*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*
Raspunsuri - Pagina 20
malinas spune:
Isa, Amalia, 
.Bine ca ati fost pe faza si ca copii sunt ok.
Corina, merci de info.M-am uitat pe Wilton, frumoase torturi, doar ca tava e un pic cam scumpa pt buzunarul meu. Gandindu-ma ca nu voi face mai mult de 1-2 torturi pe an, consider, din punctul meu de vedere, ca nu merita investitia. Mai bine ii iau o jucarie de banii aia.
L-am tuns din nou pe David.Asa ca e cheliuta pt a 4 oara.E tare haios si a stat cuminte cat l-a tuns tati.De 2 zile nu se mai apleaca sa culeaga toate prostiile de pe jos, sper din tot sufletul sa fie de durata si sa nu o luam de la capat cu adunatul frunzelor, hartiilor, chistocurilor si alte minuni gasite in locurile de joaca pt copii.Asa mor pe parintii / bonele/ bunicii care stau cu copii in locul de joaca isi fumeaza tigara si arunca chistocul cu nonsalanta pe jos, sau servetelul dupa ce si-au sters odrasla pe maini sau la nas.Intr-o zi o sa iau bataie in parc
fiindca mereu le explic oamenilor ca ce fac ei e un exemplu negativ pt toti copii din parc.Liviu mi-a zis sa ma potolesc, dar uneori imi vine sa le dau in cap cu ceva
.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
ginye55 spune:
Am avut dreptate...m-am uitat acum la el in gurita si i-a spart gingia o masea. De asta a plans mititelul toata noaptea.
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
neata
iza si ami uff urate experiente 

ginye sa iasa maseaua repede sa cape piciul sa poata dormi 
mav
iti inteleg sentimentele...noi avem un prieten de familie tot tanar pana in 35 de ani are 2 fetite si este asistent la urgente.....a fost diagnosticat cu tumora la creier..s-a operat insa i s-a spus ce va muri chiar daca se opereaza....eu nici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul lui gandinudu-se ca va muri....
si daca tot incepui ziua cu evenimente urate sa va zic de saptamana de coma...luni vb cu sorela nepoata si-a fracturat mana, marti bunica a cazut si si-a fisurat coloana, marti spre miercuri balacila bolnav de la portocala, joi socrii au pierdut caprele,,,gasite cu greu dupa muuulte ore de cautare, vineri socrul a fost muscat de caine rupandui o bucata de carne de pe mana...in disperarea de a scapa din stransoarea cainelui l-a lovit cu o ranga de fier [era la indemana] si cainele a murit...deci numai frate...a si s avedeti situatie duminica noaptea am visat ca imi picasera 4 dinti...cand m-am trezit mi-am dat seama ca o sa se intample mai multe lucruri naspa....deci vb lui ion rabdare si tututn
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Ramo2007 spune:
Eli
offf, prin ce treci si tu.Doamne ajuta sa fie totul bine...sa nu se mai intample nimic rau!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
ramo 
edit la mesajul precedent
am incurcat duminica a acazut bunica de si-a fisurat coloana, marti am aflat despre un vecin ca a cazut tractorul pe el si va da-ti seama ca l-a zdrobit avea 30 de ani si o fetita acasa de-o seama cu Dimitrie..acum e la floreasca peste tot l-au refuzat...uff si joi s-a mai intamplat ceva, dar refuz sa mai scriu ceva...mai frta efectiv ii zic lui ion cand vine acasa..altceva mai ai..hai ca poate eli duce in spate......brr urate treburi
aseara am fost mos [craciun, nicolae de cxare vreti voi] la o familie nevoiasa de langa noi de la tara....le-am dus lucrusoare pentru fetita lor de 1 luna...ion nu ii venea sa creada in ce conditii traiesc unii oameni..reamintindu-i ca asa am crescut si eu si nu numai eu si multi alti oameni....nici nu stia ce e un portvbebe asa am fost miscata de simplitatea lor si inima lor curata....
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
alra spune:
ba fetelor, nu va suparati pe mine, dar pe mine ma incarcati negativ rau de tot daca povestiti lucruri asa grave.
nicole e mai bine azi, nu mai are febra mare si tuseste parca mai bine.
ginye55 spune:
Eli sper ca necazurile sa se opreasca aici. 
Mav 
Alra ma bucur ca Nicole e mai bine! 
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Legat de asigurare. Sotul are si vrea sa renunte pt ca am cotizat vreo 2 ani si acum ne-au adus la cunostinta ca avem cam cu o treime mai putini bani, ca de...e criza si ei au jucat la bursa si au pierdut. Eu am de gand sa-mi pun banii la banca pt Arianna.
Mav, nici nu stiu ce sa-ti zic, decat ca te strang tare in brate, chiar dc doar virtual 
Eli, eu zic sa scoti biciul ala si sa alungi belele departe de voi.
Malinas, eu m-am gandit ca o sa o folosesc cam de 3-4 ori pe an. Un tort ma ajunge cam la 70 lei cu tot cu blatul pe care asez ursuletul. Un tort asa mare si frumos costa cam 150 lei. Asa ca eu zic ca merita, dc nu pui la socoteala si munca
Cu aceeasi forma poti face mai multe figurine: dinozaur, elefant, om de zapada, albinuta. totul e sa ai talent si sa gasesti si coloranti alimentari, ca la ei sunt cam scumpi.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Miky-ea spune:
Mav,Eli...
!
Ginye,off,mititelul...de-asta era asa agitat.
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy