Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Denisamada, daca-mi permiti o parere: in poza respectiva tu ai iesit foarte bine, zambet mishto, totul clar...dar Adelake a iesit mai neclar, parca e in penumbra, e prea mare discordantza intre voi doua, pacat de ochisorii ei superbi, ca nu prea se vad grozav in poza respectiva! Zic si eu, nu dau cu paru'

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cativ

Gina lu' Ian

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui novus

Excursionistele vesele, astept confirmarea voastra pt rezervare !!!

Doar Denisamada, Gaza si Olishka si-au dat acordul pana acum

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

eu pe 12 trebuie sa fiu din nou in Austria...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Iti tin pumnii si sa te intorci cu vesti bune.
Vineri am si eu programare la medic.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Multumesc Paaai, vesti nu mai am de luat. Trebuie doar la tratament sa merg. Ma imbii doar cu ideea ca poate fac si un pic de shopping ca in rest...

Si f important!!! Ai un baiat demn de o nora pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Taaanaaaa!
Am reusit sa pun poze cu "Impecabilu' lu' tata" (asa-i spune, uneori, Jambo -asta-i sotu'!- lui Ian.

impecabilu` lu` tata e impecabil domle`

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Mai, eu vad ca mamicile cu baieti (inafara de Petra) nu zic nimic de Gazulita mea, toate se inghesuie la Sophiphica, bineee lasa ca o sa vreti voi o nora ca Matzi meu si atunci nu o sa mai vreau eu.

noi ne inghesuim la gaza mica ca ne place

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

[/quote]Multumesc Paaai, vesti nu mai am de luat. Trebuie doar la tratament sa merg. Ma imbii doar cu ideea ca poate fac si un pic de shopping ca in rest...

Si f important!!! Ai un baiat demn de o nora pe cinste!

[/quote]

Multu' frumos.
E adevarat, avem copii minunati.

Banuiesc cam ce-i in sufletul tau, pentru ca stiu ce-i in al meu. Dar, va fi bine, sint sigura.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Provista aici sunt;mai am de recuperat la greu. Sambata ne-am mutat, duminica am plecat la Constanta (acum suntem in GL cu sotul detasat aici),

cum adica esti in gl si nu ne vedem?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa) si sa cupleze copiii!
Avem asa:
- titi Ian
- Bogdanel
- Raru tziparu'
- bb3
- bb de aditzapop
Si fetitze "neluate"
- Sophiphi
- Timeea
- Gazulina
- Eva
- Adelake
Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca.
Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea. Sa vedem cum procedam cu cei care ne-au cerut mana: Petra.Tudor si anca_nicolae- Bucuresti; Floric- Galati/Braila. Aoleu, tufetelor, credeti ca-mi dau eu fata asa departe?? Sa sara camasha de pe mine la cat de rar o s-o vad?! Asa ca mai aproape e...Bistritza! Plus ca ne putem intalni la Clujul meu drag, mai la mijloc! Deci castigator: bebe Ian!
Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi!
No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc!

6luni

Mergi la inceput

Gazulitza e tare, tare titi dar nu se poate sa curtam 2 fete in acelasi timp ca nu-i frumos si ne bate Ilincutza. Oricum, tu stii ce fetita frumusica ai si acum cred ca vrei doar ca noi sa ti-o laudam
Pup Gaza si Gazulita titi si mumoase foc.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa) si sa cupleze copiii!
Avem asa:
- titi Ian
- Bogdanel
- Raru tziparu'
- bb3
- bb de aditzapop
Si fetitze "neluate"
- Sophiphi
- Timeea
- Gazulina
- Eva
- Adelake
Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca.
Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea. Sa vedem cum procedam cu cei care ne-au cerut mana: Petra.Tudor si anca_nicolae- Bucuresti; Floric- Galati/Braila. Aoleu, tufetelor, credeti ca-mi dau eu fata asa departe?? Sa sara camasha de pe mine la cat de rar o s-o vad?! Asa ca mai aproape e...Bistritza! Plus ca ne putem intalni la Clujul meu drag, mai la mijloc! Deci castigator: bebe Ian!
Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi!
No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc!

6luni

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput