*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Uram si noi cu intarziere cozonaceilor pe care i-am ratat zilele astea, sa creasca mari si sanatosi si sa fie mereu o bucurie pentru parintii lor

Oceanborn, e mortal Thomas cum se catara el si rade apoi satisfacut

Eli, eu as pune biciul rau pe soacra aia a ta

Aleinad.g, Alra insanatosire grabnica micutelor.

Am reusit sa pun poze de la aniversarea lui Victor: http://family.webshots.com/photo/2791240490104281140XBpZNw . Enjoy!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ramo, tocmai mi-au sosit borcanele cu biscuti (am luat 2, si pentru nepotica mea). Am dat comanda sambata pe crazytoys

Aleinad, sanatate multa Teodorei!

Vorbeati de joaca si jucarii....Cati se joaca cu tot ce prinde de la sora-sa, papusi, bebelusi pe care-i aseaza tacticoasa in carucioare si-i cara prin toata casa, lego, jucarii de plus, piticii lui Alba ca Zapada pe care-i scoate din cutie si-i aranjeaza/tranteste pe unde apuca, masinute, mingi, ferma de animale pe care o iubeste, canta si danseaza la orga, carioci, carti de toate felurile care-i plac la nebunie.....orice are fata de jucarie Scoate toata ziua jucarii din lazi/cosuri si le imprastie peste tot, placerea ei Mie-mi convine ca se joaca, apoi seara le bag inapoi
Chiar nu ma pot plange ca nu se joaca, prin bucatarie isi gaseste tot felul, vase, pet-uri, prosoape de bucatarie, magneti de pe frigider etc, prin baie cand vine dupa mine ii las la indemana deodorante, cutii goale ....tot felul, ii dau ocupatie si eu imi fac treaba. E ok la noi

A invatat sa faca bruuuu cu degetelul pe buza de jos, si e foarte incantata, ne face la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumim inca o data pt aprecieri, fetelor!

Alra bafta maine la dr si sanatate piticii!

Mav cred ca iti e greu acum ca esti singura cu amandoi. Bafta la dr! Asteptam vesti!

Laura fericito! Al meu nu ar sta sa se joace singur nici daca ar avea o tona de jucarii noi.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am dat si eu comanda de borcanel cam acum 1 ora pe crazytoys...abia astept sa-l primesc.Catelusul vorbitor il cumpara o prietena de-a mea pt. Sara de ziua ei.
Vreau sa-i mai iau jucarii din astea educative...voi ce mai aveti?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dragele mele, va multumesc pentru urarile de ziua lui victor!

urez si eu la multi, multi ani cozonaceilor carora le-am ratat zilele de nastere.

m-am intors vineri de la londra cu o raceala cumplita (banuita de gripa porcina, mers la spital, trimis inapoi diagnosticata cu viroza) si poreclita in casa "miss piggy"!
duminica de ziua lui victor eram ok. am avut invitati o gramada de copii. haos la noi in casa.
victor a ales in ordinea asta: surubelnita, masina si stilou.
concluzia a fost ca o sa de faca sef mecanic auto!

darling- imi pare bine ca edi se simte bine.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nebunica ce ati mai petrecut si voi! Piciul e mortal! Sa-ti traiasca!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

futuremother da , stai mai linistita. noua ne-a recomandat pedi, altfel nu i-am mai fi facut noi de capul nostru.
ginye sper ca Stefanut sa-si tina bunul obicei... cum e oare sa dormi o noapte intreaga?...oare as mai fi in stare?
Nebunica ce petrecere! ce bunataturi si ce sarbatorit!!! pare clar mai mare de 1 an...hm, eu cred ca Victor e de- o varsta cu Cati a Laurei
Carmendu, alergatura, nu gluma! bine ca ti-a trecut raceala, de porecla ce sa zic, rautaciosi "colocatarii", bine ca te-ai ales doar cu o porecla si nu cu virusul!
Asteptam poze de la petrecerea frumosului si scumpului_sef_mecanic_auto

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor,

Daca va aduceti aminte, la un moment dat au existat niste discutii intre mine si Mirtha referitoare la indemnizatie in cazul in care va doriti bb 2. Ei bine, va invit sa cititi urmatorul subiect :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145103

spor la bebelusi!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Nebunica_zapacica ce petrecere frumoasa a avut Victor , cel mai mult mi-a placut poza unde sta si se uita la ceilalti copii ingramaditi in cortul lui ..asa ca un om mare si o intrebare culinara : ai avut tartine cu somon +mascarpone+patrunjel pe felii de castravete?? si eu am in plan pt. maine asa ceva dar nu stiam ce gust au
Arla sa primiti vesti cat se poate de bune de la control
Mav o mamica obosita , lasa trasul la sorti si lista pe cand ai timp mai mult si esti mai odihnita ca este timp destul !
Eli ..ahaaaa deci de la cap se trage reumatismul !!
Carmendu waw ce experienta neplacuta cu raceala ta ! mi-a placut ce a ales Victoru' tau ..la ce drumuri sunt in Ro. s-a scos !
Ramo este la metro borcanul cu biscuiti la oferta cu 100 lei ! noi de acolo am luat
Lauramiron cum arata ferma aia a animalelor ?? am mai auzit de ea dar nu stiu ce sa caut ...ca doar urmeaza Mos Niculaie si Mos Craciun

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Criss merci, dar am dat deja comanda...150 si un pic de ron cu 2 randuri de baterii.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput