Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 10
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Legat de propunerea ta, mi-ar placea si mie ticker cu Eva's first Christmas, dar si un sablon cu o foto tot in genul asta, sa facem cadou de Craciun. |
Fi mai explicita, te rog frumos. Ticker inseamna altceva (ala care tine contorul varstei, sau unui eveniment). Spui de graficele cu numele copilului, da? Am pus in photobucket modelele care le am, spune-mi te rog care vrei, si ce anume sa scrie pe fiecare. Poti alege care vrei si cate vrei.
Pt poze am facut cateva, o sa le incarc imediat si va dau linkul. Mai am niste frame tip project, cum am la Luana la semnatura, dar sa am timp sa fac mai multe. Cum ii facusem aseara pt Pisik, dar model de iarna/Craciun.
Deci daca vreti ceva, oricare si oricate, e liber la cerere
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Novus vreau si eu caciulita. Trimite-mi pe pm un nr de cont in care sa iti virez banii si iti zic culorile (si eu tot 2 vreau). |
Ok, masoara-l pe Chiscuta si alege culorile

contul o sa-l trimit maine

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame In alta ordine de idei, nici Eva nu e petita, dar la cat de frumoasa o vad eu, nu-mi fac griji ca ramane fara flacau. Am facut aseara prima baie in cada mare, am pus si poze aici, in caz ca vreti sa o vedeti. V-am admirat si eu bebeii, eu de aia nu m-am aruncat la agatat cu Eva, ca pe cuvant ca nu as fi stiut pe cine sa aleg dintre atatia baieti frumosi Va pup, o seara frumoasa! |

SUPERBA Eva mica !!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, bine ca ai aparut, ca mi-am amintit ca am masurat capu': tare s-a foit ca nu stia ce-i fac, tot incerca sa-si invata metru' ala de croitorie pe dupa gat...mi-au rezultat 40 de cm peste fruntea de ied istetz. Sper ca bine am masurat! Dar nu trebuie o "marja de eroare"? Eu vreau caciulitza cum are Alexandra,dar vreau sa fie roshu cu alb, ca mi-am dat seama ca verde n-avem.Si-apii iar zice lumea ca-i baiat! Si vreau sa vad si alte modele trendy-coole. Se poate? |
notat !! acum caut modelele si o sa le pun pe mailul comun
a si am uitat sa zic despre modelul acesta de caciulita, e dubla
deci tricotata frumos si pe interior, super molicioaso-calduroasa 
Mami lui
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Sunt braduti in ghiveci, se numesc brazi ecologici, dar costa destul de mult. Se folosesc tocmai in ideea de a nu taia, ci de a planta. ![]() Dar odata plantat afara, normal ca la anul nu-l mai bagi iar in ghiveci sa-l duci in casa. |
Da, stiu, la aia ma refer. Intrebam daca va pricepeti la ei, cat poti sa ii tii in casa, cand poti sa ii plantezi... Sigur ca nu-i mai bagi apoi din nou in casa...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Multumesc! ![]() Uneori da, mai este nevoie. ![]() Acum tocmai ce mi-a venit stralucita idee, daca tot creez grafice si cu numele Mariei, sa ii fac si ei un web site, ca altfel arata toate pe pagina. Si asa m-a coplesit tristetea. ![]() Stiu ca voi nu aveti preocuparea asta cu graficele, dar ati vazut intrebarea mea, daca vreti si voi din modele de iarna/Craciun, cu numele copiilor vostri? Sau nu e nimeni interesata... Vorbeam azi cu Alex, si spunea ca nici macar nu-si doreste brad de Craciun. Si ca in nici un caz sa nu-i pun ingerasi sau fluturasi. Ca mai bine aleg ceva simplu, traditional...adica globuri (nu turte dulci si mere Cu obsesiea lui Clau cu totul mov. Bine...eu acuma rad, discutia era de fapt trista. Si am sa vad daca pot comanda undeva, sau sa scriu chiar eu, pe cate un glob mare, nu neaparat mov numele copiilor, pt fiecare cate unul. Mi se pare o idee draguta.![]() _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
tale si... sa mai vin si eu sa te rog... la poza nu m-am hotarat...
deci, se poate?!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
olishka spune:
Novus nu stiu daca ai citit, dar si prietenul Alexandrei vrea caciula faina
Am si masuratoare la caput, caci acum cateva zile l-a masurat pediatra.
Olga, mamica lui David iepurasul 

georgiana310 spune:
citat din mesajul lui denisamada
Cand am zis "Stiu eu! Stiu eu!" am sperat ca ne referim la aceeasi persoana. Dat fiind ca Aris nu mi-a dat insa raspunsul, continui sa sper... Nu am citit ce s-a mai scris de la acest mesaj al shasei... da' eu vorbesc... sper sa nu o fac aiurea... Aris, please, da-mi un pm sa stiu dc vb despre acelasi lucru (asta daca nu s-a spus lar intre timp... )Cu petitul... si noi suntem nepetite... de cand s-a nascut Platinatu' eu am tot trimis semnale, da' Florinela nu da nici un raspuns.... Si cum Bogdanel tare e pe placul socrilor!!!! ne inscriem si noi!!!! Cu atat mai mult ma oftic ca nu reusesc sa rezolv problema "locativa", sa ac casa asa cum vreu... sa poata merge unde vrea ea... Despre tarc... la noi a iesit de mult din skema... la fel si covorasul.. doar usa ne mai opreste, daca gaseste usha dekisa... o culeg din hol, alergand pisik... ![]() ![]() Of! Pupici pt Vitamina! Adelake nu a cazut niciodata, decat "de la proprie inaltime" si tot m-am agitat... sa treaca. Da-mi pm ca mor de curiozitate daca m-am aruncat ca... fazanu' Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

pleaseeeeeee
PS: ma gandeam la un moment dat daca nu e vorba despre mine
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Pt poze am facut cateva, o sa le incarc imediat si va dau linkul. Mai am niste frame tip project, cum am la Luana la semnatura, dar sa am timp sa fac mai multe. Cum ii facusem aseara pt Pisik, dar model de iarna/Craciun. Deci daca vreti ceva, oricare si oricate, e liber la cerere _ |
As vrea si eu o poza prelucrata asa frumos
cum ai facut pt Pisik, daca se poate 
ce iti trebuie sa-ti trimit, o poza ?

Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Novus nu stiu daca ai citit, dar si prietenul Alexandrei vrea caciula faina Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
pai cum sa-l neglijez tocmai pe boss-ul ??
trimite dimensiunea si cam ce culoare doriti !!

Mami lui

Cu obsesiea lui Clau cu totul mov.
Bine...eu acuma rad, discutia era de fapt trista. Si am sa vad daca pot comanda undeva, sau sa scriu chiar eu, pe cate un glob mare, nu neaparat mov