Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ilinca, cu bradul si borcanul, tu te referi la brad taiat sau din ala cu radacina? Ca eu am inteles de la Ayla ca are brad "permanent", cu radacini, in ghiveci, si-l tot muta... Am avut si eu anul trecut si dupa luni de zile de mutat, mi s-a uscat . Asa ca vreau retete de la voi!

Vreau si eu brad de-ala cu radacina. Eu sunt fan brad natural, dar am inceput sa imi fac mustrari de constiinta ca ucid cate un brad/doi in fiecare an.... asa l-as putea planta in gradina. Va pricepeti la aspectul asta?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, asteptam masuratorile ! nu am apucat sa caut celelalte modele dar sper sa le gasesc rapid, oricum asta am ales-o dupa cum ziceai si tu, sa fie peste urechi si molicioasa

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara. Aveam un mail kilometric pe laptopul meu, dar acum sunt pe al sotului si am citit doar ultimele doua pagini. Din amintiri: Pisik, imi pare si mie tare rau de pozele pierdute, te inteleg Anca, eu am uitat sa votez, dar daca vad ca e asa stransa batalia, o fac acum: Adrian (pentru ca e numele fratelui meu si am un frate extraordinar).Ayla, de tine nu stiu ce sa spun, fa cum simti tu, ca asa e cel mai bine. Maria e un nume care mie imi e tare drag. Legat de bradut, mov cu alb arata extraordinar, eu anul trecut am ezitat mult intre alb cu mov si alb cu turqoise. Am ales varianta a doua (si e superba), dar imi place in continuare si movul la nebunie. Legat de propunerea ta, mi-ar placea si mie ticker cu Eva's first Christmas, dar si un sablon cu o foto tot in genul asta, sa facem cadou de Craciun.In alta ordine de idei, nici Eva nu e petita, dar la cat de frumoasa o vad eu, nu-mi fac griji ca ramane fara flacau. Am facut aseara prima baie in cada mare, am pus si poze aici, in caz ca vreti sa o vedeti.V-am admirat si eu bebeii, eu de aia nu m-am aruncat la agatat cu Eva, ca pe cuvant ca nu as fi stiut pe cine sa aleg dintre atatia baieti frumosi . Ce sa mai zic ca nici fetele nu sunt mai prejos. Asa ii iubesc pe toti, de parc-ar fi ai mei. Si intr-un fel sunt si ai nostri, ca e ca o mare familie clubul nostru. Va pup, o seara frumoasa!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haoleu, pai mie nu mi-a reiesit ca Ayla are brad de-ala la ghiveci, cu adevarat ecologic...Ayla, de-ala ai?
Eu nu stiu de suporturi smechere, noi avem unul antic, din a mea pruncie, de fier; dar poti dupa ce-l instalezi sa-l ridici si sa vari acolo un borcan cu apa, numai ca trunchiul trebuie astfel cioplit incat sa ajunga la apa. Nu stiu daca s-a inteles cum explic
Novus, bine ca ai aparut, ca mi-am amintit ca am masurat capu': tare s-a foit ca nu stia ce-i fac, tot incerca sa-si invata metru' ala de croitorie pe dupa gat...mi-au rezultat 40 de cm peste fruntea de ied istetz. Sper ca bine am masurat! Dar nu trebuie o "marja de eroare"? Eu vreau caciulitza cum are Alexandra,dar vreau sa fie roshu cu alb, ca mi-am dat seama ca verde n-avem.Si-apii iar zice lumea ca-i baiat! Si vreau sa vad si alte modele trendy-coole. Se poate?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Excursionistele vesele, astept confirmarea voastra pt rezervare !!!

Doar Denisamada, Gaza si Olishka si-au dat acordul pana acum

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
folosesc mereu aceeasi culoare, purple, asta e un fel de mov...

"cu putin mov" va fi muninat.

si separat, in alt loc, un mic aranjament

Putin mov zici, da?
Mersi de raspuns.
Alma are deja de multe luni coltisorul ei la noi in casa, daca ai intrat vreodata la pagina ei, probabil stii. Maria...
Incerc sa-mi apstrez mintea limpede si sa nu amestec lucrurile.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Noi avem brad natural si taaare frumos (gri), adr este in curte Il impodombim pe acesta si mai impodobim bradul nostru de anul trecut.

Anamariame este tare dulce Eva si vad ca sta si ea f bine la capitolul pliuri Foarte fain suportul de baie. Vrem si noi. De unde si cat costa?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:

Ilinca, cu bradul si borcanul, tu te referi la brad taiat sau din ala cu radacina? Ca eu am inteles de la Ayla ca are brad "permanent", cu radacini, in ghiveci, si-l tot muta... Am avut si eu anul trecut si dupa luni de zile de mutat, mi s-a uscat . Asa ca vreau retete de la voi!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Nu am asa ceva. Nici nu am zis nimic de radacini si mutat.

Exista in Practiker un fel de suport de brad, care are in partea de jos un spatiu unde poti pune apa. Nu stiu mai multe ca...nu am.
Dar e o idee buna brad din ala in ghiveci, cu radacini si pamant, desi costa o caruta de bani, acum avem unde sa-l plantam dupa ce trec sarbatorile.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Vazut pozici ...
Novus ochisorii dragi mie

DODO

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Vreau si eu brad de-ala cu radacina. Eu sunt fan brad natural, dar am inceput sa imi fac mustrari de constiinta ca ucid cate un brad/doi in fiecare an.... asa l-as putea planta in gradina. Va pricepeti la aspectul asta?

Sunt braduti in ghiveci, se numesc brazi ecologici, dar costa destul de mult. Se folosesc tocmai in ideea de a nu taia, ci de a planta.
Dar odata plantat afara, normal ca la anul nu-l mai bagi iar in ghiveci sa-l duci in casa.

_

Mergi la inceput