Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Vlad
Catalin
Stefan

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

LA MULTI ANI si de la noi.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Dupa ce am vazut atatea poze SUPERBE mi-a venit si mie pofta de pus poze

Asa ca admirati noua noastra colectie de caciuli si daca doriti si voi, dati un semn

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4112345729/in/photostream/

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Branzica eu am incercat sa-i dau cu mamaliguta dar nu ia placut,o sa incerc sa-i combin cu dovlacel pasat sa vad daca ai place .Nu prea se omoara dupa branzica dar in schimb iaurtelul al papa cu placere simplu sau cu fructe

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aoleooooo, fotomodel s-o faci mami.
Doamne, e superbaaaa, cum stai langa ea sa n-o mananci? Cred ca daca as vedea-o real, mi-ar veni sa musc din ea, la propriu.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, ce frumusete ai acolo!! Cred ca-ti creste inima ca o paine de-aia de 5 kile de cate ori te uiti la ea! Claro ca vreau si io caciulitza de-aia misto, ambele-s faine dar aia cu verde e super! Da detalii ce trebuie sa fac sa intre si capshorul Sophiphicai in posesia a asa ceva!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Seara buna, gasca
Am admirat toti bebeii, sunt minunati, cei mai frumosi dintre toti
Novus, referitor la branzica si iaurt, Pisik e experta. Am preluat niste retete care au avut mare succes: 1. branzica, mar copt, orez (eu i-am pus faina de orez de la nestle, amestecata cu apa, nu cu lapte, 2 linguri la 90 ml apa); 2. mamaliga, branza, iaurt. 3. branza, banana, biscuite.
Succes!

www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Ilinca ,acum am observat la Time ca incep sa capete alta nuanta ochii.Momentan sunt un verde cu tenta de maro si sunt sigura ca vor fi caprui ,ma mostenit pe mine la forma deci sigur si la culoare.pana acum atat are de la mami ,ochii mari si privirea

Adela a luat forma okilor de la ta'su, dar culoarea de la mine. De skimbat nu s-a skimbat nika, au fost negri de la inceput.

Si la pozele cu Alexandra a inceput Adelina sa se agite.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pai dupa atatea poze m-am indurat si eu sa fac albumul de luna 7

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Noi mancam branzik in fiecare zi, cu fructe si un pic de cereale. Este masa cea mai apreciata din zi. Ma gandeam si eu sa ii fac cu mamaligutza si unt... lu'ta'su ii place.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Aoleooooo, fotomodel s-o faci mami.
Doamne, e superbaaaa, cum stai langa ea sa n-o mananci? Cred ca daca as vedea-o real, mi-ar veni sa musc din ea, la propriu.

pai sper sa ne vedem candva, nu? haideti la munte si voi !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, ce frumusete ai acolo!! Cred ca-ti creste inima ca o paine de-aia de 5 kile de cate ori te uiti la ea! Claro ca vreau si io caciulitza de-aia misto, ambele-s faine dar aia cu verde e super! Da detalii ce trebuie sa fac sa intre si capshorul Sophiphicai in posesia a asa ceva!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Asa e !!! ma umflu'n pene toata ziua !!!

pt caciulita imi trebuie diametrul capsorului lui Sophihi si sa-mi zici ce culoare vrei ? exact asa sau si alte culori
sunt facute de o mamica de care v-am mai zis ca ne croseteaza/tricoteaza de toate , astea costa 25 ron

maine mai pun poze cu un model, combinatie faina de culori

deci trimite-mi detalii tehnice !!

Mergi la inceput