Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 19
PetraTudor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() e impecabil de frumos ![]() !!!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Subscriu!!!!!

Si aveti o casa suuuuper, se vede suficient in poze ca sa-mi dau seama!
Si inca ceva: eu m-am uitat abia acum la pozele de la botez, ai niste sandale mortale!

olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Iti tin pumnii si sa te intorci cu vesti bune. ![]() Vineri am si eu programare la medic. Gina lu' Ian Ian, Impecabilu' lu' tata :-) Botez Ian |
Si eu, si eu

Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel si ultimul filmulet invitatie la dans Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

SUPERB !!!

Sunteti totali

!!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Fetelor, da' ma chinui rau sa va ajung din urma.
Vorba lui ARIS, nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic
INA, superb bebe Ian
ILINCA, f tare imparteala![]()
NOVUS, am uitat sa masor capul Anei, maine sigur nu mai uit.
Cat despre plecarea la munte 

. Nu stiu cum se face ca sunt week-end-uri in care nu facem absolut nimic si altele in care se aglomereaza totul. Azi am aflat ca petrecerile de Craciun de la noi de la serviciu sunt pe 11 cea de adulti si pe 12 cea de copii. Avand in vedere ca party-ul de copii e cu Mos, cu sanie trasa de reni adevarati si cu multi copii, su as vrea ca Ana sa rateze momentul. Ce ma fac ca atat party-ul cat si botezul incep sambata la 17.00
Mor de ciuda ca iarasi ratam
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, daca-mi permiti o parere: in poza respectiva tu ai iesit foarte bine, zambet mishto, totul clar...dar Adelake a iesit mai neclar, parca e in penumbra, e prea mare discordantza intre voi doua, pacat de ochisorii ei superbi, ca nu prea se vad grozav in poza respectiva! Zic si eu, nu dau cu paru' |
Da, asa este, cred ca focusul e pe mine in poza aia... dar ma gandeam ca intr-o poza asa mik nu se vede...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Nush, poate m-am ramolit eu. Si de-aia a iesit copilul blond Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Cam la fel e si la noi da', cumva, mai...fain: tat-su zice ca-i brunet, desi toata lumea vede ca e blond (deocamdata!) La vreo 2,3 saptamini dupa ce am venit acasa (de la maternitate) m-a si intrebat: da' toata lumea e proasta? Nimeni nu VEDE ca / copilul E BRUNET????

Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
novus spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 NOVUS, am uitat sa masor capul Anei, maine sigur nu mai uit. Cat despre plecarea la munte ![]() ![]() . Nu stiu cum se face ca sunt week-end-uri in care nu facem absolut nimic si altele in care se aglomereaza totul. Azi am aflat ca petrecerile de Craciun de la noi de la serviciu sunt pe 11 cea de adulti si pe 12 cea de copii. Avand in vedere ca party-ul de copii e cu Mos, cu sanie trasa de reni adevarati si cu multi copii, su as vrea ca Ana sa rateze momentul. Ce ma fac ca atat party-ul cat si botezul incep sambata la 17.00![]() Mor de ciuda ca iarasi ratam ![]() |
Imi pare rau ca nu ne vedem
!!asa e si la noi uneori 
Trimite-mi maine masuratori si culori

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
ina 
pisigrix
novus
aris, vedem la bucuresti daca copiii se plac :) 
pup si gaska cu oliska-n frunte, ca mi-e dor de ea, s-a facut si ea scumpa la vedere!
ps
motanu se opereaza pe git, i s-a infundat un canal la glanda salivara pe stinga si e infectat.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
ma duc la nani, e trezirea la 5.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
gina - scuze
e clar sunt varza cu capul

mai fetelor, cine a zis ca a dat cu arcada de marginea patului cand juca cucu bau???? vai de capul meu...uite asa imi trebuie cand vreau eu sa raspund din memorie...care memorie mai fato???
25 martie 2009

si sa te intorci cu vesti bune.