Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always . No, iata-l pe [ url= http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/Bogdan%20-%208%20months?uc=28&isFromRichUpload=1] Bogdan la 8 luni [/url]

Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent.

Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica

Bogdan (09.03.2009)

Cat s-a schimbat si este asa frumos.....si ce bine "se tine".

Dar astazi am vazut dozr par blond in fata ochilor

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Shasa io nu m-am prins despre ce e vorba, da' ma bag si eu la sustinere

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Este vorba despre cineva de aici care posteaza destul de rar si totusi nu prea are loc de mineMultumesc

IriTeoPetru
New Life Is Born

Pai zi-ne si noua despre cine e vorba, ca-l matrasim noi

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Shasa, nu-ti face sange rau, oricum toate fetele de aici te sustin Si lasa ca o punem noi la punct pe acea persoana daca se mai leaga de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Fetelor, eu va pup de noapte-buna, mi-a raspuns Ilinca asadar voi dormi linistita. Am luat 2XEferalgan - ca am voie - mi-am amortit urechea, sa vedem cat tine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Si eu ma duc la culcare, noapte buna! si multi la mamici si bebici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna
La multi ani Vlad ,Catalin,Stefan
cateva poze noi cu buburuza http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow
ma pun si eu la citit din urma

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

HA deci este o conspiratie
Inca o data blond!!!!
Este superba

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Aris ami pare rau pt.cazatura micutului. La fel si eu ,nu sunt buna de nimic toata ziua daca Time se loveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Magda , multumesc! mamica uber-sexi care nu arata a mamica de 3 copii! Te-am vazut in pozele de la o intalnire cu fetele in parc, pai sotul tau cred ca este fericit la max cu asa sotie!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Va salut, tufete. Eu nu ma mai uit la stiri, ca m-am uitat atunci a fost accidental. Dar va rog sa-mi dati de stire daca supravietuieste copilul. Daca nu, sa nu ziceti. Sper sa traiasca, medicina a evoluat suficient ca sa se rezolve ulterior cu cicatricile...
Am vazut poze cu Maia cea finutza, cu Bogdanel-copia-maica-sii (ce jucarii neconventionale are, inclusiv cabluri:))) si cu Timi frumusica si cocheta.
Avem si noi un ALBUM NOU, daca aveti rabdare sa-l vizionati veti vedea asa: Sophiphi jucandu-se, apoi ea si ma-sa, ea adormita singura si proaspat-primitul scaun de masa in care a mancat cam...10 grame de iaurt Humana si apoi ne-am distrat bne cu el fara mancare!
Am si eu un inceput nasol de raceala...of si vai.
La Multi Ani!! pentru "gemelitos" lui petrean si pentru bebe de Rivali!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Este tare frumoasa si mi se pare ca este tare fina si delicata. si cand ne mai povestesti si cat este de cuminte.....

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Eu mai stau,fiemea nu da semne de oboseala

Multumesc mamici pt.aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Petra Tudor si noi suntem nepetite tot din acelasi motiv ca Sophiephie, suntem cele mai mici din odisee si toti baietii erau deja luati.

Piskimi dau seama prin ce treci e ingrozitor, si stiu ca nu va trece niciodata dar poate daca reusesti sa mai recuperezi cateva poze si de acum incolo o sa fi mai atenta poate o sa mai treaca suparare un pic. ...oricum e cam ciudat si cu bicicleta si masina, poate sunteti deja vizati de cineva asa ca ar trebui sa fiti un pic mai atenti.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput