Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, esti si tu o mamica atat de incercata ...
Multa sanatate tuturor, sa scapati de probleme !
Ai grija de tine, fa-ti timp cumva sa mergi sa-ti faci controalele necesare... Poate te mai ajuta mama sau sora ta, sa mai stea cu cei mici, sa poti ajunge si tu la doctor

Am votat pe 'Somnorishica' ( asa il alinta Maria pe 'Somnorila' din Alba ca Zapada ) de pe 2 telefoane

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, tare neplacuta intamplarea . Si eu cred ca acea copie dupa CI reprezinta un abuz - pentru ce ii trebuia ? Ca doar nu mergi acolo cu legitimatie, sa zici ca iti introducea datele in vreo baza de date a lor.
Oooof...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Repejor ca vin inspectorii. Si ma doboara munca.

Yaia, neuronul tau e super bine, e prietena care a avut probleme dar DD i-a ajutat si acum isi dragalesc puiul.

Luy, la noi slabe sanse sa zica Andrei vreo poezie, dar repeta cu placere "bradulet bradut". Cat despre taxa, eu platesc integral luna decembrie.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Papanash condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Eu astept sa se trezeasca mandra mea, nu stiu ce e cu ea ca in ultimul timp se trezeste nu mai pe la 7:30, azi face exceptie.
Ieri dupa masa am fost sa ne cautam un cuier cu pantofar si a durat putin mai mult asa ca am sarit peste ora ei de somn. La intoarcere a cerut la olita si am lasat-o un pic singura ca aveam treaba, cand m-am intors la ea se ridicase dupa ce facuse kk si statea cu capul pe marginea patului si fundul in sus sa o sterg si dormea. I-am facut si poze ca era tare haioasa.
Ieri trebuia sa facem si noi Prevenarul, dar am amanat pana in primavara cand va intra in colectivitate.

Christina felicitari! Nicole bine ai venit!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Maria merge de marti din nou la gradi, sper din tot sufletul sa nu mai intrerupem pana la vacanta de Craciun. Acum sunt in pregatiri intense pt serbarea de Craciunm, in fiecare seara imi recita versuri cu iarna, cu Mos Craciun, cu fulgul de zapada ( nu va inchipuiti ca stie poezii, repeta franturi de versuri din care pot deduce eu din ce poezie/cantec fac parte ).
Banuiesc ca toate gradinitele intra in vacanta de sarbatori ( la noi incepe de Craciun si tine pana pe 3 ianuarie inclusiv ). Ma intreb daca taxa lunara se va ajusta corespunzator pt luna decembrie, mi s-ar parea firesc sa platesc numai 3/4 din ea. Ma intereseaza cum este la alte gradinite. ( si asa Maria a lipsit cate 2 sapt in fiecare luna si noi am platit taxa 100% ).

Luy si eu sper sa nu se mai imbolnaveasca nimeni pana la Craciun!
Si Tudor canta, de cele mai multe ori numai ultimele 2 cuvinte din vers, dar deja "Iepuras coconas" e destul de complet.
Noi avem vacanta de pe 24 pana pe 6 ianuarie inclusiv de la gradinita si nu platim mai putin pentru niciuna din luni. Aici singura concesie a fost ca nu am platit iulie, cand a fost vacanta de vara. Dar aici e gradinita de stat si e oricum subvenionata, noi platim destul de putin comparativ cu alte state europene, asa ca nu ne plangem.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sunt trista rau,Simona,cele mai bune ganduri se indreapta spre voi,multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Condoleante Papanash. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau.

Nana, Valentina multe pentru doua mamici incercate. Sanatate la puiuti.

Nici noi nu mai scapam de tuse si muci, de 2 luni facem tot felul de tratamente dar degeaba. Am luat si noi o pauza de la cresa pana se reface, cand vrem sa-i facem Prevenarul si abia apoi o mai duc.
In rest vorbeste din ce in ce mai mult, acum invatam colindul cu Mos Craciun, deja stie ca trebuie sa primeasca cadou de la el

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, neuronul tau e super bine, e prietena care a avut probleme dar DD i-a ajutat si acum isi dragalesc puiul.

Ce ma bucur pentru prietena ta, mare e Dumnezeu!
Si ce ma bucur pentru neuronu' meu! Si jur ca mi-a spus colega asta prin mai ca se marita in noiembrie, ca a venit la noi in firma abia in mai si stiu sigur ca se plangea ca anul asta nu are concediu si ca in noiembrie isi ia fara plata o saptamana oricum, ca se marita...dar cred ca s-a despartit de viitorul si acum e single, dar nu mai vrea sa spuns si eu nu am insistat. O intrebasem pt. ca luni intra in acea saptamana de concediu si eu de colo..."A, marele eveniment...nunta!" De, cateodata o memorie prea buna e de neiertat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
La intoarcere a cerut la olita si am lasat-o un pic singura ca aveam treaba, cand m-am intors la ea se ridicase dupa ce facuse kk si statea cu capul pe marginea patului si fundul in sus sa o sterg si dormea.

Doamne, ce dulce trebuie sa fi fost! Abia astept sa vad pozele!
Imi amintesc in Grecia, cand Tudor avea vreo 9-10 luni, la masa de seara era asa de obosit de stat in piscina toata dupa-amiaza, ca adormea mancand...era asa de dulce!

Mergi la inceput