Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 21
adimercedes spune:
Nanam offff, saracii de voi cay o mai trageti cu boala fluturashului... Eu ii doresc multa sabatate si sa fie toate bune dupa antibiotic
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Teo, multumesc din suflet pt precizarile legate de amnio tau, ca eu nu mai stiam , ca si la Rox, care fusesse situatia exacta. Am vb azi cu prietena mea, era mai optimista, dar imi dau seama ca pana nu are rezultatul ecaxt ii va fi cam greu, desi isi tot repeta ca totul e bine!
Ce faza nasoala cu copia dupa buletin! Nici eu nu l-as fi dat
...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Papanash, condoleante, D-zeuu sa-l odihneasca si voua sa va dea multa putere sa treceti peste momentele astea de maxima tristerte si durere
.
Adi cum mai e???
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Carpatina, prietena mea zicea ca a citit ca CVS are indicele de risc mai ridicat decat amnio, fiind un test putin mai nou decat amnio. Eu nu stiu exact detalii, desi citisesm desre testele astea la un momet dat. Dar fiindca totul iesise bine si medicii nu mi-ai recomandat asa ceva, nu mi-am mai batut capul.
Ceva vesti mai elaborate despre voi capat si eu? ![]()
Pup trandafirasu' preferat si pe mami ei

Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Crishtina, bun venit pe lume pt bb Nicole!!! Sa va aduca multe bucurii si fericire alaturi de fratiorul Robert! Eu una astept detalii si poze 
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
babylina spune:
Papanash, condoleante! SA il odihneasca Bunul Dumnezeu in pace si pe voi sa va ajuteti sa treceti cu putere peste aceasta pierdere.