Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dyana, si eu zic sa nu-l dezvortzezi pe mutzu de Lena, ce vina are biata fata ca mamica-sa trage chiulul la greu, eu cred ca ar fi tare suparata sa se trezeasca parasita...e rusine, tu, Dyana, chiar si-n secolu' asta

da' ma da' ce ma fac eu cu mutzu ca e fu(s)tangiu rau asta micu!!!!! ca deja asa-l invata ma'sa' sa fie... ca daca invata de la tac'su'............. mi-e ca ramane copilu "virgin la 40 de ani"; si daca nu mi-l dragaleste nora cu lunile....... asta micu pleaca pe coclauri

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Intru repede sa raspund si revin mai pe seara.

Ayla din imaginile pe care le-ai pus in link-uri mie mi-a placut mult una cu un om de zapada seara care se sprijinea de un semn de lemn pa care era scris Luana. Asa as vrea si eu dar cu numele noastre ca sa o folosesc ca felicitare de Craciun. Si vreau si eu o poza asa cu cu rama. Sa-mi spui cum sa-ti trimit pozele pe care le aleg.

Pisik nu se poate sa ratati si intalnirea aceasta.. Trebuie sa existe o solutie.

Mai, eu vad ca mamicile cu baieti (inafara de Petra) nu zic nimic de Gazulita mea, toate se inghesuie la Sophiphica, bineee lasa ca o sa vreti voi o nora ca Matzi meu si atunci nu o sa mai vreau eu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Este vorba despre cineva de aici care posteaza destul de rar si totusi nu prea are loc de mine. Multumesc

Cand am zis "Stiu eu! Stiu eu!" am sperat ca ne referim la aceeasi persoana. Dat fiind ca Aris nu mi-a dat insa raspunsul, continui sa sper... Nu am citit ce s-a mai scris de la acest mesaj al shasei... da' eu vorbesc... sper sa nu o fac aiurea... Sa descriu si eu... so: Este vorba despre cineva care posteaza rar, prost, fara a respecta netiketa, cu greseli de ortografie care fac mesajele adeseori ilizibile, cu mesaje care au pretentia de adevaruri fundamenatale, indiferent daca sunt sau nu adevarate...

Aris, please, da-mi un pm sa stiu dc vb despre acelasi lucru (asta daca nu s-a spus lar intre timp...
)

Cu petitul... si noi suntem nepetite... de cand s-a nascut Platinatu' eu am tot trimis semnale, da' Florinela nu da nici un raspuns.... Si cum Bogdanel tare e pe placul socrilor!!!! ne inscriem si noi!!!! Cu atat mai mult ma oftic ca nu reusesc sa rezolv problema "locativa", sa ac casa asa cum vreu... sa poata merge unde vrea ea...

Despre tarc... la noi a iesit de mult din skema... la fel si covorasul.. doar usa ne mai opreste, daca gaseste usha dekisa... o culeg din hol, alergand pisik...

Of! Pupici pt Vitamina! Adelake nu a cazut niciodata, decat "de la proprie inaltime" si tot m-am agitat... sa treaca. Da-mi pm ca mor de curiozitate daca m-am aruncat ca... fazanu' au ba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

vaaaaai, ziceti-mi si mie intr-un PM despre cine e vorba ca jur ca azi noapte am visat ca vb cu Ilinca despre asta

pleaseeeeeee

PS: ma gandeam la un moment dat daca nu e vorba despre mine dar eu nu sunt in acelasi timp de emisie cu sasha...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Si mie! Si mie!
Pleeeeeeeeease.

Gina lu' Ian

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aris imi pare rau pt buza lu' Vitamina. Da' nu-i asa ca a facut gaura in parchet?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Inca sunt la cap. trecut

Novus in legatura cu biscuitii: la inceput ii rupi tu bucatele si ii dai cate o bucatica - atat cat crezi tu ca poate mesteca. Apoi ii poti lasa biscuitele intreg in mana. Al meu a mancat asa, singur, biscuiti de-aia cu miere, de oameni mari ca i-a dat o baba

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Provista aici sunt;mai am de recuperat la greu. Sambata ne-am mutat, duminica am plecat la Constanta (acum suntem in GL cu sotul detasat aici), luni am fost si noi la vaccin si sa ma laud: 9,200 kg, 72 cm. Mai nasol e ca i-a dat 10 pic de vigantol pe zi timp de 3 sapt. In rest, bine sanatosi.
Ieri am facut branzica calcica si outz si a dat afara in
jet dupa vreo 4 ore,dupa ce a mai bagat 200 ml lapte. Maine incerc din
nou branzica dar cu fructe.
Va pup...revin dupa ce termin de citit din urma.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Taaanaaaa!
Am reusit sa pun poze cu "Impecabilu' lu' tata" (asa-i spune, uneori, Jambo -asta-i sotu'!- lui Ian.

Citesc putin din urma si revin.

Gina lu' Ian

Botez Ian

e impecabil de frumos !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui novus

Excursionistele vesele, astept confirmarea voastra pt rezervare !!!

Doar Denisamada, Gaza si Olishka si-au dat acordul pana acum

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

eu pe 12 trebuie sa fiu din nou in Austria...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Iti tin pumnii si sa te intorci cu vesti bune.
Vineri am si eu programare la medic.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Asa...am fix 7 minute la dispozitie. a venit sotz si se uita la tv langa maimuta care doarme nemiscata si mi-a acordat 7 minute la calc dupa care..."facem schimb, da?ca eu sunt obosit..." Sigur...eu sunt fresh ca doar toata ziua n-am facut nimicIn fine...si eu ma gandisem la un calendar personalizat pt 2010 si pt niste felicitari deosebite pt Craciun. ma bucur ca ati deschis subiectul si maine, cand o sa am mai mult timp, studiez linkurile date de Ayla si cer si eu,daca se poate, da?Inapreda, am vazut pozele cu flacaul D-aia imi place mie de voi ca aveti numai idei grozave...e un brainstorming ideal cand ai nevoie de sugestii pt una, alta. Acum, deja imi imaginez cum o sa arate bradul mov cu alb sau turcoaz cu alb De-abia astept Craciunulmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Inca sunt la cap. trecut

Novus in legatura cu biscuitii: la inceput ii rupi tu bucatele si ii dai cate o bucatica - atat cat crezi tu ca poate mesteca. Apoi ii poti lasa biscuitele intreg in mana. Al meu a mancat asa, singur, biscuiti de-aia cu miere, de oameni mari ca i-a dat o baba

de sfaturi !!

PS- zic si eu ca Pisik , deci nu esti suparata pe mine ? nu ca ai avea de ce , dar pana acum cand te-am intrebat ceva mi-ai dat ignore
nu de alta, dar mie imi esti draga

Mergi la inceput