Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 11
cativ13 spune:
Repede, repede, ca-s pe fuga
N-am sot acasa, copilul doarme numa`ca-n alta camera si ma tem sa nu-l culeg de pe jos
Novus, noi ne bagam si la caciulita si la excursie. lasa-ne un PM cu nr de cont sa bage sot baneii maine.Pentru restul discutiilor...maine dimineata....

pt toata lumea

mami de Silvia Ioana
Ayla21 spune:
Aici sunt frame-urile de iarna, putinele pe care le-am facut acum. O sa mai pun, dar acum ma asteapta iubi meu la baie.![]()

Novus, si cine mai doreste, ori imi trimit poza pe mail, ori imi dai link la poza care o vrei. O iau, o prelucrez si o pun in album in photobucket, chiar am creat album special "Ghiocei2009"
si-ti dau adresa s-o salvezi. Dar in functie de tip, este posibil rezolutia sa nu fie foarte mare. Sper sa va placa.
Revin mai tarziu.
ps: pt cine nu a fost pe faza si vrea card cu nume, pun inca o data linkul albumului...astea de iarna, ca modele sunt. Ma refer la cele cu nume pe glob, pe zapada, pe lista lui Mos Craciun.
Astea sunt format JPG, dar daca aveti blog sau nah, de placere, am glitere animate pe Glitter Graphics.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 ]eu tare as vrea... dar m=am gandit ca le ai si tu pe ale tale si... sa mai vin si eu sa te rog... la poza nu m-am hotarat... deci, se poate?! ![]() |
Nu, puiule, cum asa? Pai de aceea am si postat si am si insistat, pt ca cine vrea, sunt incantata sa va fac.

Uite, hai sa-ti spun cum e "politica" pe Glitter Graphics. Sunt multi membrii, unii se imprietenesc, unii nu. Daca cineva vrea din modele mele, imi cere si-i fac, daca imi place vreun model al altcuiva, ii cer si-mi face. Nu e nici o legatura emotionala intre noi, pur si simplu cand postezi un graphic public, o faci ca sa il ai tu, si sa-l aiba ceilalti ca model de request.
Si sincer...ador sa fac grafice. Doar ca nu sunt eu cine stie ce meseriasa, dar, mai invat.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
denisamada spune:
Ayla, eu vreau, dar nu mai stiu care erau linkurile la site-urile alea... ![]()
Ce vreau eu: sa pot sa editez pozici, sa rezulte niste "felicitari de Craciun". O sa mai vreau si pt un calendar personalizat, dar acolo cred ca o sa prefer poze "natur", needitate.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui novus Excursionistele vesele, astept confirmarea voastra pt rezervare !!! Doar Denisamada, Gaza si Olishka si-au dat acordul pana acum ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
inapreda spune:
Taaanaaaa! 

Am reusit sa pun poze cu "Impecabilu' lu' tata" (asa-i spune, uneori, Jambo -asta-i sotu'!- lui Ian. ![]()
Citesc putin din urma si revin.
Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Nu, puiule, cum asa? Pai de aceea am si postat si am si insistat, pt ca cine vrea, sunt incantata sa va fac. ![]() Uite, hai sa-ti spun cum e "politica" pe Glitter Graphics. Sunt multi membrii, unii se imprietenesc, unii nu. Daca cineva vrea din modele mele, imi cere si-i fac, daca imi place vreun model al altcuiva, ii cer si-mi face. Nu e nici o legatura emotionala intre noi, pur si simplu cand postezi un graphic public, o faci ca sa il ai tu, si sa-l aiba ceilalti ca model de request. Si sincer...ador sa fac grafice. Doar ca nu sunt eu cine stie ce meseriasa, dar, mai invat. |
Aha... am inteles. Tu vb despre altceva decat mine, dar arata super!
Studiez si revin. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Ayla, eu vreau, dar nu mai stiu care erau linkurile la site-urile alea... Ce vreau eu: sa pot sa editez pozici, sa rezulte niste "felicitari de Craciun". O sa mai vreau si pt un calendar personalizat, dar acolo cred ca o sa prefer poze "natur", needitate. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Am pus likurile in postarea de mai sus.
sa vad unde mai am Uleadul, ca ala avea calendare, daca vrei.
Hai ca revin mai tarziu, ok? Preiau si comanda (lasati link la poze pana atunci) si mai adaug modele.
Pupici

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Aha... am inteles. Tu vb despre altceva decat mine, dar arata super! Studiez si revin. ![]() |
Zi-mi de ce vorbeai tu, poate stiu.
_
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Imi pare rau
!!Dar la anu' sigur me vedem
!!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)