Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

La multi ani! Petrean/Rivali si de la noi cu intarziere.

Bogdana, imi pare rau pentru problemele de sanatate ale lui Andrei. Sa treaca repede infectia

Florinela, felicitari pentru revenirea la greutate ale platinatului.

Subscriu la revolta impotriva grevistilor de la metrou, sa zica saru'mana ca au salariu.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Petra, uite The Flower Fairies.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Avem si noi un ALBUM NOU, daca aveti rabdare sa-l vizionati veti vedea asa: Sophiphi jucandu-se, apoi ea si ma-sa, ea adormita singura si proaspat-primitul scaun de masa in care a mancat cam...10 grame de iaurt Humana si apoi ne-am distrat bne cu el fara mancare!
Am si eu un inceput nasol de raceala...of si vai.

Vazut pozici cu Sophiphi frumoshik foc! Scaunelul e foarte asemanator cu al nostru imi pare, Adela e foarte incantata de el, sper ca si Sophiei sa ii placa la fel de mult.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Millie am vazut papusica ta. E pur si simplu PERFECTA! Cand ziceam pe vremuri ca vreau un copil si sa fie fetita, sincer, dar sincer-sincer, asa mi-o imaginam...nu stiu de ce. Am avut asa un efect de deja-vu cand am vazut pe Timeea. Sper sa nu te superi pt ce am zis.

Va mai dau un link si gata, sa inchid pagina de youtube ca-mi papa din viteza.
http://www.youtube.com/watch?v=EOvxWAMMxzY
ca la jocuri nu stiu daca s-a bagat vreuna...pacat, dar veniti voi peste cateva luni sa-mi cereti iar linkurile.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Multumesc frumos

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetele actuale si viitoare excursioniste va rog sa-mi confirmati/infirmati daca e ok varianta de cazare, adica in speta pretul

Reiau detaliile :

PALTINIS

11-13 DEC 2009

Cazarea la : http://perla-paltinisului.ro/ro/

contra 150 ron/ camera cu mic dejun inclus

Vreau sa stiu daca va convine ca sa pot strange banutii pt avans pana vineri

ok!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Multumim mult pentru urari
Vladut al meu s-a ridicat acum vreo 2 zile singu in picioare..si radea de numa..era tare fericitcatalin..in schimb...nu...
Vlad e cel "activ"..care calca totul in picioare pentru a ajunge unde si ce vrea..si catalin si dc e calcat pe cap..mana..burta..de frates-o..rade de se prapadeste

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Felicitari pt.reusita.Time a stat cateva secunde in picoruse fara sa se sprijine de ceva,iar cand si-a dat seama a picat in fundulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Buna fetelor!!!
Azi se pare ca avem o zi ceva mai buna, cu mai putine maraieli, asta inseamna ca ne-a trecut si noua rubeola iar maine scapam si de carantina adica iesim si noi afara in sfarsit dupa o saptamana de stat in casa, doar vreme cat de cat buna sa fie.
Am mai pus si noi cteva poze recente.
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4112224342/in/photostream/
Ma duc sa mai citesc din urma ca am de recuperat cred un capitol si ceva.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

E o scumpa si ce ochi albastri are ,lui Teea i sau schimbat se fac caprui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always . No, iata-l pe [ url= http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/Bogdan%20-%208%20months?uc=28&isFromRichUpload=1] Bogdan la 8 luni [/url]

Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent.

Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica

Bogdan (09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Va salut, tufete. Eu nu ma mai uit la stiri, ca m-am uitat atunci a fost accidental. Dar va rog sa-mi dati de stire daca supravietuieste copilul. Daca nu, sa nu ziceti. Sper sa traiasca, medicina a evoluat suficient ca sa se rezolve ulterior cu cicatricile...
Am vazut poze cu Maia cea finutza, cu Bogdanel-copia-maica-sii (ce jucarii neconventionale are, inclusiv cabluri:))) si cu Timi frumusica si cocheta.
Avem si noi un ALBUM NOU, daca aveti rabdare sa-l vizionati veti vedea asa: Sophiphi jucandu-se, apoi ea si ma-sa, ea adormita singura si proaspat-primitul scaun de masa in care a mancat cam...10 grame de iaurt Humana si apoi ne-am distrat bne cu el fara mancare!
Am si eu un inceput nasol de raceala...of si vai.
La Multi Ani!! pentru "gemelitos" lui petrean si pentru bebe de Rivali!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Ilinca ai o dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Vazut Sophiphie, Doamne ce mare a crescut si e frumoasa foc. Sa-ti traiasca Ilincuto! Mie imi place freza.

Nici eu nu stiu despre ce e vorba dar o sustin pe Sasha.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput