Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

vazut poze multe.
ilincam, novus, millie, denisamada, petra tudor, saby, ayla, dyana,georgiana, olisha (ma iertati daca am uitat pe cineva) aveti niste frumuseti de copii, care mai de care mai frumosi. sa fie sanatosi si sa va incante fiecare zi.

despre noi....maria are temp de duminica incoace.bagam nurofen la greu. am fost la dr. si ii ies 4-5 dintisori odata. are temp, noapte se trezeste, e agitata, plange, nu mananca decat tzitzi, mi se rupe sufletul de ea. primii 2 dintisori nici nu i-am simtit cand au iesit acum 3 luni.
am vazut azi ca i-a iesit un canin in partea dreapta.dr a zis ca-i ies in 1-2 sapt.

florinela, ma bucur ca victoras e mai bine. multa sanatate va doresc, sa iesiti rpd din spital sanatosi si LA MULTI ANI la tati.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Offf, Pisik, imi pare asa de rau...
Intr-adevar cateodata iti vine sa-ti iei campii sa te tot duci departeeee
Sper cumva printr-o minune sa recuperati pozele? nu aveati copii pe cd?

Anca Nicolae, am citit si eu povestea cu Nectarie si am ras cu lacrimi! Foarte haios ai povestit!

www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ahhh, nu pot sa nu ma laud si sa ma umflu-n pene ca eu cu ochiu' format si cu intuitzia mea de Scorpie veritabila m-am prins din prima la ce si la cine se referea Shasa!
Tufete, multumim de aprecieri; si mie mi se pare si bulanoasa, si falcoasa si gushata si zau ca acum 3 saptamani cand am cantarit-o ultima data (la vaccinul de 6 luni) avea doar 6.500 g la 69 de cm...Da' ati vazut in ce pozitii de balerina adoarme singura in timp ce se joaca?
Millie, nu baga si tu spaima in mine: de cand ai observat ca i se schimba ochii blondinei tale? Stiti ca io am o obsesie, oricum Sophiphi ar fi iubirea mea cu orice culoare de ochi, dar sa-i ramana albastri ar fi o mare victorie asupra celor care au cotcodacit cand abia se nascuse ca "i se schimba!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Pai atunci lumineaza-ne si pe noi Nu de alta, dar nu pot dormi la noapte

Stai linistita ca nu se schimba culoarea ochilor la Sophia, nu albastrul asta. Se schimba albastrul cela inchis de la nou-nascuti, si mult mai devreme, acum la varsta asta poti triumfa in fata gainilor carcotase.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Ha, Timeea si Sophiphi deci!!!!!!

Venim la ambele, make way, sper ca macar una sa il gaseasca simpatic pe micul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

Nu am apucat sa recuperez capitolul asta, doar pe sarite, dar am intrat sa ma descarc, ca va simt ca pe niste prietene.

Sotului i-au spart masina si i-au furat laptopul de serviciu si un hard extern. Laptopul nu e mare chestie, el zice ca il declara furat si spera sa nu ii faca nimic, hardul e tragedie, pt ca pe el aveam o gramada de chestii, inclusiv toate pozele noastre, dar absolut toate, si cele cu Ana, impartite pe luni si zile, din prima ora de la maternitate. Sunt terminata!Imi vine sa urlu, sa zbier, sa o dau la dracu de tara nenorocita, plina de borfasi si scursuri. La nici doua luni de la faza cu bicicleta, acuma asta. Nu imi vine sa cred. Imi pare rau ca ma descarc aici, dar pur si simplu nu imi vine sa cred. Si masina nu are nicio urma de spargere, este o marca (,) care nu se sparge, nu inteleg efectiv. Am ajuns sa il banuiesc pe sot ca nu a incuiat-o, daca nu l-as cunoaste as putea zice, dar un om asa meticulos si precaut, care verifica masina de zece ori sa vada daca e incuiata eu nu am vazut, deci cam pica varianta asta. Nu stiu efectiv....imi pare rau inca o data ca v-am perturbat, ma duc sa citesc din urma, poate imi mai revin

Pisik te inteleg si imi pare rau !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

Nu am apucat sa recuperez capitolul asta, doar pe sarite, dar am intrat sa ma descarc, ca va simt ca pe niste prietene.

Sotului i-au spart masina si i-au furat laptopul de serviciu si un hard extern. Laptopul nu e mare chestie, el zice ca il declara furat si spera sa nu ii faca nimic, hardul e tragedie, pt ca pe el aveam o gramada de chestii, inclusiv toate pozele noastre, dar absolut toate, si cele cu Ana, impartite pe luni si zile, din prima ora de la maternitate. Sunt terminata!Imi vine sa urlu, sa zbier, sa o dau la dracu de tara nenorocita, plina de borfasi si scursuri. La nici doua luni de la faza cu bicicleta, acuma asta. Nu imi vine sa cred. Imi pare rau ca ma descarc aici, dar pur si simplu nu imi vine sa cred. Si masina nu are nicio urma de spargere, este o marca (,) care nu se sparge, nu inteleg efectiv. Am ajuns sa il banuiesc pe sot ca nu a incuiat-o, daca nu l-as cunoaste as putea zice, dar un om asa meticulos si precaut, care verifica masina de zece ori sa vada daca e incuiata eu nu am vazut, deci cam pica varianta asta. Nu stiu efectiv....imi pare rau inca o data ca v-am perturbat, ma duc sa citesc din urma, poate imi mai revin

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

ufff pisik, te inteleg perfect, si eu as fi tare necajita daca as pierde pozele . inseamna tare mult pt mine. sunt parte din viata noastra.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Novus, cum sa masor diametrul, scuze de asa intrebare tampita, dar vreau sa fiu sigura: o mapr peste urechi? sau peste frunte, roata? Vreau doua caciulitze, una exact ca aia cu verde si una sa aiba mult roshu in ea, eventual roshu cu un pic de alb.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

peste frunte roata, noi asa dam masuratorile la d-na
am notat culorile , rosie cu dunga alba e ok ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

pai dupa atatea poze m-am indurat si eu sa fac albumul de luna 7

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Voiam sa va povestesc ca duminica am fost la biserica si am trait o experienta extrem de dureroasa Stateam la rand in fata altarului sa dau un acatist, iar pe partea cealalta se formase un alt rand pentru impartasit. La un moment dat isi face aparitia actrita Manuela Harabor cu fiul sau, un tanar frumusel de vreo 18-20 de ani pe care il adusese la impartasit. Fiul ei este bolnav de autism si mi-e greu sa exprim in cuvinte ceea ce am vazut si am trait acolo. M-am pus pt. o clipa in pielea acelei biete mame si am incercat sa inteleg ce simte, dincolo de chipul ei minunat... Nu mi-am putut stapani lacrimile de "mama" de asta data si nu de compasiune! Groaznic...

Da. Din cate stiu eu: Copilul are 19ani. Era insarcinata in 1990, cand a fost agresata de minerii veniti sa faca ordine in Bucuresti... So, sigur ca mergem la vot...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc mult fetelor pentru suport.

Din pacate nu le am salvate nicaieri, decat selectiile pe care le am pe picassa, dar nu sunt la rezolutie si nu sunt nici 10% din ce aveam. Nici scoase nu le am, ca tot faceam selectii sa le scot, dar nu ajungeam niciodata . Si nici pe dvd-uri nu am apucat sa le pun, ca de cand ziceam, dar nu am apucat.
Of, mai fetelor, sunt tare tare necajita

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput