am mai stat sa vad ce face tipu' cu ea, i-am scos-o eu urgent. ![]() Gina lu' Ian Ian, Impecabilu' lu' tata :-) Botez Ian |
Da. Al meu are 2 dinti jos, crezi ca face mare branza cu aia? (in afara de a o musca pe mami

Monica mami de
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin [quote]citat din mesajul lui dyana27 bine ca va bateti voi pe fete ![]() ![]() ; pai mutzu meu e deja "abandonat si dezamagit in dragoste", ca nora mea nu a mai aparut de luni bune (lena a raalucai)![]() ![]() ; deci... cine ne panseaza si noua rana???????????[quote] Fata mea este singurica ![]() ...inca fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
haaaaaaaaaaa!!!!!! stai sa vezi acu' ce sar repede mamele de baieti sa ti-o fure!!!!!!! o sa iasa macel nu asa!!!!!
pai ati uitat gagici ca avem o "prospatura"???????? da' sa nu va aud, ca daca nu-mi apare nora in curand, o ia mutzu fara discutii!!!!!!!! ca daca tot e parasit, macar sa ia una mai tinerica

eu zic ca facem o megaintalnire cu bebeii, le dam drumul la toti pe jos.... si vedem care cu care se cupleaza

.... ca s-ar putea sa nu se potriveasca socoteala "soacrelor" cu gusturile motoceilor
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui inapreda Da, o sa va tin la curent; m-am hotarit sa fac operatia la Bistrita cu dr.-ul cu care am nascut; vineri merg doar la o consultatie, sa-mi spuna ce analize tre' sa mai fac si sa stabilim data operatiei (sper cindva, saptamina viitoare ca m-am hotarit sa iau taurul de coarne si sa nu o mai tot lalai). |

sa fie totul bine!Si acum, chiar daca si tu mi-esti draga, tre' sa te cert. Cum ai putut sa tii asa mandrete de flacau ascuns? Pai cu un zambet ca asta uiti de toate vasele nespalate si covoarele neaspirate si... sa mai zic?
Monica mami de
Asa am venit eu pe lume!
shasa spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
![]() Ai primit PM-ul? Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Da DODO l-am primit eu credeam ca ai gresit destinataru'

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born

de sfaturi