Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

e impecabil de frumos !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

[/quote]

Subscriu!!!!!

Si aveti o casa suuuuper, se vede suficient in poze ca sa-mi dau seama!

Si inca ceva: eu m-am uitat abia acum la pozele de la botez, ai niste sandale mortale!

Bogdan (09.03.2009)

[/quote]

In general, nu prea stiu sa reactionez (pe masura asteptarilor) la o lauda sau un compliment. La cite mi-ai spus tu acuma, eu ce sa zic?
Multumesc.

Gina lu' Ian

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa) si sa cupleze copiii!
Avem asa:
- titi Ian
- Bogdanel
- Raru tziparu'
- bb3
- bb de aditzapop
Si fetitze "neluate"
- Sophiphi
- Timeea
- Gazulina
- Eva
- Adelake
Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca.
Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea. Sa vedem cum procedam cu cei care ne-au cerut mana: Petra.Tudor si anca_nicolae- Bucuresti; Floric- Galati/Braila. Aoleu, tufetelor, credeti ca-mi dau eu fata asa departe?? Sa sara camasha de pe mine la cat de rar o s-o vad?! Asa ca mai aproape e...Bistritza! Plus ca ne putem intalni la Clujul meu drag, mai la mijloc! Deci castigator: bebe Ian!
Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi!
No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Vai Ilinca, cat am ras la faza cu "spargem tot"

Mi-am amintit de Maria_K, ea inainte sa nasca spunea: "Am momente cand ma simt pregatita, vreau sa vina, sparg tot...apoi ma gandesc, hmmmm, da' parca nu chiar acum..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Chato - asa e. sa le dam si lor un pic de drepturi

fug si eu la ca prea doarme frumos copilul asta. ma uit la moniorul ala si cand il vad imi rup gura de atata cascat

25 martie 2009

Mergi la inceput

Pisik multu'

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
ilinca - daca tot faci combinatii de x luate cate doua ia baga-l si pe vitamina in ecuatie...deshi sincer nu stiu ce fatita curajoasa s-ar incumeta la tiribomba asta de copil

Cuuuuuum????? Vitamina nu e dat???

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Si eu m-as duce la nani dar, desi am avut o zi f. solicitanta, n-am somn; obosita sint f. tare dar, pur si simplu, nu-mi vine Ene. Cred ca ies la o "pipa", poate, poate mai intra cineva pina ma intorc.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa) si sa cupleze copiii!
Avem asa:
- titi Ian
- Bogdanel
- Raru tziparu'
- bb3
- bb de aditzapop
Si fetitze "neluate"
- Sophiphi
- Timeea
- Gazulina
- Eva
- Adelake
Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca.
Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea. Sa vedem cum procedam cu cei care ne-au cerut mana: Petra.Tudor si anca_nicolae- Bucuresti; Floric- Galati/Braila. Aoleu, tufetelor, credeti ca-mi dau eu fata asa departe?? Sa sara camasha de pe mine la cat de rar o s-o vad?! Asa ca mai aproape e...Bistritza! Plus ca ne putem intalni la Clujul meu drag, mai la mijloc! Deci castigator: bebe Ian!
Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi!
No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Esti buna de matrimoniale
Am ras de n-am mai putut!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

GIANINAsi bine ai revenit. Tocmai ce spuneam ca nu stiu de tine Tare greu trebuie sa iti fie sa vezi ca nu papa. Dr. ce zice in legatura cu cantitatea de lichid pe care o primeste ea zilnic. Si mie mi se pare cam putin, mai ales ca eu am un mare stres cu deshidratarea

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26
ilinca - daca tot faci combinatii de x luate cate doua ia baga-l si pe vitamina in ecuatie...deshi sincer nu stiu ce fatita curajoasa s-ar incumeta la tiribomba asta de copil

Cuuuuuum????? Vitamina nu e dat???

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Una ca Luana mea poate dar apoi trebuie paziti non-stop.

Mama, cat ati scris face cineva capitol nou? Ca de ma intorc sa raspund umplu vreo doo pagini.
Sper ca nu ati fugit deja la somn.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Gianina-Bine ca ai scapat!A doua oara sigur nu mai faci
La mine-i circ mare cu 2 maraiti...bine,anastasia mai zambeste, dar frati-su e supertrist ca nu l-am dus la dans si muzica si sare pe canapele de parca n-ar avea 39 de 3 zile...
Floric-ti-a iesit....pai soacra mare trebuie musai sa fie descurcareata

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Multa, multa sanatate!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput