Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
Aoleu, Aris, lecitina scrie pe tine! Io vorbesc, da' si io de 10 minute ma chinui sa-mi amintesc cine s-o lovit la
arcada, ca doar acusica a povestit mama-sa, si nu reusesc!!
Si mi-e prea lene sa dau in urma!
Chatonel, era sa-ntreb ce-i taie motanului, da' acum m-am linistit! Pai vezi daca ai cracii aia sexy, saliveaza prea mult Motanu' si uite ce pateste!![]()
Si eu stiam ceva de VitaminaDragoana, dar ceva gen ca se au ca fratii, nu ca-s promisi unu' altuia...mai ales ca din cate stiu eu in croaziera Dragoana a cam calcat stramb
. Deci daca nu e dat eu propun 2 extreme pentru el:
- ori tot o persoana voluntara, gen shefa Naty, la fel deatletica si de pusa pe fapte nari;
- ori ceva opus, o fata mai pisicoasa, mai delicata, mai "ashezata"...Ana de Pisik e cuplata? Ca deja am ametzit, is depasita!!
Ma, da' ce-au barbatii astia, nu disting culorile?! Cristian e brunet in toata regula si Ian e blondin...ca Brad Pitt!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Avem si noi poze de astazi de la intalnirea Luanei cu prietenul ei. ![]() http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#5405449822498439042 incepand de aici. Si sta binisor singurica in picioruse, ca un mosulet cracan, sau, mai bine, ca o babuta. Si i-au placut paharelele care se baga unul in altul, sau unul peste altul. si noi aveam multe de-astea, de construit dupa marimi, dar Clau fiind mare le-am donat la gradinita. O sa-i cumpar si ei, ca a plecat plangand dupa un paharel din ala, a trebuit prietena mea sa ni-l dea imprumut. luam de la alti copii.Am si eu o intrebare, pt mamicile care va scoateti deja copiii in picioruse afara. In ce ii incaltati? Va rog detalii despre primele incaltari pe care le-ati gasit/ales voi. Thanx! ![]() Fug sa termin mancarea. Pup ![]() _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Deci nu suntem singurii care nu se pot lipsi de bavetica sau babetica (iar am uitat
II schimb uneori bavetica si la 10 min
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
PetraTudor spune:
Fetelor, eu fug la nani!
Dyanna, sa pui te rog o poza cu mutzu in leaganul adormitor, suna interesant!
Aris, la fel stiam si eu, ca Dragoana este menita lui Vitamina! 
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Ayla din imaginile pe care le-ai pus in link-uri mie mi-a placut mult una cu un om de zapada seara care se sprijinea de un semn de lemn pa care era scris Luana. Asa as vrea si eu dar cu numele noastre ca sa o folosesc ca felicitare de Craciun. Si vreau si eu o poza asa cu cu rama. Sa-mi spui cum sa-ti trimit pozele pe care le aleg. |
Asta, da? Cu ce nume mai exact? daca nu aici, da pe PM. Intreb pt ca ai zis numele noastre. Te referi la "Ana Katherina", amandoua prenumele lui Gazii, sau si cu alte nume ale voastre. Ca sa fiu lamurita.

Poze cum am zis, ori pe mail, ori daca ai deja puse pe net, da-mi exact linkul pozei care o vrei. Poti alege mai multe modele.
O sa mai fac pe parcurs, si cand le pun in album va spun sa va uitati. Daca vrei sa scoti ca felicitare, grija la rezolutie, daca e format mic, pt ca atat o face un anume program, sa nu o scoti marime mare, ca nu iese frumos.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 nu mai stiu ce bebe avea o pata /iritatie mai uscata aspra: avand atata experienta cu dermatita de contact, dermatita atopica, alergi... cand aveam astfel de pete , cel mai bine ne-a mers cu crema lipobase repair ( acum 2 luni aveam obrajii parca arsi, aveau o crusta aspra iar dupa 3 aplicari s-a rezolvat problema acum o folosim imediat ce vad ceva "suspect" pe pielea ei si nu am mai avut probleme Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Bine ai revenit Gina!

Sp noi suntem cu dermatita atopica, insa ii aplic din cand in cand bepanthenol, foarte rar ce e drept, pare ca se inmoaie ceva ceva, dar mai bine astept sa treaca de la sine...ce sa faci? astea sunt urmarile vaccinurilor, corpul raspunde prin eruptii de acest gen.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui aris26 gina - scuze e clar sunt varza cu capul![]() ![]() ![]() mai fetelor, cine a zis ca a dat cu arcada de marginea patului cand juca cucu bau???? vai de capul meu...uite asa imi trebuie cand vreau eu sa raspund din memorie...care memorie mai fato??? ![]() 25 martie 2009 |
Eu eram Aris, multumesc...acum e totul bine, ma gandesc cu groaza ca se intampla asta sub ochii nostri, dar daca se duc la camin sau aducem vreo bona in casa? Poti sa dai vina pe cineva? NU...e copilul zvapaiat.Taica-sau ii zice Nicholas "NASTRUSNICU'".
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Va anunt cu bucurie ca in urma voturilor liber exprimate Perioada 11-13 dec 2009 Aici http://perla-paltinisului.ro/ro/ 150 ron/camera cu mic dejun inclus participa : 1 Anca Nicolae 2 Novus 3 Olishka 4 Pisigri 5 Pisik 6 Cativ 7 Denisamada 8 Gaza Lista ramane deschisa ![]() Am trimis pe mail-ul comun contul meu pt plata avansului de 100 ron Va rog PM dupa virament Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
tare sint geloasa ca nu putem fi si noi pe lista!
Am sa vad, totusi, ce sanse avem sa venim mai devreme in ro.
Oricum, sint convinsa ca va veti distra pe cinste!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
In sfarsit ![]() Pai pe blondinu frumos l-ai tinut ascuns pana acum? Are si gropite ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
e superb in poza cu sepcuta de mariner!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Aici sunt frame-urile de iarna, putinele pe care le-am facut acum. O sa mai pun, dar acum ma asteapta iubi meu la baie. ![]() Novus, si cine mai doreste, ori imi trimit poza pe mail, ori imi dai link la poza care o vrei. O iau, o prelucrez si o pun in album in photobucket, chiar am creat album special "Ghiocei2009" si-ti dau adresa s-o salvezi. Dar in functie de tip, este posibil rezolutia sa nu fie foarte mare. Sper sa va placa.![]() Revin mai tarziu. ps: pt cine nu a fost pe faza si vrea card cu nume, pun inca o data linkul albumului...astea de iarna, ca modele sunt. Ma refer la cele cu nume pe glob, pe zapada, pe lista lui Mos Craciun. Astea sunt format JPG, dar daca aveti blog sau nah, de placere, am glitere animate pe Glitter Graphics. _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Doamnee Moni ce poze superbeee

...si alea nu nume
. Vreau si eu!!! Dar se pot pune pe cd si duse la developat????POATE CA GASESC RASPUNSUL CITIND MAI DEPARTE
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

luam de la alti copii.
e clar sunt varza cu capul
Are si gropite