Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 14
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Eu ca de obicei absentez, desi va citesc apropae in fiecare zi, nu reusesc sa si scriu.La serv. am foarte multa treaba , ajung acasa destul de tarziu,nu stiu ce sa fac mai repede.
Am intrat sa-i spun "Bun venit pe lume lui Nicole, sa fii sanatoasa, papacioasa si cuminte.Felicitari proaspetei mamici si refacere rapida!
Si.....Condoleante Papanash! Dumnezeu sa-l ierte si sa se odihneasca in pace!
Voi reveni cu vesti despre noi!
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pneumonie recidivata la amandoi plamanii si nu v-au internat? Si tratament doar 3 zile? Si nu intravenos? Incep sa inteleg de ce vrei sa nasti in Romania ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Daca pentru a-ti monta o perfuzie cu o simpla glucoza, trebuie sa plangi fara lacrimi si sa nu mai ai saliva in gura, adica sa fii in ultimul grad de deshidratare, imi inchipui ca ptr antibiotic injectabil, trebuie sa fii pe moarte.

Spun asta din experienta, nu din auzite.
Astazi e ultima zi cu Azitromicina.
Sa dea bunul Dumnezeu sa se vindece tot.

Am hotarat o pauza de la gradi, asta pana in ianuarie cand ne intoarcem din Ro, speram noi sa fie suficient timp sa se puna pe picioare Andrei. Urmeaza o perioada grea, cu lipsit de la servici si lucrat cu jumatati de norma, si poate uneori sotul sa stea pana seara tarziu, dar nu avem incotro.
Credem noi ca asta e varianta cea mai buna si ca sanatatea lui Andrei primeaza indiferent de situatie.
Sanatate multa puilor bolnaviori!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash fetelor, aseara s-a stins tata . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Condoleante!

Fii puternica! Stiu ca e greu!
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash fetelor, aseara s-a stins tata . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Imi pare tare rau, cred ca ai postat in acelasi timp cu mine. Condoleante, Dzeu sa il odihneasca in pace!Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
valentina_22 spune:
Daca sunteti dragute, v-as ruga sa-i acordati un vot lui Andrei
aici .
Multumim!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Felicitari,Crishtina pentru mandretea de fetita! Bun venit pe lume micuta Nicole,sa cresti mare si sanatoasa si sa ai o viata minunata alaturi de parinti si de fratior!
Mamico, refacere rapida si te aseptam cat mai curand printre noi!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Cumatra, doamne ce nebun paznicul acela sau ce o fi fost, nu cred ca e vreo problema cu faptul ca a facut copie insa masura mi se pare nejustificata si zau as fi facut super scandal. Cat despre vaccinuri, eu nu ii vo face Prevenar, dar Havrix da. L-am facut si Alexandrei.
Crishtina, felicitari, sa va traiasca micuta Nicole, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Gabriela, a nascut prietena mea azi dimineata un baiat frumos si sanatos si ma bucur tare pentru ei. Cat despre calciu, sunt siropele in comert pentru copii, insa merge si cu o fiola clasica de calciu gluconic daca il primeste. Acum nu stiu daca mai e necesar, dar in plina eruptie chiar are efect vizibil.
Nana, doamne ajuta sa isi fi facut efectul antibioticul si sa fie bine Andrei. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
valentina_22 spune:
Cecilia,poate reusim totusi sa ne vedem, ne auzim la un tel. La multi ani, lui Cristi,sa creasca mare si sanatos. Te-am sunat luni, dar nu ai raspuns.
Roxana,
Sa stii ca m-am gandit si eu la giardia. Am avut si eu cand eram copil si din ce imi aduc aminte simptomele erau asemanatoare. Acum sa vedem luni ce rezolvam. Sanatate copiilor si felicitari prietenei! Poate totusi reusesti sa intri la ea macar cateva minute!
Ana, tipa de la eco mi-a spus o chestie tare interesanta. Dupa parerea ei Alexandra ar trebui sa ia la fiecare masa principala cate un ferment, deoarece in lispa colecistului, toata fierea trece direct in intestin, iar mancarea din stomacel se altereaza mult mai repede decat la un copil normal. Ar trebui sa manance putin si des. Astept ziua de luni cand vom face mai multe investigatii.Multumesc pentru grija. Ma tratez deocamdata cu niste vitamax.![]()
Sabina,
. Dulce foc Gheo al tau, mai ales discutiile dintre frati.Si Andrei este in urma cu vorbitul dar, chiar nu mai imi fac probleme, deocamdata sunt multumita de el.
Adi,Erina 
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Gabriela77 spune:
Roxana, sa traisca baietelul si sa se bucure parintii de el! Felicitari prietenei! Iti multumesc pt sfaturi!
Vale, am votat frumosul adormit!
Nana, cred ca va va fitare greu, dar pana la urma cred ca e cel mai bine pt Andrei, trebuie sa se mai intremeze si el mititelul. Ma uit si eu la Sara ce mult a contat perioada asta in care nu a mai avut parte de viroze si boli, si eanu ajunsese la necazurile voastre! Doamne ajuta sa va ocoloeasca de acum toate relele!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
carpatina spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Daca sunteti dragute, v-as ruga sa-i acordati un vot lui Andrei aici . Multumim! ![]() |
Eu nu pot.. dar v-am votat cu sufletul!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

( 02.10.2007 )