Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie
cateva poze noi cu buburuza http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow
ma pun si eu la citit din urma[/left]

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ayla, m-am uitat la toate zanele, uite care mi-au placut: Lavender, Rose Hip si Blackthorn - cele mai frumoase iar Daisy, Forget-Me-Not si Snowdrop - cele mai dulci

Bogdan (09.03.2009)

Da, sunt superbe. Daca as avea tablori sau postere cred ca mi-as umple peretii.
Mie imi plac www.encore-editions.com/artists/FlowerFairies/cmb_-_The_Forget-Me-Not_Fairy.jpg" target="_blank">Forget-Me-Not, poate fiindca e bebe. Am gasit si www.encore-editions.com/artists/CMB2/Flower_Fairies_of_the_Winter/The_Snowdrop_Fairy.jpg" target="_blank">Snowdrop, si www.encore-editions.com/artists/CMB2/Fairies_of_the_Trees/The_Lilac_Fairy.jpg" target="_blank">Liliac Fairy.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Avem si noi un ALBUM NOU, daca aveti rabdare sa-l vizionati veti vedea asa: Sophiphi jucandu-se, apoi ea si ma-sa, ea adormita singura si proaspat-primitul scaun de masa in care a mancat cam...10 grame de iaurt Humana si apoi ne-am distrat bne cu el fara mancare!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Sophihi e BESTIALA !!! si imi place cum sta in scaunul de masa sprijinita intr-un cot

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetele, care nu ati citit deja , ia cititi www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/cine-a-avut-deja-gripa-ar-putea-fi-imun-la-virusul-ah1n1-5111409/" target="_blank">aici: Cine a avut deja gripa ar putea fi imun la virusul AH1N1. Persoanele care au avut deja gripa sau care s-au vaccinat de mai multe ori împotriva acestei boli ar putea avea o anumita forma de imunitate la gripa porcina.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ai de mine, Georgiana, cum nu poti sa le vezi, ca nu-s parolate? Mai incearca aici: http://community.webshots.com/slideshow/575560647MBYuLh?mediaPosition=1
Ma pun si io sa ma uit la zane

6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetele, care nu ati citit deja , ia cititi www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/cine-a-avut-deja-gripa-ar-putea-fi-imun-la-virusul-ah1n1-5111409/" target="_blank">aici: Cine a avut deja gripa ar putea fi imun la virusul AH1N1. Persoanele care au avut deja gripa sau care s-au vaccinat de mai multe ori împotriva acestei boli ar putea avea o anumita forma de imunitate la gripa porcina.

_

Nu inteleg, si de ce nu te bucuri?! Ca doar voi v-ati vaccinat impotriva gripei obisnuite!

6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Pisigri

pt tine si cine mai vrea sa rada in reluare, povestea cu mtizul si Sfantul Nectarie:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141868&whichpage=17.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141868&whichpage=18

Pupam, plecam la papa.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

I-am citit si sotului povestea cu liturghia de noapte si sf.Nectarie

Eu zic sa-l suni pe domnul cu matizul, nu stii ce iese

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Dupa ce am vazut atatea poze SUPERBE mi-a venit si mie pofta de pus poze

Asa ca admirati noua noastra colectie de caciuli si daca doriti si voi, dati un semn

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4112345729/in/photostream/

Mergi la inceput

Acum ca am mai avansat si noi cu diversificarea (dar nici pe tziti nu o neglijam ) am si eu o nelamurire (sau mai multe ) referitoare la branzica/iaurt deci lactate si anume: trebuie consumate zilnic de bebe ??
sau ca si la oo, carne, de cateva ori pe saptamana ??

ca la acest capitol stam cam rau adica mai servim cateva lingurite de iaurt din cand in cand si cam atat

branzica nu am facut, dar nici nu stiu cu ce sa o amestec pt ca nu vreau sa o combin cu fructele, am eu fixul meu, ca acestea nu le combin cu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ilinca ,acum am observat la Time ca incep sa capete alta nuanta ochii.Momentan sunt un verde cu tenta de maro si sunt sigura ca vor fi caprui ,ma mostenit pe mine la forma deci sigur si la culoare.pana acum atat are de la mami ,ochii mari si privirea

Ayla buna idee cu papica de seara,tre sa incerc sa-i dau si lui Time .Ea cum adoarme la ora 1 la ora 10 i se face foame
Eu nici atat nu-mi dau seama despre ce picotiti,poate ne spuneti si noua

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput