Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Millie , am vazut ca tu la tarc ai nivelul de sus. Tarcul nostru este asemanator, aceeasi prindere, dar se balanseaza atat de tare ca asta micu' s-a pus pe plans instantaneu. La voi sta fix?

Bogdan (09.03.2009)

Nu e fix nici al nostru.Eu nu pot sa-l las la nivelul de jos ca nu-i place.Am incercat sa o las o vreme in el asa jos dar numai vroia nici cum in el,plangea oridecate ori o puneam.Asa sus ai place ,sta in fundulet se hutula sau topaie in picioruse si ma poate vedea.Nu-ti spun ca 1 saptaman am sta lipita de ea ca nu cumva sa-mi cada jos sau sa sara dar vad ca nu are tendinte se tine bine.

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

of fetelor, ati scris peste 15 pagini...cand recuperez eu?? in plus mi-a apasat si pe nu stiu ce si mi-a schimbat ceva la aspectul paginii si imi suprapune emoticoanele peste scris(cine? stiti voi...se subintelege)

am vrut sa va anuntz ca azi am trait un sentiment tare tampit. piticul a facut poc pe parchet la sora-mea, l-am luat la pupacit ca plangea rau, am crezut ca a dat cu fruntea...cand l-am intors avea sange la gura si bushit buza de sus fix sub ochii mei. i-au alunecat genunchii pe parchet si a venit fix cu gura de podea. groaznic...lui i-a trecut in 30 de sec mie nici acum dupa 4 ore. imi vine sa mor. eu acasa nu il las pe parchet nici o secunda ca imi cunosc marfa, dar nu mai stiam ce sa mai fac cu el, premergatorul nu-l aveam la mine...el nu sta locului...offf...ma duc maine sa mai cumpar un premergator si il las la sora-mea in subsol

am recuperat un pic si trebuia sa spun vreo doua chestii...

aaa..pisigri - asa e. cel de 8 mil e infinity pro care are o plaja mai restransa si sa stii ca am mai facut cateva poze. le pun maine. eu sunt aproape sigura ca o sa-ti placa scaunul. este absolut impecabil lucrat. daca esti deschisa la idee de perna in loc de centuri atunci go for it

ayla - ce ma incurajezi tu?! sa stii ca acum cateva zile ma gandeam ca acum e inca bine ca nu il lasa premergatorul sa ajunga chiar oriunde. despre intrebarea ta eu zic Maria. asa e mai bine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

Shasa io nu m-am prins despre ce e vorba, da' ma bag si eu la sustinere

daaa, si eu imi rod unghiile ca nu stiu despre ce e vorba. Da` pentru Sasha, ca berbecu ma bag inainte la sustinere!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Va multumesc fetelor, sunteti minunate

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Petra.Tudor, am raspuns
Novus, maine masuram cap'shorul, acum bine-nteles ca doarme (de la ora 21, adormita singurica, hehe); aia verde mi se pare perfecta. Poti sa-mi arati si modele mai fancy, pe mine principalul lucru care ma intereseaza e sa-i acopere bine urechile (de-aia-mi place modelul ales de tine) si sa nu fie prea aspra/zgariecioasa (banuiesc ca nu e cazul, e molcutza si calduroasa, nu?).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ilinca, ti-am trimis un PM. NU MERG LA PANA NU IMI RASPUNZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Millie, sa stii ca nu am inceput campania de petit, din alte motive o bazai pe Ilinca pe calea PM-ului.

Bogdan este fair-play!

Bogdan (09.03.2009)

pai vezi ca acum te-ai pricopsit cu 2 nurori pe cap

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Am mai pus si noi cteva poze recente.
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4112224342/in/photostream/

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Si m-a topit!!!!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
[brFetele care aveti copii mai marisori, va recomand un site minunat de jocuri online, tot de pe DC l-am luat si eu, il postase cineva.

http://www.poissonrouge.com/abcespanol/index.html
este super!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

AYLA eu pe Maria as merge

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

uite-l
vai o sa zica lumea ca imi iau comision...cat l-am laudat
site-ul oficial este asta
http://www.kiddy.de/gb/comfort-pro
modelul CONFORT PRO

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Aris|, nu imi trimiti si mie poze cu scaunul-minune?!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

25 martie 2009

Mergi la inceput

Pai nici macar nu stiu daca nu se ineaca pt ca sunt mai buni astia de la hipp sau pt ca a invatat el shmecheria. ideea e sa perseverezi. al meu a invatat sa scuipe bucatile mari, adica ce nu se topeste in 30de sec este scos cu limba si impins afara. mai incearca, stai cu ochii pe ea, ii scoti bucatile mari la inceput si incet incet o sa invete singura cum sa faca. eu nici acum nu stau linishtita deshi nu s-a mai inecat de mult

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pt cine cauta biscuiti: eu sunt f incantata de cei de la hipp cutie bleu de la 8 luni. nu se compara cu organix care sunt inecaciosi si au un gust ciudat. astia sunt chiar buni. al meu devoreaza cate unul de vreo 3 ori pe zi. a gasit si metoda sa nu se inece, cand rupe bucati mari le morfoleste un pic si bucatile mari le scuipa. e adevarat ca face o mizerie incredibila in jurul lui

25 martie 2009

Nush, noua nu ne-au placut aia de la Hipp (adica mie, ca al meu haleste orice fel de biscuiti, se bat turcii la gura lui) ca sunt prea dulci, astia de la organix par mai ok. mai ales aia cu aroma de portocala... ce-as bascula si eu. Dar nu e voie, nu e voie

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Fetelor, lamuriti-ma va rog si pe mine cum le dati biscuitii fara sa se inece ??
i-am dat si eu si imediat l-a sfaramat bucatele si vroia sa le inghita pe toate

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Mergi la inceput