Craciun de vis pt copiii din V.A; POZEEEE!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Buna,

Am depus si eu in cont suma de 200 lei, din care 100 lei sunt pentru actiunea ta Craciun pentru batrani.

Plata am facut-o prin Piraeus Bank, titular de cont Chircu Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Am intrat in posesia unui nou extras de cont si am adaugat donatorii cei noi pe prima pagina.
Va multumesc si va rog sa imi atrageti atentia in cazul unei greseli sau omisiuni ."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,
Am facut un transfer azi: 50 pentru copii, 50 pentru batrani.
Plata este de la ING Bank.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Luume, lumeeee!

Poftiti la Bazarul de ratuste!
Licitati pentru un tricou personalizat si donati banutii pentru copiii de la Valea Argovei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Am trimis prin paypal. Am uitat sa adaug ca jumatate din bani sunt pt copii iar cealalta jumatate pt batrani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Confirm intrarea a 30 pounds britanici (28,65 cu comision) de la aniela23!!!
Multumim! :)

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Irinusha, ar trebui sa fie si 20 euro de la mine.
Mult succes Buggy si ca de obicei, jos palaria!

p.s Edit: Irinusha, te rog sa confirmi daca se retine comision si la suma trimisa de mine, mi-a zis cineva, nu mai retin cine, aici pe forum daca nu ma insel, ca daca selectez GIFT nu va mai exista comision. Asa am facut, acum sa vedem cum e, daca nu se retine atunci merita sa se stie de catre toti cei care trimit prin paypal.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Motanik, acum da! :)
Confirm intrarea a 20 Euro de la Motanik ptr. copii (19,27 Euro cu comision).
Multumim!

Din pacate sunt 73 cent-i comision. Sincera sa fiu nici eu n-am gasit cum sa trimit fara comision, am impresia ca eu nici n-am "butonul" ptr. gift. Cert e ca am primit o data pe contul de firma o suma fara comusion, insa nu stiu cum a facut si nici n-am putut sa intreb. Mai butonam.
Sanatate!
Ai o minunatie de copil. Sa-ti traiasca!
Sorry de offtopic, dar nu m-am putut abtine :)

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Irinusha

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nu merge fara comision. Doar posibilitatea de a accesa optiunea de a suporta taxa de transfer pt a ajunge suma intreaga la destinatar ori sa fie pus un euro mai mult.Buggy as putea sa string atitea jucarii si hainute...cunosc atitea familii cu copii care acum de Craciun mai dau deoparte din jucariile vechi, saci de jucarii de plus, eu am renovat si am 2 covorase pt camere de copii in stare buna, jucarii si hainute numai eu as face lejer 2-3 saci. Dar transportul asta e mai scump decit continutul. Cunostintele mele doneaza astfel de lucruri la crucea rosie si la o biserica care organizeaza de 2 ori pe ani drumuri in Polonia, se inchiriaza un camion, unul se ofera a fi sofer si ma rog cam asa arata actiunea. La urma urmei is tot copilasi, ce conteaza ca in Romania ori Polonia insa cind vad actiuni din astea pe forum tare ma simt neputincioasa cind stiu ca as putea sa ajut cu mai mult dar pretul transportului e mult prea mare daca e sa trimit prin posta.Aveti idei? Ca daca as gasi ceva rezonabil poate chiar as orgnaiza ceva, as pune hirtiute pe la gradinita, numai cite prietene cu copii am...!Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput