*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Amalia, se poate intampla si mai rau.... Anto a spart borcanul, EU am curatat dupa, iar la cateva zile distanta, umbland cu picioarele goale prin casa, mi-a intrat un ciobulet minuscul in talpa...
Deci, EU curatasem.... si cu picioarele goale se intampla des sa umblam toti, inclusiv Antonio, nu mai zic de Sebi...
Am zis merci ca nu au patit copiii ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumim pt vot!!!!
of...iza...biata de tine ce te-ai mai speriat....stiu....eu patesc cu loviturile...numai cu mine se loveste rau ba la cap, ba cade si isi sparge buza, ba gingia...

in puii mei treb sa fac su mancare, si curat....altfel....cine? treb sa fie curat, nu? treb sa mai si mancam, nu?
nu pot fi numai umbra lui...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

David-Andrei
BOTEZ
[blue]Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Offff...Isa,prin ce ai trecut...cred ca te-ai speriat ingrozitor.Pupici strumfului si mamicii speriate.
Eli,iti sta ffff bine tunsa asa,e o schimbare mare.Sanatate multa lui Balacila!
Darling,mult success la serviciu si sa treaca timpul cat mai repede acolo sa ajungi la puiul tau.
Ginye multa multa sanatate lui Stefanut!De fapt,si celorlalti puiuti bolnaviori Nicolului de Alra ,Teodorei de Aleinad,Alexandrei de Cameliam!
Corina, arata superb tortul.La fel si al tau ,Mamiseli.
Anca,tu cum mai esti?
Mamiseli,felicitari pt Miruna…oau…gata,a luat-o la picior…
Am vazut poze superbe cu sarbatoritii lunii noieimbrie.Nu nominalizez ca toti sunt niste scumpi.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi ,Amalia vai ce intamplari urate , bine ca sunt ok puiutii vostri .

Multumiiiiim frumos pentru felicitarile de "La multi ani" , care mai de care mai frumoasa iar poezia din partea lui Raphael (Babyzapi )..cool !! .Sofi va pupa pe toti cu mare drag !

Noi de 2 zile tot petrecem , ba cu bunicii ,ba cu nasii , ba cu prieteni si mai avem o tura (cred) sambata . O sa pun si ceva pozici , va anunt eu !

Votat Gynie ! pandesc telefoane si pentru Bebecris si Miky_ea

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragelor, va scriu cat de succint pot... de ce sunt ravasita rrrrau de cateva zile....
Viata asta este atat de fragila..... si intr-o clipa se poate sfarsi totul.......
Sotul unei prietene are cancer la colon, intr-o forma destul de avansata.... atat de tanar... 35-36 de ani... Au doi copii si abia luasera credit pe 30 de ani cu programul "Prima casa"...
Sunt terifiata... efectiv ma simt atat de miiiiiica, de.... strivita de situatie, EU... dar EA sau EL?!
Nu ma simt in stare sa dezvolt mai mult, in scris, cat de afectata sunt de acesta situatie (si sotul meu nu-i langa mine, sa putem vorbi si sa ne strangem in brate si cu atat mai mult ii simt lipsa foarte tare) si de ce va scriu voua?
Doar ca sa va spun ca daca n-aveti polite/burse sau alte forme de asigurare pt copiii vostri... poate ca ar fi bine sa va ganditi sa le faceti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Am niste restante la sarbatoriti:

La multi ani Arianna si Sofi, sa fiti sanatoase si norocoase! Criss, Corina, sa va traiasca fetele si sa aiba o viata frumoasa, de printese!

Ami, cand ai nevoie sa deschida Luca gura, tine-l de nas, e mai simplu...o va deschide imediat ca sa respire...imi pare rau ca ai trait experienta asta...

Iza, cred ca ai trecut cu bine peste incident...e alcool pana la urma, s-ar putea ca Raphael sa doarma mai bine, dar inteleg ce stari ai avut ...eu am momente de panica si fara sa se intample ceva...

Pt fetele din jocu' cu Mosu': daca nu vreti sa va dezvaluiti identitatea catre destinatar inainte sa deschida pachetul efectiv, imi scrieti mie ca l-ati trimis si dau eu PM persoanei care trebuie sa-l primeasca cu indemnul de a se duce sa verifice la posta...

O seara frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

De acord, sustin cu toata taria acest lucru. Eu am doua asigurari de viata, Claudiu una, plus bursa pentru Sonia, cu clauze de deces sau invaliditate, care se inchide cand face ea 18 ani. Din pacate, viata nu este doar o poveste frumoasa, dar intelegem acest lucru numai atunci cand aflam vesti rele despre cei apropiati...trebuie sa fim responsabili fata de copiii nostri, asa ca prefer sa mai tai de la altele, dar sa am asigurarile astea...si sper sa nu-mi foloseasca vreodata, sa ramana doar o forma de economisire si sa iau la batranete banii stransi ca sa ma plimb prin lume...

Citat:
citat din mesajul lui mav
Doar ca sa va spun ca daca n-aveti polite/burse sau alte forme de asigurare pt copiii vostri... poate ca ar fi bine sa va ganditi sa le faceti...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna seara!
Azi am fost la targ si am luat scaunul pe care il doream si i-am mai luat...ati ghicit: o rochita
Aleinad- asa e, nu e mare diferenta l apozitia de somn. Sanatate Teodorei!
Mariana, forma am comandat-o de pe bbsuperimport.com si am avunt ceva probleme cu curierul. A durat 13 zile pana a venit, desi ei ziceau maxim 5 zile.

Am vazut poze cu Mirunica..ce scumpa era ea cum isi lingea degetelele pline de frisca

Alessutza bine ai venit!

Malinas, tava am uat-o de la bbsuperimport.com. Tava vine si cu retete si explicatii in engleza si franceza. Intra pe Wilton.com si vezi cate poti face cu aceeasi tava. Retete gasesti si pe blogul lily'scake

Iza, eu in crema pt tiramisu adaug baileys. Iese super

Bertha, eu vreau reteta de crema si de diplomat uite aici tava: http://www.bbsuperimport.com/index.php?page=products&id=3839

Iza, amalia..brrr...mare grija

Mav,

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza fetelor!

Am avut o noapte Nu am dormit mai deloc. Ne iese o masea, cred....Gingia in dreptul caninilor e la fel de inflamata, dar nush cand o sa sparga. Azi ajung cu el la dr sa vad ce e cu raguseala asta.

Criss multumim de vot!

Mav imi pare f rau pt familia prietenei tale. Din pacate viata e f fragila si intr-o clipa te poti trezi ca .....

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Isa, Amalia Doamne prin ce ati trecut.Isa da-ne vesti, cum a dormit strumful?
Noi nu avem asugurari, dar ma bate gandul sa facem...adica e musai sa facem.
Astept cartile cu animale...sa vedem cum reactioneaza Sara.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput