Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 13
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent.Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica Bogdan (09.03.2009) |
f frumos dar te rog zi-mi si mie ce are in mana
aici?
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui millie Buna cateva poze noi cu buburuza http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow ma pun si eu la citit din urma[/left] Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
da` ce buburuza blonda frumoasa

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Avem si noi un ALBUM NOU, daca aveti rabdare sa-l vizionati |

am avut rabdare. bulanasul de la urma e mortal
saby spune:
Fetele multumim de aprecieri 

!!!!!
Vazut poze cu Timeea blonduta
, cu Bogdanel care zici ca are 1 an asa bine sta in picioruse, si cred ca e tare gustoasa bara aia nu
, iar Sophiphi cu freza ei bestiala are asa o fata cum sa zic un pic boatoasa nu ca ar fi dar mie tare imi plac copii asa cu bot
.
Shasa nici eu nu-mi dau seama despre cine/ce e vorba dar si eu te sustin, desi cred ca mai mult de jumate din fetele de aici cred ca nu stiu ![]()
, dar suntem alaturi de tine
.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
PetraTudor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
f frumos dar te rog zi-mi si mie ce are in mana aici? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Este o lampita pe care am luat-o din Ikea, cand era mic. Sta aprinsa si fara sa fie conectata la priza - dar are si fir. Este dintr-un material foarte potrivit rosului, cauciucata iar urechile sunt absolut delicioase
. Din punctul lui de vedere, desigur
Ilinca_M. spune:
Ahhh, nu pot sa nu ma laud si sa ma umflu-n pene ca eu cu ochiu' format si cu intuitzia mea de Scorpie veritabila m-am prins din prima la ce si la cine se referea Shasa!
![]()
Tufete, multumim de aprecieri; si mie mi se pare si bulanoasa, si falcoasa si gushata
si zau ca acum 3 saptamani cand am cantarit-o ultima data (la vaccinul de 6 luni) avea doar 6.500 g la 69 de cm...Da' ati vazut in ce pozitii de balerina adoarme singura in timp ce se joaca?![]()
Millie, nu baga si tu spaima in mine: de cand ai observat ca i se schimba ochii blondinei tale? Stiti ca io am o obsesie, oricum Sophiphi ar fi iubirea mea cu orice culoare de ochi, dar sa-i ramana albastri ar fi o mare victorie asupra celor care au cotcodacit cand abia se nascuse ca "i se schimba!"![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
PetraTudor spune:
Ayla, m-am uitat la toate zanele, uite care mi-au placut: Lavender, Rose Hip si Blackthorn - cele mai frumoase
iar Daisy, Forget-Me-Not si Snowdrop - cele mai dulci 
Ayla21 spune:
Pt seara de azi am renuntat si la bibe, si la cereale de seara si am papat...lapte (formula) cald cu miez de paine inmuiat si putin pasat cu furculita.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent.Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica Bogdan (09.03.2009) |

ce a mai crescut si Bogdanel !!! si sta singur in picioare !!! super !!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Timeea Alexandra , avem 8 luni