Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 20
inapreda spune:
| Citat: |

e impecabil de frumos 
!!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)[/quote]
Subscriu!!!!!

Si aveti o casa suuuuper, se vede suficient in poze ca sa-mi dau seama!
Si inca ceva: eu m-am uitat abia acum la pozele de la botez, ai niste sandale mortale!

Bogdan
(09.03.2009)[/quote]
In general, nu prea stiu sa reactionez (pe masura asteptarilor) la o lauda sau un compliment. La cite mi-ai spus tu acuma, eu ce sa zic?
Multumesc.

Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa Avem asa: - titi Ian - Bogdanel - Raru tziparu' - bb3 - bb de aditzapop Si fetitze "neluate" - Sophiphi - Timeea - Gazulina - Eva - Adelake Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca. Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi! No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Vai Ilinca, cat am ras la faza cu "spargem tot"

Mi-am amintit de Maria_K, ea inainte sa nasca spunea: "Am momente cand ma simt pregatita, vreau sa vina, sparg tot...apoi ma gandesc, hmmmm, da' parca nu chiar acum..."

aris26 spune:
Chato - asa e. sa le dam si lor un pic de drepturi![]()
fug si eu la
ca prea doarme frumos copilul asta. ma uit la moniorul ala si cand il vad imi rup gura de atata cascat
25 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 ilinca - daca tot faci combinatii de x luate cate doua ia baga-l si pe vitamina in ecuatie...deshi sincer nu stiu ce fatita curajoasa s-ar incumeta la tiribomba asta de copil |
Cuuuuuum????? Vitamina nu e dat???

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
inapreda spune:
Si eu m-as duce la nani dar, desi am avut o zi f. solicitanta, n-am somn; obosita sint f. tare dar, pur si simplu, nu-mi vine Ene. Cred ca ies la o "pipa", poate, poate mai intra cineva pina ma intorc.
Gina lu' Ian
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Botez Ian
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Gata, asa nu se mai poate, tre sa intervina o mana de fier (de generaleasa Avem asa: - titi Ian - Bogdanel - Raru tziparu' - bb3 - bb de aditzapop Si fetitze "neluate" - Sophiphi - Timeea - Gazulina - Eva - Adelake Daca am uitatpe cineva pe dinafara, trageti-a de maneca. Buuun...eu sunt o mama supra-protectoare si egoista deocamdata si aleg io pentru fiica-mea Acum propunerile mele: unui brunetzel ca bb3 tare bine i-ar sedea la bratz cu o blondina ca Timeea; Raru s-ar potrivi cu Gazii mica din cate-mi dau eu seama, amandoi suavi, iar Bogdanel e asa de puternic si maricel incat ar face fatza cu succes Evei, manca-i-as burtica aia cu trei straturi, tare pupacibila mai e!!Mister Klorane ar fi un pretendent demn de Adelake! Desi si Bogdanel- blondin ar merge cu ochisorii negri de Adelake, precum si Mr. Kloran ar fi un cavaler gentil pentru Eva, nu stiu, hotarati voi! No, daca nu va convin aranjamentele, spargem tot, rupem logodne etc! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Esti buna de matrimoniale

Am ras de n-am mai putut!
Olga, mamica lui David iepurasul

shasa spune:
GIANINA
si bine ai revenit. Tocmai ce spuneam ca nu stiu de tine
Tare greu trebuie sa iti fie sa vezi ca nu papa. Dr. ce zice in legatura cu cantitatea de lichid pe care o primeste ea zilnic. Si mie mi se pare cam putin, mai ales ca eu am un mare stres cu deshidratarea
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cuuuuuum????? Vitamina nu e dat??? ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Una ca Luana mea poate

dar apoi trebuie paziti non-stop.
Mama, cat ati scris

Sper ca nu ati fugit deja la somn.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Gianina-Bine ca ai scapat!A doua oara sigur nu mai faci La mine-i circ mare cu 2 maraiti...bine,anastasia mai zambeste, dar frati-su e supertrist ca nu l-am dus la dans si muzica si sare pe canapele de parca n-ar avea 39 de 3 zile... Floric-ti-a iesit....pai soacra mare trebuie musai sa fie descurcareata ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Multa, multa sanatate!

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born