Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

pai dupa atatea poze m-am indurat si eu sa fac albumul de luna 7

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Pisigri

pt tine si cine mai vrea sa rada in reluare, povestea cu mtizul si Sfantul Nectarie:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141868&whichpage=17.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141868&whichpage=18

Pupam, plecam la papa.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

I-am citit si sotului povestea cu liturghia de noapte si sf.Nectarie

Eu zic sa-l suni pe domnul cu matizul, nu stii ce iese

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

nu pot sa cred ca am pierdut asa poveste tare

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara,

Novus, eu am intrebat disperata de vreo 3-4 ori pe aici daca trebuie sa dam bebeilor lactate in fiecare sau daca e bine sa le dam in aceleasi zile in care le dam si carne. Nu mi-a raspuns nimeni si atunci m-am lasat pagubasa gandindu-ma ca fetele nu-mi raspund fie ca nu reusesc eu sa fiu prea activa pe forum, fie pun intrebari prea banale In sfarsit...
Asadar, am intrebat medicul si mi-a zis ca pot sa-i dau zilnic branzica si iaurt. Pana acum i-am dat, dar inca imi este si mie foarte neclar daca pot continua asa, mai ales ca branzica i-o fac cu Ca lactic si unde ajungem cu atata calciu?

Voiam sa va povestesc ca duminica am fost la biserica si am trait o experienta extrem de dureroasa Stateam la rand in fata altarului sa dau un acatist, iar pe partea cealalta se formase un alt rand pentru impartasit. La un moment dat isi face aparitia actrita Manuela Harabor cu fiul sau, un tanar frumusel de vreo 18-20 de ani pe care il adusese la impartasit. Fiul ei este bolnav de autism si mi-e greu sa exprim in cuvinte ceea ce am vazut si am trait acolo. M-am pus pt. o clipa in pielea acelei biete mame si am incercat sa inteleg ce simte, dincolo de chipul ei minunat... Nu mi-am putut stapani lacrimile de "mama" de asta data si nu de compasiune! Groaznic...

Florinela, multa putere si sanatate lui Victoras!

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Nu am apucat sa recuperez capitolul asta, doar pe sarite, dar am intrat sa ma descarc, ca va simt ca pe niste prietene.

Sotului i-au spart masina si i-au furat laptopul de serviciu si un hard extern. Laptopul nu e mare chestie, el zice ca il declara furat si spera sa nu ii faca nimic, hardul e tragedie, pt ca pe el aveam o gramada de chestii, inclusiv toate pozele noastre, dar absolut toate, si cele cu Ana, impartite pe luni si zile, din prima ora de la maternitate. Sunt terminata!Imi vine sa urlu, sa zbier, sa o dau la dracu de tara nenorocita, plina de borfasi si scursuri. La nici doua luni de la faza cu bicicleta, acuma asta. Nu imi vine sa cred. Imi pare rau ca ma descarc aici, dar pur si simplu nu imi vine sa cred. Si masina nu are nicio urma de spargere, este o marca (,) care nu se sparge, nu inteleg efectiv. Am ajuns sa il banuiesc pe sot ca nu a incuiat-o, daca nu l-as cunoaste as putea zice, dar un om asa meticulos si precaut, care verifica masina de zece ori sa vada daca e incuiata eu nu am vazut, deci cam pica varianta asta. Nu stiu efectiv....imi pare rau inca o data ca v-am perturbat, ma duc sa citesc din urma, poate imi mai revin

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Le multumesc tuturor fetelor care l-au laudat pe Greuceanu

Am vazut si eu - de fapt noi, ca ne-am uitat in 3 - toate pozele, de prisos sa spun ca avem un club cu bebelusi superbi.

Acum, intrebare: toate fetele sunt luate? Mai exista vreuna nepetita inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Am admirat si eu pozele cu Bogdanel (eu inca de la munte am zis ca e copia Dianei), cu Timeea frumusica si, bineinteles, cu Sophiphi care pe mine ma induiosaza de fiecare data

Apropos de scaun de masa, nu stiu cum voi, dar eu cand il pun pe Ianis numai de mancare nu-i arde, oricat de foame ii este, cand il pun in scaunul de masa incepe sa-l guste, sa-l escaladeze, sa puna picioarele pe masa etc. Halal asa mancare! Ziceam ca doar la inceput pana se obisnuieste cu el, dar a trecut o luna de cand il tot pun si tot nu intelege ca scaunul de masa nu e pentru catarat

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Petra ,buburuza mea e nepetita.Poate si din cauza ca e blonda

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, Pisik, ce urata treaba!! Dar de ce esti asa de suparata de hard, nu ai pozele salvate si in alta parte sau nu-ti place ca au ajuns pe mana hotzilor?
Novus, cum sa masor diametrul, scuze de asa intrebare tampita, dar vreau sa fiu sigura: o mapr peste urechi? sau peste frunte, roata? Vreau doua caciulitze, una exact ca aia cu verde si una sa aiba mult roshu in ea, eventual roshu cu un pic de alb.
Petra.Tudor, sa zic drept pe Sophiphi nu cred ca a petzit-o nimeni, asta fiindca pe cand s-a nascut ea toti flacaii petisera deja pe cele harnicute, nascute inainte! Sunteti liberi?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Ciresica, eu ii dau zilnic iaurt si/sau branzica. Ou - o data pe saptamana iar carne ... mai rarut, dar ii mai dau si linte (este la fel de bogata in Fe)

Pisik, imi pare rau pentru pozele pierdute, din acelasi motiv - frica sa nu ramanem fara el, toate fiind pe laptop pana nu demult - am inceput sa le punem pe DVD-uri. Nu face o tragedie, incearca sa recuperezi de pe contul comun / de pe net ce mai ai. Olga le are si pe cele cu Ana&David....poate mai ai trimise prietenilor pe mail...si uite asa, le vei aduna cam pe toate, zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

Nu am apucat sa recuperez capitolul asta, doar pe sarite, dar am intrat sa ma descarc, ca va simt ca pe niste prietene.

Sotului i-au spart masina si i-au furat laptopul de serviciu si un hard extern. Laptopul nu e mare chestie, el zice ca il declara furat si spera sa nu ii faca nimic, hardul e tragedie, pt ca pe el aveam o gramada de chestii, inclusiv toate pozele noastre, dar absolut toate, si cele cu Ana, impartite pe luni si zile, din prima ora de la maternitate. Sunt terminata!Imi vine sa urlu, sa zbier, sa o dau la dracu de tara nenorocita, plina de borfasi si scursuri. La nici doua luni de la faza cu bicicleta, acuma asta. Nu imi vine sa cred. Imi pare rau ca ma descarc aici, dar pur si simplu nu imi vine sa cred. Si masina nu are nicio urma de spargere, este o marca (,) care nu se sparge, nu inteleg efectiv. Am ajuns sa il banuiesc pe sot ca nu a incuiat-o, daca nu l-as cunoaste as putea zice, dar un om asa meticulos si precaut, care verifica masina de zece ori sa vada daca e incuiata eu nu am vazut, deci cam pica varianta asta. Nu stiu efectiv....imi pare rau inca o data ca v-am perturbat, ma duc sa citesc din urma, poate imi mai revin

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pisik ami pare rau,nu ai scos nici o poza cu Ana? Eu majoritatea pana la 6 le-am scos, am un album plin cu poze tot de frica sa nu le pierd de pe laptop

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput