Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 18
Bianca2503 spune:
Salutare fetele,
Nu prea am timp sa citesc ce ati scris voi. la cat spor aveti greu acum pentru mine.
Intru insa sa va dau raportul de la Munchen. Lasand la o parte scopul vizitei mele in Germania profit de timp sa imi clatesc ochii. Am inceput cu magazinele cunoscute, adica DM. Am intrat in el si nu imi venea sa mai ies (si ieri si azi). Nu prea are legatura cu ce e la noi. De preturi vorbesc, adica un HIPP, HIPP URA mare, de 220g este 1.15 E.
Si pentru ca Aris zicea ca la DM exista borcanele bio, va spun ca asa este. Se gasesc la pretul de numai 0.55E/buc de borcan de 190 g. De sortimente nu mai vorbesc ca nu se compara gama din Romania cu ce e aici.
Si au si hainute de copii...si ca sa vezi faza nu sunt roz ale de fetite si nici bleu alea de baieti. Nu mai suport in Romania intrebarea: fetita sau baiat? si atunci ti se trantesc haine bleu pe "taraba".
Anyway va mai povestesc eu cand ma intorc si despre zborul cu avionul, inchiriat masina si altele.
Acum am intrat sa va salut si sa va dau impresii la cald.
Va pup
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Acum ca am mai avansat si noi cu diversificarea (dar nici pe tziti nu o neglijam ) am si eu o nelamurire (sau mai multe ) referitoare la branzica/iaurt deci lactate si anume: trebuie consumate zilnic de bebe ?? sau ca si la oo, carne, de cateva ori pe saptamana ?? ca la acest capitol stam cam rau adica mai servim cateva lingurite de iaurt din cand in cand si cam atat branzica nu am facut, dar nici nu stiu cu ce sa o amestec pt ca nu vreau sa o combin cu fructele, am eu fixul meu, ca acestea nu le combin cu nimic Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Branzica poti s-o amesteci cu iaurt. Pediatra mi-a zis sa-i dau iaurt in fiecare zi, dar mai sarim peste... Oricum baza e laptele (sau titi ), si dupa aia prioritare pentru mine sunt asa: legumele+carnea/oul, fructele+biscuitii, cerealele (asta e! nu vrem sa le inlocuim cu iaurtul, cum a zis pediatra) si la sfarsit iaurtul daca mai avem chef, si daca mai e timp, ca la atatea mese inlocuite pe zi nu facem fata chiar zilnic nici bebe la mancat nici eu la pregatit Acum inteleg utilitatea borcanaselor, dar Ianis cred ca seamna cu mine, are metabolismul mai lent, ori mananca des dar cate putin!, ori daca insist sa manance tot, pai atunci sa nu-l stresez ma-nene in urmatoarele 4 ore cu alta papica.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
shasa spune:
citat din mesajul lui florinela79 Va imbratisez, multumesc ca ne sunteti alaturi. Anca, acum am citit mesajele, din pacate spitalul a fost pana ieri in carantina, multumim de intentia de a ne vizita. tati nu ne-a vazut deloc, si e suparat ca a fost ziua la Victoras ieri si azi tati face 36 de ani si nici sa-l pupam nu putem. Suntem la perfuzie in continuare, Vic e mai vioi, doarme mai bine, si-a luat in greutate bine, ca sa citam pe d. prof. dr."mai ai facut o burta de popa de tara, o sa-ti de mamata morcovi pana te insori", asta manaca mititelul, morcovi cu carnita, glucoza si fructoza Offf...i s-a spart vena de 3 ori, si de fiecare data cate 3-4 intepatri in manute si picior pana au gasit alta...am urlat si eu cu el...cumplit . Cred ca in max 2 zile scapam. Dl. dr. a spus ca tb. sa-i fac rost de un ulei special din Franta Liprocil de la Nestle......sa vedem cum intram in posesia lui sau daca este usor de gasit...poate Chatonel ne ajuta cumva. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
FLORINELA tot ce iti pot ura este multa sanatate pt. Vic cel mic iar tie munti de rabdare si sa crezi in Dumnezeu, totul va fi bine pana la urma
IriTeoPetru
New Life Is Born
novus spune:
Ilinca, doamna face o gramada de modele de caciulite, care mai de care, are tone de reviste si mai nou ii descarc eu de pe net, deci daca vrei ceva mai deosebit , zi si iti caut modele mai fancy
Eu am vrut simpla ca nu ma puteam decide ce model sa aleg
Gata, merg la
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
PetraTudor spune:
Millie , am vazut ca tu la tarc ai nivelul de sus. Tarcul nostru este asemanator, aceeasi prindere, dar se balanseaza atat de tare ca asta micu' s-a pus pe plans instantaneu. La voi sta fix?
shasa spune:
citat din mesajul lui Monnvas Shasa io nu m-am prins despre ce e vorba, da' ma bag si eu la sustinere Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Este vorba despre cineva de aici care posteaza destul de rar si totusi nu prea are loc de mineMultumesc
IriTeoPetru
New Life Is Born
Ilinca_M. spune:
Pisik, iti pot intelege frustrarea, mie un virus mi-a mancat toate documentele de pe calc, mii de poze, documente pentru scoala, discutii ym salvate, tot. Dar zic eu asa: gandeste-te ca ai originalul! Nu-ti mai fa sange rau pentru ce nu poti schimba, nu are rost sa te amarasti. Precis ai trimis poze si pe la prieteni pe mess, recupereaza tot ce poti si apoi gandeste-te ca Ana va avea oricum suficiente poze ca sa stie cum era cand era micutza, muuult mai multe decat am avut noi vreodata in toti anii copilariei
Petra.Tudor, nu stiu, parca nu merg doi blondini, merge aia cu "extremele se atrag", Timeea ar trebui sa fie petzita de un brunet focos
Ma tufete, ce sa va zic de marele mister: e vorba de o mamica destul de intempestiva, cu o maniera mai...hm...nesflefuita de exprimare a parerilor care se pare ca mai demult a atacat-o cumva pe shasa, eu acele discutii le-am ratat, nu am observat nimic. Dar acum la ultima faza am stiut la ce se refera shasa cand a facut referire la vorbele lui Aris
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
PetraTudor spune:
Ilinca, ti-am trimis un PM. NU MERG LA PANA NU IMI RASPUNZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Millie, sa stii ca nu am inceput campania de petit, din alte motive o bazai pe Ilinca pe calea PM-ului.
Bogdan este fair-play!
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Este vorba despre cineva de aici care posteaza destul de rar si totusi nu prea are loc de mineMultumesc IriTeoPetru New Life Is Born |
Pai zi-ne si noua despre cine e vorba, ca-l matrasim noi
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)