Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 15
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Eu nu pot.. dar v-am votat cu sufletul! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Votat. E taaare scump!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Christina, sa va traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si norocoasa. Refacere rapida!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 ERina, m-am amuzat imaginandu-mi copiii japonezi si sfoara cu inele. Uite asta e o tara pe care mi-as dori mult sa o vizitez, mare lucru ca ai avut ocazia asta, cu atat mai mult cu cat a fost si un castig professional. ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/ |
Gabriella Japonia e o tara fantastica!!!Planuisem pentru iarna aceasta oi reintoarcere-ski, mincare extraordinar, onsen dar cu burtica si la 16 ore de zbor =transferurile nu se mai poate!
Sa stii ca metoda e foarte buna. Educatoarele au si ele un inel, una tine fata, una spate si trag copiii in ritmul dorit. Nu ies in trafic, deci e sigur!
Cistigul meu a fost in primul rind sufletesc si de ce sa nu recunosc si banesc. Orele de romana prin engeza-8000 yen ora, orele de engleza 5000 yen, nu mai spun de salarul de la Shogakukan Production. Profesia mea data de diploma nu are a face nimic cu predatul.
Ma bucur ca Sara nu a avut rectii adverse la vaccin!!!
SabinaY, mi-am amintit din nou de voi!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Valentina si votul meu a fost inregistrat! mult succes!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
gabitz78 spune:
simona - condoleante!dumezeu sa-l odihneasca in pace si voua multa putere.

crishtina - felicitari mamico.sa-ti traiasca mogaldeata, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa.

vale- votat somnoriciul.![]()
multa sanatate tuturor.
pupici dulci.
eu maine voi fi la babyexpo la 10, ca ma grabesc.daca e cineva prin zona sa dea de stire.
valentina_22 spune:
Multumim de voturi!
tuturor
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
Bun venit micuta Nicol.
Valentina, stau tare rau cu timpul, dar incerc sa gasesc putin timp..., nu mai am acel nr de cosmote....iar pe celalalt sigur nu l-am auzit sau era descarcat, cam uit sa-l verific.Maine nu pot, dar poate ne vedem in parc la sfarsitul saptamanii....vb.
sper sa ajung si la baby expo
....Luy tu cand intentionezi sa mergi, daca mergi???????
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Bun venit micuta Nicol. Valentina, stau tare rau cu timpul, dar incerc sa gasesc putin timp..., nu mai am acel nr de cosmote....iar pe celalalt sigur nu l-am auzit sau era descarcat, cam uit sa-l verific.Maine nu pot, dar poate ne vedem in parc la sfarsitul saptamanii....vb. |
Dupa cum ti-am mai spus nu este o urgenta pentru mine, daca iti este mai la indemana, ne putem vedea dupa ultima inspectie.
vorbaretului, m-a dat pe spate cu relica aceea!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
adimercedes spune:
Celia, La Multi Ani si tie, si sotului!!! Sa traiti fericiti 1000 de ani si sa va bucurati de familia voastra frumoasa 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009

29 +