*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Criss nu am folosit mascarpone, ci crema de branza Philadelphia frecata cu putin unt, patrunjel si unele cu piper, la cererea publicului , somon deasupra si castravete la baza..yummy yummy....Eventual incearca in seara asta diverse combinatii daca ai timp, ca sa stii ce servesti. Eu garantez pentru combinatia asta.

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

nebunica haha ce amuzant a fost la petrecerea lui Victor si ce fain arata aperitivele si prajitura tare a-si papa si eu
carmendu zi asa cu seful...numai pot am ras de ma doare burta...sanatate bine ca nu ai crocobaur de neam porcesc
mav off iubita tare greu la voi va imbratisam

m-am tuns si eu ete docada...nu se mai putea am cl ca voi ramane cheala prin urmare taiem fara mila
am pus 2 una cu codita prins si alta desfacut
http://family.webshots.com/photo/2071590350104281140ExpPDa

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli sa-ti fie de bine...
Sa nu radeti de mine...de vreo 3 luni ma spal cu sapun de casa si ma limpezesc cu apa cu otet si parul meu arata super, nu mai cade asa mult si a si inceput sa creasca pufulet, semn ca se indeseste.Cam 1 data pe luna ma spal cu sampon ca sa se spele bine pielea capului.Multe persoane mi-au spus ca mi-a crescut repede...o fi tot de la sapun...Nu ma mai tund decat bretonul si un pic la varfuri de sarbatori...imi las plete...sper sa reusesc.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Nebunica_zapacica merci de pont
Eli iti vine bine freza ...chiar mai bine ca si cu el lung , te-ai si vopsit?? asa pare .Si eu m-am tuns poate putin mai scurt si am bagat si breton sa fie schimbare

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Criss, Rebeca a primit ferma animalelor din Canada la aniversarea unui an de viata, este o casuta cu tot felul de animale,tractor, sunete, lumini... e minunata!! Si merge de atunci cu aceleasi baterii Si acuma se joaca Cati la greu cu ea
Am gasit pe un site asa ceva, poate ti-ar placea http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/lego/ferma-cu-animale/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Lauramiron multumesc de lamuriri ...acum macar stiu cum arata , eu as mai vrea sa-i iau un laptop de jucarie evident ca tot atenteaza la al nostru:taste , cablu ,priza dar pe toate e varsta peste 3 ani ..oricum e pasionata de apasat butoane .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

M-am dus la dr ca la pomu' laudat si n-am reusit sa intru, era f aglomerat la usa lui... Dar o sa merg peste cateva zile la o amica, e de garda si o sa-mi faca si radiografie si tot ce trebuie, sper sa scap repede.....
I-am trimis diamishei lista finala cu expeditorii si destinatarii cadourilor (exact asa cum a iesit "extragerea", la intamplare) si adresele, asa cum le-am adunat. Lipsea numai adresa Dianei21, dar cred ca diamisha o sa se descurce sa faca rost de ea f usor.
Sper sa poata diamisha sa va trimita toate mesajele private cu instiintarile.... si daca nu... o sa fac eu un efort... maine...

Noapte buna!

edit: Eli, te prinde f bine tunsoarea! Arati ca o liceana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Eli iti vine tare tare bine tunsoarea cea noua, sa-ti fie de bine!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Daca ati facut cunostinta cu Matei, acum sper sa reusesc sa va arat poze recente cu cretzulinul mamei
http://community.webshots.com/photo/2097402030103937343qiwKAg

poate invat si eu sa pun poze la semnatura...

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

criss eu nu-i iau laptop pe simplul motiv ca are telefon mobil, de jucarie evident, da' tot telefonul meu il vrea... deci degeaba il are pe al ei. Ma gandesc ca si cu laptopul la fel ar fi.
ginye asa da! s-o tina tot asa cu somnul iti doresc! am vazut azi pozele de la baita, pai o sa rupa multe inimi feciorul tau... frumos foc.
oceanborn vazut filmuletul, daca te consoleaza cu ceva cam tot aia faceam si noi la 6:30 azi dimineata, Alexandra se trezeste la 8 in general, da' azi nu stiu ce-a avut. Oricum, simpatic foc Thomas, iti vine sa-l mananci, chiar daca-i 6 dimineata
alra sa veniti cu vesti bune de la ecografie!
laura deci va faceti de cap la austrieci, frumos. Ma bucur c-ati scapati de muci si fetele-s bine, cu somnul cred ca e ceva in atmosfera, prea multi cozonacei tin mamicile treze in ultimele zile...
malinas ultima jucarie preferata a Alexandrei e un calut-leagan. E din lemn, primit de ziua ei de la nasi. A mai primit unul si de la sora sotului, dar mai mare, care si necheaza si de ala inca ii e frica, plange cand il aude, e foarte simpatica . In rest, linguri de lemn, peturi... da, sunt la mare trecere.

Petrecerea de ziua ei a fost un succes, copilasii s-au simtit tare bine, au dansat, iti era mai mare dragul sa te uiti la ei. Inclusiv verisoara Alexandrei, la 1 an si 2 luni dansa dand din fundulet stanga-dreapta, mureai de ras cand o vedeai. Foarte simpatici toti, iar Alexandra s-a comportat exemplar, nu s-a speriat de cei peste 20 de adulti si 6 copii, s-a jucat in legea ei cu cadourile primite, a ras la lume.
Raguseala de la iaurtul ala rece de care va povestisem ii trecuse, deci totul a fost ok.
A si tortul a fost un Mickey Mouse, de data asta .

Partea nasoala e ca dupa 3 zile ok, azi iar muci si febra usoara, 37,5. Habar n-am de unde... Offf, simt ca o iau razna cu racelile astea ale ei, mai mult de 3-4 zile nu trec fara sa o luam de la capat. Am primit si rezultatul de la exudatul faringian, cica infectie cu coli. Intre timp ii trecuse raguseala, dar na... uite ca azi e cu muci, nu stiu daca de la asta sau de la altceva, medicul a zis ca oricum sa repetam exudatul...

Mergi la inceput