Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Cum sa facem? |
Tare greu de aici, de departe! Dar eu sunt pe receptie!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, asteptam impresiile lui Tudor despre prima excursie cu gradi . |
El a mai fost in excursie cu gradi, dar la padure, care e aproape de ei si pe atunci era si in carut. Dar acum e prima data la teatru, plus toti piticii cu autobuzul si pe jos, prin oras...he-he...sa vad de si-o aminti de aventura dupa somnul de pranz.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
ancasilv spune:
Buna ziua, mamici de pici! Cautind inspiratie pt cadourile de Craciun am dat peste www trenulete ro si vad ca au si casa trenurilor, o expozitie de trenulete. Mi se pare super interesant, mai ales pt copii care sint pasionati de asa ceva.
Sanatate maxima tuturor!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui luy Ieri am avut f.multa treaba la birou si nu am avut cand sa deschid forumul si sa citesc postarile voastre, doar am apucat sa trimit de dimineata un PM. Dar nu ma plang, imi place cand am multe de facut Maria merge de marti din nou la gradi, sper din tot sufletul sa nu mai intrerupem pana la vacanta de Craciun. Acum sunt in pregatiri intense pt serbarea de Craciunm, in fiecare seara imi recita versuri cu iarna, cu Mos Craciun, cu fulgul de zapada Banuiesc ca toate gradinitele intra in vacanta de sarbatori ( la noi incepe de Craciun si tine pana pe 3 ianuarie inclusiv ). Ma intreb daca taxa lunara se va ajusta corespunzator pt luna decembrie, mi s-ar parea firesc sa platesc numai 3/4 din ea. Ma intereseaza cum este la alte gradinite. ( si asa Maria a lipsit cate 2 sapt in fiecare luna si noi am platit taxa 100% ).Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy, acomodare usoara ochioasei la gradi! Sa de-a Domnul sa nu mai fie nici un fel de probleme.In privinta cotizatiei la Alex la gradi(de stat),platesti atatea zile cat a fot prezent copilul. Daca ai platit toata luna, restul de bani ori se reporteaza pentru luna urmatoare,ori ii primesti inapoi.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Marunzika spune:
Sanatate bolnaviorilor!
Noi suntem ceva mai bine, eu pe antibiotic de vineri, iar Energia mai are muci si tuse. Febra a scazut, dar prea mult, ca dupa ce duminica dimi la 5.30 ii dadeam inca supozitor ca avea peste 39°C, noaptea spre luni avea dor 34,7°C. Luni am mers la spital sa vedem ce-i cu asa temp scazuta si ne-a spus dr ca e si putin deshidratata :( Si de atunci ne luptam cu fiecare picatura de apa, ca de mancat oricum nu manca si cica oricum nu-i importanta mancarea. Asa ca acum am de luptat si cu lichidele si cu mancarea. Dar suntem mai bine, mai o inghetata, mai o gumata (ca tot vorbeati de dulciuri, eu ii dau gumate ) si ne refacem.
Ce luati bunicilor cadou? Deja album/carte foto i-am dat.....alte idei, multumim.
O zi linistita si insorita va dorim!
Yannisa Milena
24.08.2007
valentina_22 spune:
Luy, multumim pentru vot si pentru grija. Dupa ce terminam cu investigatiile pentru Alexandra, mi-am promis sa merg si eu la doctor.Deja, mi-am facut o programare la un control. Pe ai mei nu pot pune baza, decat foarte rar, fiecare are propramul sau, sau si-l face asa ca prefer sa ma descurc singura de cele mai multe ori.Oricum, am devenit experta in manevrarea carutului prin autobuz!![]()
danyelle005,
. Ai incercat si miraculosii aerosoli? La noi tusea care nu cedeaza la nici un fel de medicament trece foarte bine cu cateva sedinte de aerosoli.
Greyeras, dulce rau faza cu Adela! Abia asteptam pozicile! 
Celia,
Nana, sanatate multa si recuperare rapida fluturasului. Am vazut ca, Gabriela ti-a raspuns forte bine la intrebare. Noi le-am facut pe toate cele obligatorii si dintre optionale, Varilix, Prenevar si Havrix (pentru Alexandra.).In pus Alexandrei i-am facut si vaccinul antigripal.Imi spuneam si Roxanei ca sunt foarte multumita de cum a reactionat organismul la vaccin.Anul trecut a facut vaccinul in octombrire si pana in februarie nu a racit absolut deloc. Anul acesta l-am facut la inceputul lunii trecute si pana cum nu a avut nici un episod de raceala,in conditiile in care colegii de la gradinita jumatate sunt raciti. Episodul acela de amigdalita acuta, a fost un diagnostic gresit , bine ca nu am apucat sa-i dau anitibioticul. Era iritata si putin rosie in gat, intr-adevar dar se datora faptului ca se fortase sa verse.
Yaia, minunata experieta. Imi aduc aminte de prima iesire a Alexandrei la teatru,eram mai emotionata ca ea! Parca a fost ieri! Alex a povestit mult dupa aceea,aventura ei cu autobuzul prin oras. De la anul voi avea emotii pentru doi,abia astept sa intre si Andrei la gradi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui greyeras Neatza fetelor! Eu astept sa se trezeasca mandra mea, nu stiu ce e cu ea ca in ultimul timp se trezeste nu mai pe la 7:30, azi face exceptie. Ieri dupa masa am fost sa ne cautam un cuier cu pantofar si a durat putin mai mult asa ca am sarit peste ora ei de somn. La intoarcere a cerut la olita si am lasat-o un pic singura ca aveam treaba, cand m-am intors la ea se ridicase dupa ce facuse kk si statea cu capul pe marginea patului si fundul in sus sa o sterg si dormea. Ieri trebuia sa facem si noi Prevenarul, dar am amanat pana in primavara cand va intra in colectivitate. Christina felicitari! Nicole bine ai venit! ![]() ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Buna din nou!
Am revenit din parc. Umed dar foarte placut mai putin faptul ca erau ude toate topoganele. Daria s-a cam noroit-nici nu am adus aici pantaloni de fis sau cizme de cauciuc asa ca am de pus la spalat.
Gabriela,nu stiu ce sa zic cu reinceperea gradinitei. Noi facem planuri doar pe urmatoarele 2 luni maxim pentru ca depinde foarte mult de proiectele sotului. Oricum nu va fi imediat dupa nastere-nu stiu unde voi alege sa stau primele luni si nici nu voi putea sa o iau la prinz. Sotul vine dupa 19-20 acasa.
si la noi a fost situatia la la Luiza si cred casi la tine. Am dat taxa completa (mai putin 50 Ron-taxa administrativa cind ne-am anuntata absenta pt o saptamina) dar in rest chiar daca a lipsit am dat 270 euro pe luna-program mediu adica 5 ore.
Vroiam sa iti spun sa nu intrerupi inca elevitul pina nu vezi analizele recente. Eu asa l-am taiat de la sine puteresi am accentuat anemia. Pe de alta parte daca nu te stii cu lipsa de Fe nu ai de ce sa iti faci probleme.
Pupicei si numai bine!
Nana, excelenta ideea cu florile sau cu o coroana.
Sanatate frumosului fluturas!
Luy si eu sper sa fie Maria sanatoasa pina la Craciun mai ales ca din cite am inteles ati planuit o excursie spre Belgia.
Eu sunt in stand by cu plecarea de Revelion-ma gindesc la riscuri. Am ofertele pentru ski darieri am cerut si pentru tarile calde. Vom vedea, daca ma simt bine plecam in last minute.
Greyerash ce dulce e faza!!! Mi-am si imaginat buclata ta dormind in picioare
. Ca si Tudor si Daria adormea mestecind la turci. Tare sunt dragalasi!!!
Maruntzika, sanatate tie si Ynnisei!!! Bine ca a scapat de febra, cu hidratarea va descurcati mai usor!
Despre cadouri la bunici chiar nu am nici o idee deocamdata.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cecilia L spune:
Luy, sper din tot sufletul sa nu mai aveti probleme de sanatate sa va puteti bucura de serbarea de Craciun.......mi-ar fi dorit sa-l vad si pe Cristi la serbare, e poate singurul lucru pt care imi pare rau ca nu merge la gradi....., dar o sa gasesc o varianta sa-l intalneasca pe Mos Craciun, la mine la munca nici o sansa,iar la tati nici atat, a schimbat job-ul
....si noi invatam poezii si cantecele cu mosul, desi nu am mult timp seara la masa/dupa masa repetam poeziile stiute si cele noi sau incercam altele noi...la noi e chestie de noroc, daca are chef invata numaidecat poezia, daca nu vb singura
spune nu pace....
...chiar asa, poate ne spuneti si noua poezii mai usoare cu Mos C...
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)

).
( 25 august 2007 )