Craciun de vis pt copiii din V.A; POZEEEE!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Draga doamna cu inima mare, raportez: trimis banutii cu mentiunea pentru copiluti.
Si pentru ca i-am virat tot din transilvania, ar trebui sa-i vezi relativ repede. Te rog mult numai cand ai un pic de timp, da o confirmare de primire.
Succes mult

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Am extrasul de cont, trebuie sa fac relatia dintre numele real si cel virtual"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buggy, hai ca de cand dau refresh :)

Nu uita adresa de paypal pe prima pagina ... io deja am inceput sa fac reclama. :)
Sanatate!

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor! // www.click.ro/din_inima_pentru_copii/" target="_blank">Din inima ptr. copii!
*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

Mergi la inceput

Irinusha, acum scriu pe prima pagina "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

INTALNIRE????Exista cineva care doreste sa ne vedem Sambata in Carrefoure Orhideea la ora 17.00 pentru strangeri de donatii atat financiare cat si jucarii, hainute etc de care nu mai aveti nevoie?"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

15 usd si de la mine prin paypal

www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Primit 15 $ (14,11 & cu comision) de la Gabidaniela!
Multumim!

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor! // www.click.ro/din_inima_pentru_copii/" target="_blank">Din inima ptr. copii!
*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Se poate sa primesc pe pm o adresa unde sa trimit un pachet cu hainute si jucarii?

Nu stiu cum faci cu toate hainutele, dar daca ai nevoie de ajutor pentru a le sorta, facut pachete sau orice altceva te pot ajuta cu mare placere.

Multumesc

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

buggy:virat in cont banuti.scuze,poate mi-a scapat,ce virsta au copiii?adica am inteles ca sint de scoala si de gradi, asta inseamna de la 3 ani la x ani?? o seara bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Buna,Kover si Cricor va multumesc pentru sustinere.Cricor maine seara vei primi un PM de la mine cu datele de care ai nevoie.Kover cum am extrasul de cont iti voi confirma suma primita.Multumesc inca odata mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput