Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cu intarziere uram si noi La multi ani, Celiei! Sa fiis anatoasa si tot ce e mai bun si mai frumos, sa fie pentru tine!
La multi ani fericiti!

Bun venit pe lume, Nicole si refacere rapida pentru mami!

Ma gandeam ca ar fi fost frumos sa trimitem niste flori tatalui SImonei.
PArca e din Ploiesti si parca si Aniast e de acolo?
Cum sa facem?
Numai la ea ma gandesc, draga de ea. Tare greu trebuie sa fie.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Simona, condoleante.Dumnezeu sa-l ierte si voua multa putere sa depasiti momentele .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Luy, din pacate asa e sistemul asta privat, platesti taxa lunara integral, desi copilul poate nu a fost nici jumatate de luna. Sincer, nu mi se pare prea echitabil!

Erina, chiar ca a fost o experienta fantastica pentru tine, Japonia! Poae voi ajunge si eu candva acolo, tare-tare ma tenteaza! Tot am vrut sa te intreb, cand planuiesti intoarcerea Dariei la gradi?

Roxana, ma bucur din suflet de prietena ta si mai ales ca isi strange acum puiul sanatos in brate!

Nana,e mai bine Andrei? Raspunde la tratament?

O zi frumoasa si buna tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Crishtina, felicitari si refacere rapida.
Bine ai venit Nicole! Sa fii sanatoasa si papacioasa.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Ana, Rox, Ema, Gabriela, Yaia,Erina,Vale, Carpatina,Sabina, Danuta,Adi, Nana, multumesc mult pentru urari.
Rox, sanatate multa atomicilor.
Gabriela , pupici “guralivei”, ma bucur ca sunteti bine si bunica e cu voi, sunteti rasfatati .
Ema , calatorii placute, fara turbulente.
Vale ,sanatate multa, ai grija si de tine. Sa fie totul bine cu Alexandra.
Yaia, asteptam impresiile lui Tudor despre prima excursie cu gradi .
Sabina, ce frumos ai spus despre minunile tale.
Teo , ce experienta … e bine de stiut…
Erina, o zi placuta in parc.
Nana, sanatate multa fluturasului, sper sa fi luat decizia buna si sa fie totul asa cum va doriti.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna ziua tuturor
Simona condoleante,multa putere in aceste clipe cumplit de grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andrei doar nu a mai facut febra, sa bat in lemn, insa tuseste inc ontinuare si are diaree. Aseara a fost ultima doza de antibiotic. Sa vedem cum va fi de azi inainte.
Sper sa isi revina si sa se puna pe picioare, puiul mic.
Am hotarat cu sotul sa ne facem amandoi vaccin antigripal. Macar noi, daca lui nu o sa-i fac. Am eu asa o reticenta.
Am vazut ca ati tot scris despre vaccinuri.
Lamuriti-ma si pe mine, pentru ce sunt.
Chiar m-am uitat aseara in schema lui de vaccinari, si ultimul era MMR (ROR) pe care l-am sarit.
Voi ce faceti sunt rapeluri sau sunt vaccinuri ptr gripa?
Multumesc mult!

Sa aveti o zi minunata!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, si aici exista o schema de vaccinari obligatorii. In plus, majoritatea pediatrilor recomanda o serie de vaccinuri, despre astea se discuta ieri. In principiu e vorba de: Varilix(pentru varicela), Havrix(hepatita A) si Prevenar(vaccin pneumoccocic, lupta împotriva bolilor pneumoccocice invazive, cum ar fi: meningita, sepsisul sau bactoriemia (prezenta bacterilor în sânge), otita medie (infectia urechii mijlocii) si pneumonia.Aceste vaccinuri sunt optionale, nu intra in schema obligatorie, parintii aleg sa le faca sau nu contra cost, la indicatia pediatrului.

sa dea Domnul sa se refaca repede Andrei, ca mult a mai tras mititetlul, Of, si diaree, iar?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Yaia intr-adevar era tare dulce si mai ales ne-a surprins ca nu s-a urcat asa in pat, chiar daca ii era somn a asteptat sa o sterg intai.

Nana multa sanatate lui Andrei, sper sa scapati de raceala ca tare e groaznic cand sunt raciti. Cred ca ati luat o decizie buna sa nu-l mai duceti la gradinita.

Si Valentina am citit ca este mult incercata, sper sa treceti si voi repede peste toate relele si sa ai timp si pentru sanatatea ta, copii au nevoie de tine sanatoasa.

Luy poate ai timp sa ne vedem in week-end, da un semn cand poti, sambata suntem la mama mai aproape de voi, oricum nu e problema distanta.

Teo cam ciudata intamplarea voastra si eu evit sa-i dau Adelinei jucarii cand merg la cumparaturi, de obicei se lipeste de ele si trebuie sa i le cumpar, dar ea nu prea pleaca de acasa cu mana goala, ieri de exemplu am umblat prin magazine cu postituri dupa noi. Depinde pe ce i se pune pata in ziua respectiva.

Pregatim si noi cantecele pentru mos Craciun, stie prima strofa din mos Craciun cu plete "dale". Ieri cand a vazut brazii impodobiti prin magazine era tare incantata.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Nici noi nu mai scapam de tuse si muci, de 2 luni facem tot felul de tratamente dar degeaba. Am luat si noi o pauza de la cresa pana se reface, cand vrem sa-i facem Prevenarul si abia apoi o mai duc.
In rest vorbeste din ce in ce mai mult, acum invatam colindul cu Mos Craciun, deja stie ca trebuie sa primeasca cadou de la el

Sanatate si voua, sa scapati de boala!
Si eu am inceput sa-i zic lui Tudor de Mos, dar nu prea pricepe el care-i treaba cu cumintenia si cadourile...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput