*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Si eu am comandat jucarii la ToyBox, am sunat de multe ori si nu a raspuns nimeni, cred ca nu mai exista...

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)http://community.webshots.com/photo/2097402030103937343qiwKAg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Vad ca vorbiti despre jucarii...jucaria preferata a lui Matei este aspiratorul, dimineata se duce direct la usa unde stie ca este .
pe locul doi este o ferma de animale in forma de capsuna, apasa pe capul animalelor ,dar si pe butonul cu cantecele.. stie unde este vaca si cum face.
mai nou se joaca in patutz cu galetusa aceea cu piese, incarca si descarca galetusa fara chestia aia cu forme deasupra, cand ne jucam impreuna stie sa bage piesa sub forma de cerc, pe celelalte le asez eu si el le impinge cu degetul.
Ii mai place foarte mult sa arunce mingea din patutz, cand se plictiseste arunca toate jucariile din patutz, mai ales cele care fac zgomot pe parchet, cand termina incepe sa planga, deci va dati seama ca eu ii pun cat mai multe in patutz cand am treaba

Astazi l-am culcat doar o data si la 20 a adormit, sper sa nu se trezeasca cand ma voi culca eu...(de-asta am stat eu atat pe net----ce bine e!!!!)
Sanatate multa tuturor!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)http://community.webshots.com/photo/2097402030103937343qiwKAg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

HEHE...am primit mesajul de la Diamisha ...stiu pt. cine sunt Mosu...ce tare...abia astept..trebuie sa facem sapaturi acum...
Mav, Diamisha

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Daaa si eu tin sa multumesc "comitetului de Mosi " Sebi ,Mav si Diamisha , au fost f. rapizi !
Cameliam deci asa cu mobilul ..tot al tau e mai bun .Mi-ai dat o idee cu leaganul , am vazut si eu ceva pe la Metro cu tot felu de animalute .Poze de la petrecere ??

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Multumesc, Diamisha!
Esti extraordinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

criss nu nu m-am vopsit asa este culoarea mea naturala ..si uitasem cum era eu tot timpul ma faceam roscata
hohoho si pe la mesageria mea a ajuns mosul ce tare..,abia astept sa vad de la cine vine mosul lui Dimitrie
mosilor va pupam

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Am trimis mesaje tuturor fetelor inscrise in jocu' cu Mosu' !
O sa completez si cu adresa dianei21, imediat ce iau legatura cu ea.

mav, hehe, nu sunt extraordinara, sunt doar mai libera ca tine ...

In plus, mi-a facut placere, asa cum am vazut si din mesajele fetelor ...cred ca ne-a creat tuturor o stare placuta si o sa ne bucuram sa pregatim o mica surpriza copiilor nostri ...

O seara frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu deja am intrat in prizaaa...stiu ce o sa duca Mosu de la mine.Cand trebuiesc trimise cadourile?
Sebi

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

am primit si eu mesajul. multumesc mav, diamisha

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hihihi...vine Mosu'
Pana la urma mi-a venit tava, dar pt ca nu am avut mul ttimp la dispozitie, nu prea mi-a reusit tortul.

Criss, eu anul trecut ziceam pe aici ca vreau sa nasc pe 18. Deci eram pregatita
Aleinad, am convenit cu ei (cei de laMiercurea Ciuc) sa-l duc inapoi la targ si sa-mi dea altul.

Mie nu-mi vine sa cred ca maine avem un anisor. M-am tot gandit ce sa scriu, dar ince nu mi-a venit inspiratia. Zanica doarme langa mine...e asa frumos

Alra, scoatem agitatele, sa fie bine la eco.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput