Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 16
Erina spune:
Buna dimineata!
Dau eu
ua astazi!!!
Sa aveti o zi pe cit de posibil de linistita in suflet!!!
www.youtube.com/watch?v=BRk-gjAE_ks&feature=related" target="_blank">Stefan Hrusca: Ruga pentru parinti 
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
luy spune:
Condoleante, papanash !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
, iar pe voi sa va intareasca in aceste momente grele.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Astazi e ultima zi cu Azitromicina. Sa dea bunul Dumnezeu sa se vindece tot. ![]() Am hotarat o pauza de la gradi, asta pana in ianuarie cand ne intoarcem din Ro, speram noi sa fie suficient timp sa se puna pe picioare Andrei. Urmeaza o perioada grea, cu lipsit de la servici si lucrat cu jumatati de norma, si poate uneori sotul sa stea pana seara tarziu, dar nu avem incotro. Credem noi ca asta e varianta cea mai buna si ca sanatatea lui Andrei primeaza indiferent de situatie. |
Sanatate multa, sa treaca boala si sa nu mai revina niciodata!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Daca sunteti dragute, v-as ruga sa-i acordati un vot lui Andrei aici . |
Din pacate noi nu va putem vota! Ce tampenie, numar de telefon, sms...pentru un simplu vot!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Gabriela, a nascut prietena mea azi dimineata un baiat frumos si sanatos si ma bucur tare pentru ei. |
Sa traiasca sanatos! Bravo!
PS Creierul meu e gravid rau...nu prietena ta a avut ceva probleme in sarcina?...sau iar visez noaptea? Ieri am intrebat o colega de birou cand exact e nunta, ca stiam ca e in noiembrie...si ea mi-a zis ca e single si nu stie de ce nunta vorbesc eu.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 eu maine voi fi la babyexpo la 10, ca ma grabesc.daca e cineva prin zona sa dea de stire. |
Ce-i cu tine, dom'le, in ultimul timp...numai pe fuga?
Mai sezi linistita si trageti sufletul aici la noi!
danuta36 spune:
Neata!
Felicitari Crishtina!Bun venit pe lume Nicole!
Erina
..sa stii ca n-a renuntat la suzi,dar i-o dau numai la somnic ![]()
luy spune:
Ieri am avut f.multa treaba la birou si nu am avut cand sa deschid forumul si sa citesc postarile voastre, doar am apucat sa trimit de dimineata un PM. Dar nu ma plang, imi place cand am multe de facut
.
Maria merge de marti din nou la gradi, sper din tot sufletul sa nu mai intrerupem pana la vacanta de Craciun. Acum sunt in pregatiri intense pt serbarea de Craciunm, in fiecare seara imi recita versuri cu iarna, cu Mos Craciun, cu fulgul de zapada
( nu va inchipuiti ca stie poezii, repeta franturi de versuri din care pot deduce eu din ce poezie/cantec fac parte ).
Banuiesc ca toate gradinitele intra in vacanta de sarbatori ( la noi incepe de Craciun si tine pana pe 3 ianuarie inclusiv ). Ma intreb daca taxa lunara se va ajusta corespunzator pt luna decembrie, mi s-ar parea firesc sa platesc numai 3/4 din ea. Ma intereseaza cum este la alte gradinite. ( si asa Maria a lipsit cate 2 sapt in fiecare luna si noi am platit taxa 100%
).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Bun venit pe lume, Nicole ! 
Sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lume !
Felicitari, crishtina, sa te bucuri de puiutii tai minunati !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Nana, sunt convinsa ca ati luat hotararea cea mai inteleapta 
Chiar daca voua va este foarte greu sa faceti fata unui asemenea program, multumirea ca fluturashul nu se mai imbolnaveste o sa va ajute sa treceti peste toate.
Multa, multa sanatate va dorim, de-acum asteptam numai vesti bune de la voi ! Sa va gaseasca sarbatorile in forma, veseli si plini de energie !
fluturashul frumos si pe mamica lui minunata
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )