Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 18
pisigri spune:
Ce are Motanu?????????????
Acu am vazut, trimisesem MP-ul deja. Nu te suparici pe mine...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aris26 spune:
ups! si nu ai zis si tu nimic sa te incurajm aici? sau ai zis si nu am vazut eu?
de ce s-a operat? sa se faca bine repede
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel in sfirsit, am revenit la normal! Motanul meu a fost in spital pina azi, a plecat duminica la urgente si l-au priponit acolo ![]() Azi a venit, dar miercuri ce vine se duce inapoi, la taiere ![]() Noi am stat nervicioase/suparate 3 zile, acum e mai bine, a revenit si apetitul si moralul. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

25 martie 2009
inapreda spune:
Pisigri, Provista 
Imi pare tare rau pentru Platinat. Sper sa se faca bine repede; nu prea stiu cu ce se "maninca" malnutritia severa sau ce tratament si evolutie presupune.
Mult curaj Florinelei.
Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Intru repede sa raspund si revin mai pe seara. Ayla din imaginile pe care le-ai pus in link-uri mie mi-a placut mult una cu un om de zapada seara care se sprijinea de un semn de lemn pa care era scris Luana. Asa as vrea si eu dar cu numele noastre ca sa o folosesc ca felicitare de Craciun. Si vreau si eu o poza asa cu cu rama. Sa-mi spui cum sa-ti trimit pozele pe care le aleg. Pisik nu se poate sa ratati si intalnirea aceasta. ![]() . Trebuie sa existe o solutie.Mai, eu vad ca mamicile cu baieti (inafara de Petra) nu zic nimic de Gazulita mea, toate se inghesuie la Sophiphica, bineee lasa ca o sa vreti voi o nora ca Matzi meu si atunci nu o sa mai vreau eu. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Gaza, Gaza, pai nu-ti ajunge ca am zis noi

????
aris26 spune:
ahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhaha
asta chiar e tare! pai si? a luat vecini la verificat?
asa zici? am stabilit cu dragoana/pogonici???? mai fetelor, va rog eu spuneti ca nu-i asa ca asta ar insemna ca m-am ramolit de tot. parol ca nu tzin minte. mi-a placut mereu dragoanca mica dar nu tzin minte sa isi fi dat mama-sa acordul oficial
| citat din mesajul lui Monnvas Stai ca mai vroiam sa va zic ceva: azi i s-a nazarit lu' hasbandu ca fi-su e prea blond. ![]() Aris dar Vitamina nu avea un biznis cu Dragoana? Macar la porecle se potrivesc Hai ca nush ce-am avut azi cu tine. Cre' ca jumate din mesaje te-au avut destinatar. Imi fac stele pe cocoasha ta Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |

25 martie 2009
olishka spune:
| citat din mesajul lui inapreda Taaanaaaa! ![]() ![]() ![]() Am reusit sa pun poze cu "Impecabilu' lu' tata" (asa-i spune, uneori, Jambo -asta-i sotu'!- lui Ian. Citesc putin din urma si revin. ![]() Gina lu' Ian Ian, Impecabilu' lu' tata :-) Botez Ian |
In sfarsit

Pai pe blondinu frumos l-ai tinut ascuns pana acum?
Are si gropite 
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
Va anunt cu bucurie ca in urma voturilor liber exprimate
s-a aprobat INTALNEALA DE LA PALTINIS
Perioada 11-13 dec 2009
Aici http://perla-paltinisului.ro/ro/ 150 ron/camera cu mic dejun inclus
participa
:
1 Anca Nicolae
2 Novus
3 Olishka
4 Pisigri
5 Pisik
6 Cativ
7 Denisamada
8 Gaza
Lista ramane deschisa 
Am trimis pe mail-ul comun contul meu pt plata avansului de 100 ron
Va rog PM dupa virament
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui aris26 gina - Ian este intradevar un copil frumos. sa creasca mare si sanatos si sa se faca un barbat chipesh ![]() ayla - eu i-am luat ortopedia pt mers pe jos. asa am primit instructiuni pt ca al meu a avut probele cu o glezna la nashtere. monnvas - hmmm...ia sa o pun pe sora-mea sa verifice parchetul. sigur a facut gaura gianina - bine ca ai scapt(zic eu ushor fata de ce poveshti auzisem) cu tusea mai bine sa ii asculte plamanii sa nu dea in vreo bronshita sau alta minune. imi pare tare rau, numai raceala asta ii lipsea ![]() sotului i-am spus dimineata nu pt ca s-ar fi vazut ceva,dar nu ma simteam eu bine sa ii ascund evenimentul. de durut nu il mai durea din secunda doi. lovitura a fost super ushoara, totushi a cazut de la nici 5 cm, nu? nashpa a fost ca a cazut fix in dintii de sus cu gura inchisa ![]() sigur am uitat ceva, dar na...mai bine raspund la una doua postari decat deloc ![]() 25 martie 2009 |
Aris, multu' de laude.

Ian inca nu a cazut niciodata. Asa ti s-a parut? Nu stiu daca se observa in poze dar in living am pus pe jos o plapuma mare si groasa (din zestre
Papuceii ortopedia sint ok si daca nu sint nici un fel de probleme la picioruse? Nici eu nu stiu cu ce sa-l incalt pe Ian in premergator, prin urmare, il incalt de fiecare data cu altceva sa...nu gresesc

Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
Monnvas spune:
Nush, poate m-am ramolit eu. Si de-aia a iesit copilul blond ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
shasa spune:
| citat din mesajul lui provista de gianina34 cu bebe Andreea mai stiti ceva? avea varicela sau rubeola or fi ok? koko, bianca2503 unde sunte-ti? monamourrrrrr ai bagat fulguletzul la noi la ghiocei si ai plecat Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Si eu intrebam de gianina zilele trecute. Avea varicela! Stiu ca daca o faci ca si adult este tare pacatoasa si se poate lasa cu complicatii. Speram ca sunt bine
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born

Izia, 23 mars 2009

Dragos (28.02.2009)