Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Zi-mi de ce vorbeai tu, poate stiu. |
Era undeva unde puteam edita eu pozele... cu niste shabloane... Nu voiam sa te mai stressam pe tine...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Inca sunt la cap. trecut ![]() Novus in legatura cu biscuitii: la inceput ii rupi tu bucatele si ii dai cate o bucatica - atat cat crezi tu ca poate mesteca. Apoi ii poti lasa biscuitele intreg in mana. Al meu a mancat asa, singur, biscuiti de-aia cu miere, de oameni mari ca i-a dat o baba ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Pot sa-i dau o bucatzica cam cit un bob de mazare? Nu se inneaca? Nu are dinti si nu mi se pare ca ar avea oarishce intentii de a mesteca ceva, desi, in ultima perioada, ii pasez unele fructe cu furculitza. In seara asta i-am dat o felie mare de mar: a tot lins-o, a mozolit-o si apoi a rupt o bucata destul de mare dar n-am mai stat sa vad ce face tipu' cu ea, i-am scos-o eu urgent.

Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
Monnvas spune:
Aris in legatura cu
- io nu mai mananc in fata lui de la 3 luni, ca plescaia in gol si la varsta aia nu puteam sa-i dau. Acum nu pot sa ii prepar mancarea cu el de fata ca iese un scandaaaalllll...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
Pt doritoarele de caciulite am pus pe mail-ul comun niste modele haioase
!!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aditapop spune:
Seara buna, fete dragi!
NU am emoticonuri, nu stiu de ce, ca as fi pus pupaturi si flori : )
Din pacate, sunt tot in priza cu Razvanelu, abia apuc sa va citesc, dar nu ma las.
Am vazut ca ati inceput o campanie de petit fete.
Razvanelu' e liber, deci... cine se inscrie? toate fetele sunt superbe

hopa, ca au aparut si mutritzele intre timp![]()
Ayla, am vazut in poze un fel de dulapior cu rafturi pentru jucarii. Mi se pare f. practic! de unde l-ai cumparat? din Ikea cumva?
Va pup si sper sa revin cat de repede, ca e certa treaba cu dintii, azi mi-a confirmat dr., verificand gingia de jos cu o spatula am auzit si eu zimtisorii
www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() e impecabil de frumos ![]() !!!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multu'

Gina lu' Ian
Botez Ian
Ilinca_M. spune:
Uuuuu, inapreda, a meritat asteptarea: tare titi bebe Ian, are si gropitze!! Si gene luuungi, e si sprancenat...
. Dar nu-mi dau seama zau cu cine seamana, per ansamblu parca cu tine! Succes pe vineri si sa vii sa ne dai raportul ca e totul bine!
Gaza, de-as avea baiat zau ca i l-as da fara sa stau pe ganduri lui Gazulina, ca e febletzea mea!
Ayla, as vrea si eu o poza incadrata asa: http://s969.photobucket.com/albums/ae180/Fluturas2s2/Frame/?action=view¤t=Frame.jpg
Si anume poza asta: http://family.webshots.com/photo/2826856680104495880oAKfnD
Multumesc anticipat!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Nicky09 spune:
Buna seara cucuiete...
De vreo doua seri tot ma chinui sa intru sa vb un pic cu voi, dar pace, nu reusesc nici chip.Acum insa nu mai astept nimic si va spun ca nicho al meu spune de trei zile "mama" si atat ii place de mult incat noapte de cate ori se trezeste cu acest minunat cuvant in gurita imi alina imi face trezirea mai usoara parca. Asa sunt de fericita ca el tot exerseaza.In plus nu stiu daca v-am spus tot de vreo trei patru zile cred mi se ridica in picioare la marginea patului, mai aluneca, se ridica iar , nu plange decat cand se loveste.Exemplu: azi, in incercarile mele mereu nereusite de a-l face sa doarma singur in patut, ne mai jucam un pic inainte sa inteleaga el ca e vorba de ritualul de dinainte de nani....si eu pe langa patut fac "cu cu bau" el rade de nu mai poate si poc a alunecat din picioare cum era, s-a lovit cu arcada de o bara si un plans mai frate de nu l-am mai calmat nici cu tzatzuca, i-am pus ghiata, ba statea, ba plangea...in sfarsit a adormit la san bineniteles si acum cand m-am intors acasa il vad cu arcada rosie si umflata, bine ca nu i-a crapat. Se cam tin lant.Dupa ce s-a trezit, l-a dat sotul jos din pat, pe covor si bineniteles s-a ridicat la marginea patului dar a si cazut cu capul de pamnant.Ce sa-i faci? Incep peripetile de acum incolo.s-a dus marea noastra liniste. trebie sa fim cu ochii numai pe el.
Ma duc sa vad ce face si incerc sa recuperez....
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
de sfaturi !!PS- zic si eu ca Pisik , deci nu esti suparata pe mine ? nu ca ai avea de ce nu de alta, dar mie imi esti draga ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Mie imi sinteti dragi amindoua

PS. scuze ca intervin pe "subectu" vostru
Gina lu' Ian
Botez Ian
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Uuuuu, inapreda, a meritat asteptarea: tare titi bebe Ian, are si gropitze!! Si gene luuungi, e si sprancenat... . Dar nu-mi dau seama zau cu cine seamana, per ansamblu parca cu tine! Succes pe vineri si sa vii sa ne dai raportul ca e totul bine! |
Multu' de aprecieri da'...Sophiphie ce zice?? 

La sprincene cred ca seamana cu Jambo; la silueta cred ca cu mine
Da, o sa va tin la curent; m-am hotarit sa fac operatia la Bistrita cu dr.-ul cu care am nascut; vineri merg doar la o consultatie, sa-mi spuna ce analize tre' sa mai fac si sa stabilim data operatiei (sper cindva, saptamina viitoare ca m-am hotarit sa iau taurul de coarne si sa nu o mai tot lalai).

Gina lu' Ian
Botez Ian

ca i-a dat o baba
de sfaturi