Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 20
valentina_22 spune:
Ancasilv, o idee minunata de cadouri. Din pacate la noi nu merge. I-am luat lui Andrei trenulet pe sine, dar dupa doua- trei incercari s-a plitisit de el si l-a abandonat. Acum zace in cutie pe dulap. In plus pare sa-i displaca total tot ce are luminite si baterii. El vrea sa impinge masinutele.Anul acesta am vazut intr-un magazin un trenulet, gen Thomas frumos foc , dar era pe baterii. Am vorbit cu vazatoarea sa-mi faca rost de unul asemanator insa fara baterii. La Alexandra sunt in pana de inspiratie. Ma tot gandesc cum sa fac. Pe 6 decembrie isi serbeaza si onomastica si nu stiu ce sa-i iau. Ma gandisem ca,de ziua ei de nume sa-i luam ceva joculete logice, iar Mosul sa-i aduca jucarii. Mai lucram la asta.
Marunzika, sanatate multa,multa Energiei. De multe ori ,problemele mele cu cei mici, par minuscule in comparatie cu ce trageti voi, tu si Nana.
Este foarte importanta hidratarea copilului,lui Andrei ii dadeam cu seringa apa, de multe ori fortat, dar preferam sa-l chinui eu decat sa ajungem iar la perfuzii.
Sanatate multa si tie si refacere rapida. Despre cadoul bunicilor se va ocupa anul acesta Alexandra. Tine mortis sa le faca ea cadou o cutiuta(fac ceva de genul asta la gradi),pe care sa deseneze stelute si inimioare si inauntru sa puna o felicitare, tot de ea facuta. Mergem pe idea ca un cadoul simbolic este mai pretios decat ceva cumparat.
In rest,...lucrurile par sa se aseze si la noi. Vad ca Alex nu se mai vaieta de dureri, a inceput sa ceara singura de mancarica, nu trebuie sa o mai imping eu de la spate. Am controlat-o aseara in gat si spre marea mea surpriza am observat ca ii iese al trei-lea rand de maselute,unele erau iesite complet, altele aveau doar un colt afara.Andrei ca de obicei un nazdravan,imi mananca zilele, a inceput sa-l ia pe NU in brate spre disperarea mea. De cateva zile nu-i mai dau lapte peste noapte. Se trezeste, se agita putin, apoi adoarme la loc. Inca ii pun pampers peste noapte, de teama accidentelor. Fug acum ,le-am facut copiilor o ciorbita a la grec, ca m-a disperat Andrei cu pofta lui pentru ciorbe. Sa le dau sa pape si apoi la somnic. Am inceput o carte buna, si somnul lor de dupa –amiaza este relaxarea mea.
O zi placuta in continuare tuturor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
gabitz78 spune:
buna seara, buna seara
iaca vin cu sanioara
si cu daruri proaspete
bucurosi de oaspete?
bucurosi, bucurosi
striga glasuri de copii
mosule de unde vii?
iaca vin din mosi stramosi
incarcat cu jucarii
pentru voi, iubiti copii!
asta a fost poezia lui stefan cand avea 2 ani jumate.
yaia - pai n-am nimic spectaculos de semnalat,d-aia nu scriu.acum de fapt, am ceva de zis...stef e ochelarist!
si deocamdata e foarte fericit ca are ochelari
luy - la fosta gradinita a lui stef, daca lipseai se scadea juma din suma/zi.
pupici si sanatate tuturor.
Gabriela77 spune:
Vale, parca mai rasare soarele si pe strada ta!
Erina, sa stii ca datoruta tie nu am renuntat inca le Elevit, desi avusesem intentia, saptamana viitoare fac analizele de trim 3 si vad cum stau.
Da, asa era si la noi, plateam rata lunara integral, indiferent de prezenta la gradi, doar la plata mancarii se tinea cont de zilele petrecute la gradi!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Noi suntem ceva mai bine, eu pe antibiotic de vineri, iar Energia mai are muci si tuse. Febra a scazut, dar prea mult, ca dupa ce duminica dimi la 5.30 ii dadeam inca supozitor ca avea peste 39°C, noaptea spre luni avea dor 34,7°C. Ce luati bunicilor cadou? |
Sanatate multa fetelor crete din Berelandia! Ma intrebam eu pe unde umblati, dar credeam ca vanati cadouri pentru acasa, nu m-am gandit ca iar trageti cu febra! Off!
Si la Tudor am remarcat ca dupa febra misterioasa, parca mainile si picioarele ii erau reci...asta a durat vreo 2 zile...si mi+l aminteam pe Vlad al moldovencei care patise ceva urat cu temperatura foarte mica...
Moldoveanco, pe unde mai esti?
Mai, greu cu ultimul punct...si nici nu pot pentru ca sa spun...ca se mai citeste pe aici...daca intelegi ce vreau sa spun!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
luy spune:
Cu multe 
La multi ani fericiti, Celia !
Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de sotul tau si copiii vostri minunati !
Primeste din partea noastra 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Nana, foarte frumoasa ideea ta cu florile pt tatal Simonei. Nu stiu cum s-o punem in aplicare, ca eu nu dispun de masina. Din cate imi amintesc, papanash sta in Crangasi, dar nu stiu daca mai e vreo fata care sta in apropiere. Poate are cineva drum pe acolo, macar ? 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Luy si eu sper sa fie Maria sanatoasa pina la Craciun mai ales ca din cite am inteles ati planuit o excursie spre Belgia. Eu sunt in stand by cu plecarea de Revelion-ma gindesc la riscuri. Am ofertele pentru ski darieri am cerut si pentru tarile calde. Vom vedea, daca ma simt bine plecam in last minute. |
Belgia via Ploiesti...asa!
Eu zic ca te stresezi prea tare cu riscurile astea si zic sa pleci la drum, daca te poti urni...eu mai greu cu urnitul, dar diseara bag sotul in sedinta, sa vad ce facem, sa plecam si noi pe undeva. Prudenta e buna, dar nu te poti izola acum de toate. si-apoi, daca e sa te gaseasca, te gasesc virusii oriunde ai fi. Asa ca nu te mai stresa si ...drum bun si distractie placuta de pe acum!
luy spune:
Multumesc mult pt raspunsurile legate de taxa de la gradi
. Se vede ca fiecare gradinita are propriul sistem. Inteleg ca sunt cheltuieli fixe, insa cred ca ar fi echitabil si fata de parinti daca s-ar acorda o reducere pt absente prelungite sau pt perioada de vacanta. In fine... O sa intrebam la gradi si va zic ce si cum.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 stef e ochelarist! ![]() |
Bravo lui! mie imi plac ochelarii...dar nu am nevoie...inca!