Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dyana, si eu zic sa nu-l dezvortzezi pe mutzu de Lena, ce vina are biata fata ca mamica-sa trage chiulul la greu, eu cred ca ar fi tare suparata sa se trezeasca parasita...e rusine, tu, Dyana, chiar si-n secolu' asta ![]() |

da' ma da' ce ma fac eu cu mutzu ca e fu(s)tangiu rau asta micu!!!!! ca deja asa-l invata ma'sa' sa fie... ca daca invata de la tac'su'............. mi-e ca ramane copilu "virgin la 40 de ani"

; si daca nu mi-l dragaleste nora cu lunile....... asta micu pleaca pe coclauridiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
Gaza22 spune:
Intru repede sa raspund si revin mai pe seara.
Ayla din imaginile pe care le-ai pus in link-uri mie mi-a placut mult una cu un om de zapada seara care se sprijinea de un semn de lemn pa care era scris Luana. Asa as vrea si eu dar cu numele noastre ca sa o folosesc ca felicitare de Craciun. Si vreau si eu o poza asa cu cu rama. Sa-mi spui cum sa-ti trimit pozele pe care le aleg.
Pisik nu se poate sa ratati si intalnirea aceasta.
. Trebuie sa existe o solutie.
Mai, eu vad ca mamicile cu baieti (inafara de Petra) nu zic nimic de Gazulita mea, toate se inghesuie la Sophiphica, bineee lasa ca o sa vreti voi o nora ca Matzi meu si atunci nu o sa mai vreau eu.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sase lunite
inapreda spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgiana310
![]() ![]() ![]() pleaseeeeeee PS: ma gandeam la un moment dat daca nu e vorba despre mine Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Si mie! Si mie!
Pleeeeeeeeease.

Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
Monnvas spune:
Aris imi pare rau pt buza lu' Vitamina. Da' nu-i asa ca a facut gaura in parchet?![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Inca sunt la cap. trecut 
Novus in legatura cu biscuitii: la inceput ii rupi tu bucatele si ii dai cate o bucatica - atat cat crezi tu ca poate mesteca. Apoi ii poti lasa biscuitele intreg in mana. Al meu a mancat asa, singur, biscuiti de-aia cu miere, de oameni mari
ca i-a dat o baba 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
koko_1 spune:
Provista
aici sunt;mai am de recuperat la greu. Sambata ne-am mutat, duminica am plecat la Constanta (acum suntem in GL cu sotul detasat aici), luni am fost si noi la vaccin si sa ma laud: 9,200 kg, 72 cm. Mai nasol e ca i-a dat 10 pic de vigantol pe zi timp de 3 sapt. In rest, bine sanatosi.
Ieri am facut branzica calcica si outz si a dat afara in
jet dupa vreo 4 ore,dupa ce a mai bagat 200 ml lapte. Maine incerc din
nou branzica dar cu fructe.
Va pup...revin dupa ce termin de citit din urma.
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Taaanaaaa! ![]() ![]() ![]() Am reusit sa pun poze cu "Impecabilu' lu' tata" (asa-i spune, uneori, Jambo -asta-i sotu'!- lui Ian. Citesc putin din urma si revin. ![]() Gina lu' Ian Ian, Impecabilu' lu' tata :-) Botez Ian |

e impecabil de frumos 
!!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Iti tin pumnii
si sa te intorci cu vesti bune. 
Vineri am si eu programare la medic.
Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
cativ13 spune:
Asa...am fix 7 minute la dispozitie. a venit sotz si se uita la tv langa maimuta care doarme nemiscata si mi-a acordat 7 minute la calc dupa care..."facem schimb, da?ca eu sunt obosit..." Sigur...eu sunt fresh ca doar toata ziua n-am facut nimic

In fine...si eu ma gandisem la un calendar personalizat pt 2010 si pt niste felicitari deosebite pt Craciun. ma bucur ca ati deschis subiectul si maine, cand o sa am mai mult timp, studiez linkurile date de Ayla si cer si eu,daca se poate, da?Inapreda, am vazut pozele cu flacaul

D-aia imi place mie de voi
ca aveti numai idei grozave...e un brainstorming ideal cand ai nevoie de sugestii pt una, alta. Acum, deja imi imaginez cum o sa arate bradul mov cu alb

sau turcoaz cu alb
De-abia astept Craciunul

mami de Silvia Ioana
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Inca sunt la cap. trecut ![]() Novus in legatura cu biscuitii: la inceput ii rupi tu bucatele si ii dai cate o bucatica - atat cat crezi tu ca poate mesteca. Apoi ii poti lasa biscuitele intreg in mana. Al meu a mancat asa, singur, biscuiti de-aia cu miere, de oameni mari ca i-a dat o baba ![]() |
de sfaturi
!!PS- zic si eu ca Pisik , deci nu esti suparata pe mine ? nu ca ai avea de ce
nu de alta, dar mie imi esti draga

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
fericita de