*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*
Raspunsuri - Pagina 18
ginye55 spune:
Eli ma bucur ca Balacila se simte mai bine! 
Noi am ragusit si stranutam putin.
Maine bagam o vizita la dr.
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Am gasit un site cu jucarii si de 2 ore stau cu ochii in el...am o listaaa...de ma bate al meu sot...w w w o o k e e r o.Deocamdata iau de la Clementoni ferma si de la Vtech vacuta muzicala.M-a anuntat o prietena ca i-a luat Sarei pt. ziua ei catelusul de la Fisher Price, dar parca vad ca se uita la el ca la Borcanul cu biscuiti... Jucariile de la Clementonii sunt super cele cuburi...au arome, are nepoata mea, se joaca mereu Sara cu ele cand mergem acolo... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ramo ai vazut ca in perioada asta sunt la baby expo cu promotii. Poate gasesti ceva interesant.
Bravegirl ai fost pana la urma la Polivalenta? Ce a mai primit Arianna?
babyzapi spune:
Seara horror! Acum 5 minute il schimbam pe Raphael pt nani si cu mine langa el a apucat sa ia o inghititura mica de spirt din sticluta d-aia "gel de curatat mainile", da' era alcool inauntru. S-a inecat, s-a inrosit la fata, nu putea sa respire, horcaia, nu mai gaseam sa-i dau canuta cu apa, i-am dat sa bea din sticla la 2 litri, mai degraba am arunat cu apa in gurita si pe el, disperatacum eram, i-am dat laptic nu a frut, ot se chinuia sa respire, am gasit canuta, i-am dat sa bea si din canuta, i se inchidea ochii, ii era si somn, acum n u stiu daca de la spirt, dracus a ma ia de tampita, am inebunit de spaima si tremur din toate incheiturile. Dupa care a inceput sa rada si a tras un tipat. A terminat lapticyul si aasum face nani. Sunt atenta la el sa nu se intample ceva. Am de ce sa-mi fac griji? I s-a mai intamplat cuiva? A luat doar o inchititura mica, cat sa alunece pe gat un pic.
Morr imi vine sa ma dau cu capul de pereti. de fiecare data cand face o boacana se intampla cu mine langa el.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
babyzapi spune:
ginye am votat dupa nr lui iubi, ca dupa nr meu am votat pt bebecris si nu ma mai lasa
bafta!
Nu-mi zice nimeni nimic de spirt?
pe net nu am gasit nimic folositor
Isabela, mamica lui
RAPHAEL IUBITEL
ginye55 spune:
Babyzapi multumim pt vot!
De spirt nush ce sa zic, dar banuiesc ca atata timp cat a ras dupa e totul ok. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce spaima ai tras.
Un
pt Raphael.
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Iza, linisteste-te, nu are ce pati de la o gurita de spirt, serios!! Sigur ca te-ai speriat si sunt convinsa ca a fost nasol, insa nu-mi pot imagina ce ar putea pati de la cativa ml de spirt.
Si sigur ca langa tine pateste de toate, ca doar tu esti langa el toata ziua, nu??!!![]()
Uuf, ce sperietura
Dar gata, a trecut, nu are ce pati. Pupam baietel rapid si mamica speriata
lauramiron spune:
Iza, inca ceva....aveam cativa ani cand bunica, la tara, ne dadea cate o gura de spirt medicinal cand ne durea burta sau vreo masea
Si n-am patit nimik, niciodata, insa ne treceau toate durerile![]()
babyzapi spune:
Ginye mersi 
Lauramiron mersi, m-am linistit, mi-a venit inima la loc. Lui iubi nici nu i-am zis ca iti dai seama ce circ mi-ar fi facut si pe buna dreptate. Vroiam sa zic ca sunt cu ochii pe el si degeaba sunt ca tot se mai intampla si accidente d-astea. Socul a fost teribil, eram cu el in brate si ma gandeam ca-mi moare copilul si nu e nimeni langa mine sa ma ajute
, groaznic, teribil...bine ca a trecut, iar pe viitor mai bine o criza de plans cand ii iau din mana un lucru periculos decat sa mai trec prin asa ceva.
am ras de m-am prapadit cu remediul pt durerea de burtica...deci functiona. Ia sa vedem poate o dormi si fi-miu neintors in noaptea asta
. Am fost asa speriata pana acum ca am fost de vreo 6 ori la el in camera sa verific daca respira ![]()
Isabela, mamica lui
RAPHAEL IUBITEL
mav spune:
Buna seara!
Fara gluma, daca copilul inghite ceva ce n-ar trebui sa inghita (habar n-am ce sa zic despre spirt) si ajungeti la Urgenta din cauza asta, personalul medical trebuie sa sesizeze Protectia Copilului... 
(Stiu de la cineva care a patit-o; copilul inghitise o frunza de la o planta de apartament.)
Asa ca... ar fi bine sa avem maaare grija sa n-ajungem in situatia respectiva....
Si eu sunt ingrozita, caci Antonio baga in gura absolut tot ce prinde la indemana... E musai sa-mi pun incuietoare cel putin la dulapul de la baie in care tin chimicalele... ca nu ma mai asculta si il tot deschide... 
Mariana, cu mare placere! 
Amalia spune:
Din ciclul...ce se poate intampla cu copilul langa tine..
..
Iza iti inteleg spaima
, dar stai linistita, n-a patit nimic scumpul tau.
Imi pare rau ca n-am putut sa intru si eu mai devreme sa-ti spun.
Eu am patit alta acum cateva zile
...n-am apucat sa povestesc decat pe mess.. Noi nu stam singuri...printre alti, stam si cu tatal meu. Din greseala, a spart un pahar intr-una din zile.
Ca de obicei, cand se intampla asa ceva (cu toate ca am specificat in mod expres sa fiu anuntata ca sa curat eu bine), n-a spus nimic, a maturat el cum a vazut
...si aia a fost
. Eu n-am stiut de eveniment.
Buuun...Luni spalam vase linistita la bucatarie cu Luca jucandu-se printre picioarele mele, ca de obicei. Numai ce-l vad ca se apleaca tacticos sub bufet, ia ceva intre degetele si duce automat la gura
. Toata povestea s-a derulat repede, pentru ca stie ca nu are voie sa bage de pe jos in gura si se grabea sa nu-l vad/sa nu-l cert
.
Il vad (nu vad insa si ce anume a luat), las repede vasul din mana, ma aplec si-i casc repede gurita, cum am invatat s-o fac mai repede, presand colturile exterioare ale gurii cu cate un deget si cascand gurita. Inca nu daduse drumul din manuta in gura la ce luase...respectiv UN MARE CIOB
. Am inghetat pe moment, dar am luat cu grija manuta, cascand in continuare gurita cu cealalta mana sa nu ating buza sau altceva cu ciobul. Spre bafta mea, apuca asa finut cu degetelele, ca nu s-a taiat si nu apucase sa-i dea drumul in gura ca sa se raneasca.
Deci evenimentul s-a soldat decat cu o imensa sperietura si un scandal tatalui, caruia i s-a explicat pentru a mia oara (e cam a treia oara cand se intampla sa gasesc ceva spart de care n-a fost anuntata) in ultimele 3 saptamani
ca nu ma intereseaza obiectul spart, ca i se poate intampla oricui, ca nu-mi pasa de lucruri indiferent cat de valorase, sunt, sunt tot lucruri...vreau doar sa stiu cand se intampla SA CURAT EUUUUU.
Va spun cu mana pe inima ca de la evenimentul asta ma simt mai batrana cu 10 ani..
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."